Én valahogy úgy vagyok vele,hogy ha valakivel jóban vagyok,megszeretem,azt tisztelem,de nem csak néha-néha,hanem mindig.Akitől okádásom van,attól meg mindig okádásom van,válogatás nélkül,akármit is csinál-
egy hete jürgennel (triálos viktor) lementünk a vizerőműhöz az erdőn át. kurva sok rokagomba volt egy helyen. fél óra alatt szedtünk volna 10-20 kilót simán full frisset szépeket. tegnap voltam a városban a billában. 15 euro / kg áron árulják a koszos szar állapotut ugyanabbol a gombábol. ha el lehetne adni napi 20 kilót simán találsz mikor terem. volt vargánya is de az kevesebb.
itt is láttam verebeket szédelegni az erdőbe de itt tilos. fosnak is ha auto jön. olyankor úgy csinálnak mintha szarni mennének.ma kijött elém egy hatalmas kifejlett siketfajd kakas hím. már azt hittem elütöm! aztán visszafordult full nyugodt volt beszarás. simán lefotózhattam volna 3 méterre volt a kocsitól. kihalófélben levő madárfaj. sajnos. gyönyörű példány volt. mikor visszafordult szépen beballagott a fák közé aztán otthagytam. máskor is láttam már egyet itt a közelben de az elrepült.
a főszakács ma egy zsák vegyesgombát szedett, holnap meg jól megeteti a gazdag vendégekkel mint különlegesség. mondjuk szerintem a 3/4 ed része ehetetlen amit szed meg tul öreg. kis része lehet csak mérgező.
Belefutottam ma egy átverésbe, csak feltűnt a cím nem stimmelése, így megúsztam.
Nézzétek meg mindig a böngészőben megjelenő címeket (pl. itt http://www.sportmotor.hu/), fontosabb, mint a megjelenő tartalom...
Páran a következő átverésből élnek. Fognak egy weboldalt, lementik pl. a bejelentkező oldalát, a tartalmat feltöltik egy saját címre(hasonló az eredetihez, általában a vége nem stimmel pl lenne http://www.sportmotor.al), amit ők üzemeltetnek, majd különféle kamu kommentekkel közösségi oldalakon elhintik, hogy itt be tudsz lépni, tudsz regisztrálni, stb., pár beavatott vagy általuk létrehozott kamu profil kommenteli, hogy fú szuper, be lehet lépni, vagy akár megfertőzik a géped és a lementett gyorslink ide irányít egyből, s itt adod meg a felhasználóneved, jelszavad, amit ha megadsz egy kamu oldalban. le is nyúlták azt azonnal.
Sok vírus is ezt használja, azért nem bírják leszedni vírusírtók mert a böngészőben mentett könyvjelzőket, gyorslinkeket fertőzi meg,
a júzer meg nem nézi a címet csak a megjelentő tartalmat, ami rossz esetben kamu tartalom, csak az eredetivel 1:1 ben megegyező külalakú.
Van még rengeteg olyan átverési lehetőség, amire az eszköz(internet) lehetőséget ad sajnos aki mélyebben nem ismeri az eszközt, az néha/gyakran beleszalad ilyenekbe a tudta nélkül
Szóval a címekre figyeljetek oda, főleg érzékeny oldalak esetében!
Egyébként is, amit bárki leír a neten elektronikus formában, simán lehet nem az tette, akit gondolsz mögé.
Okostelefonokoról meg már ne is beszéljünk miket lehet művelni vele...
az utolsó mondat tetszik. full felesleges itt tisztelegni meg segget nyalni. közbe meg kurva mesze van attól amit beszél egyik másik. egyiknap nyalomókus máskor meg leokádik. na meg csak annak nyalni akitől esetleg kérhet még valamit. na az az ultra gáz. másnéve fullgáz. tisztelet helyett mától mondjunk érdeket. az hitelesebb.
vik. van változás a regimnet utáni hétvégében?, most szereltem fel egy dudát. csak a miheztartás végett.
A futómű témát csak ugatom, de annyi rémlik, hogy minden nevesebb cég a saját cuccát fejleszti és összedolgozik a nagyobb/sikeresebb tuning cégekkel, csapatokkal. Tehát esélyes, hogy ami irány a Showanál működik, az az Öhlinsnél nem válik be...
Kiegyensúlyozás/inercia témában szintén ezt figyeltem meg, hogy vannak komoly eltérések az elgondolásokban. Az a tuti ami beválik, és általában a nagyobb cégek azért sikeresebbek mert van pénzük kísérletezni és nagyobban a darabszámok is, ezért több a tapasztalat.
Szóval lehet, hogy az ideális műhely nagy, szép és tekintélyt parancsoló, de lehet csak zsebpisztolyt tudnak Ferencnek összehozni...
Nem a Tos bácsit akarom védeni,de ez így van A jogosulatlan névhasználatról meg ne is beszéljünk mert egy gyártó cég neve & akárki neve matricán ... ammá nem kis port kavarna lóvéban sem...ezt nem nézem jó szemmel. Okosabban kéne a szart csapkodni sokaknak....Én egy senki vagyok,mert nálunk az asszony a főnök és nem csak papíron Olyan mint egy polip
Olyan meg,hogy tisztelet,na az az ami nálam nincs!
Ferenc ez szép, valóban a tisztaság nagyon fontos és dicséretes dolog és példa értékű! DE aki akik ott dolgoznak, valóban tudják értik mit miért csinálnak vagy csak gondoltak egyet és nekiálltak! Mert ugye tudjuk hogy gyakorlat nélkül nincs elmélet, elmélet nélkül nincs gyakorlat. ÉS most NEM a Csikát akarom védeni, ez fontos! Mert a műszaki pályák a folyamatos tanulásról és a képzéséről szólnak akár fizetős tanfolyamok árán is! Amit itt azért megkérdőjelezek, de ne legyen igazam! A másik, milyen engedélyek vannak nekik pl. telephely, adószám ha számlát kérnék ne agy isten garanciát érvényesítenék? Ezekkel itt megint nem sokan rendelkeznek szerintem, de ne legyen igazam!
És ha ezen birtokában van az illető akkor ugye szotyiért már nehezen kivitelezhetők a cigány belső és a cigány futómű.
Mert satut, satupadot bármikor vehetek ugyebár!
A másik ideális tuning műhelyben megkérdezted már, hogy mi alapján fogják kiszámítani a befecsegős 300-as inerciáját? Tehát mik a fő paraméterek amiket figyelembe vesznek hozzá?
Nem farkas,inkább rák. BEFEJEZTEM! Van 3 kiemelt ember akik maradnak.A többiek támogatását is minden szinten megszüntettem.Sajnálom,hogy így alakult,de jobb a csúcson abbahagyni .Körutazós leszek kint,körbe -körbe,de legalább lesz zsemlére pízem
"pippírüpüppű püppü"