Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dolgozz drágábban csak ne hagyd abba!
a végén még nekem kell megküzdeni az elsőtelőkkal mindenféle rissz-rossz jutyub videók nézése közben
Bajnokhoz méltó, kívül is.......
A jövő titka Uram
Ha az Indul a bakterház című regény főszereplőjét, Regős Bendegúzt megkérdezték, hogy tudja-e, mikor megy az utolsó vonat, azt válaszolta: Mán hogyne tudnám, mikor megy az utolsó vonat?

Ismerem én a vonatok járását tökéletesen. Az utolsó vonat éppen akkor indul majd el, ha véget ér a bakterház története, és az állam fölszedeti a vasúti síneket.
utána nem is lesz több vagy nagyüzemileg fog menni a generálozás?
Utolsók egyike
más kép nincs csak mindíg ez a pár? Jó sokat csináltok,ha meglehet várni Szép a garázs,de nem minden ezt te is tudod.....hajrá zsír A linket kaptam,hogy láttam-e már?nem hagy nyomot bennem, egy alap videó
M.M.I.V.
kicsit csúnyán mutat a tv nevű felírat a videó megnevezésénél,mert ez más videója más tollával ékeskedni az nem szép dolog..... .vagy nem? Vagy igen? Vagy ez most,hogy működik?
http://youtu.be/FWCvcvi7OOU
Jó párosítás

Náluk vedd meg, ha bemész, szerintem, nagykeráron odaadják.
Ha nem tudsz, valamelyik kereskedőjénél érdeklődj, ami hozzád közeli.
http://www.gumaker.hu/partnere...
Jó napot!
14400 ért vetem győrben, http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Árgépen néztem 12-13 ezer.
mintha annak nem lenne párja(754) de lehet szarul tudom. viszont az ef 08 full jó gumi előre!754 beszarszjólesz. valahogy lapítsd meg jól.állat lesz. mennyiért adják most az ef 08 elsőt? kellene nekem is egyet valahonnan.
A gumiválasztásom a mitas xt 754re esett,az ef08 az a párja?
A 10essel nincs de a 06-os a kurvajó
egész nap erre gondoltam, krumplee szedés közbe. háát ahogy elnéztem a termést, meg a rengeteg kiesőt, nem lesz motor vétel 8/10 hektár... nem lesz 700q jó ha lesz 300q. Ma szembesültünk ténnyel,. lehet venni a tüzelőt is... majd teszek egy posztert a szoba falára mint egy pisis tini, nézem egész télen. Meg a videótokat amit feltoltok ide.
és a kohóban is könnyen olvad
a 300 xc-w sokkal nyomatékosabb pláne a 09 körüli évjáratok. na azok durvák nagyon! kezelhető , nyomatékos, erős, könnyű! olcsó. tartós, szép! nem eszik sokat, nyomatékos, könnyű, olcsó, jól folyatható, stbstbstb... ugyanezek a tulajdonságok a 10 es gg re nem mondhatóak el. nyomatékos volt? könnyű?
2010-es GG 300-al van valakinek tapasztalata? Páran igen negatív véleménnyel vannak az újabb GG-kről, de lehet, hogy az csak a 2012-től fiatalabbakra vonatkozik
Köszi
Párszor voltunk már hegyibicajos versenyen felvezetőként.
Általában bevártuk a pole pozíción lévőt az itatópontoknál és ha megérkezett indultunk előtte. Viszont ha tudtuk lefelé jön, nem igazán lehetett megvárni. Az élen lévők a lefelében nagyon mennek, alig vagy inkább nem is lehet lépni előlük motorral.
nincs már versenyzés. rá lett hagyva.innen semmi értelme. utána héten mennénk,de lehet haza se engednek.
nem hiszem, hogy hagyná, de ha igen, akkor akár
naaa, ne rombold az üzletet
nem egyszerű összehozni egyébként és is messze vagyok ő meg aztán pláne. addig megnézek még másikakat is