Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi a különbség? berugón kívül?
Feri, mennyivel kisebb a "teste" a 200asnak?
Berghez képest gondolom kisebb jóval...

Emlékszel még a 300-as gasgasodra? ahhoz képest érdekelne főleg.

gondolom a feljárókban jobb lehet a 350-es egészed addig, míg nem kell húzni vonni...
erről a triálsuliról van infótok? műxik? vagy már rég bezárt a bazár?
http://www.motorrevu.hu/hirek/gasgas_trialiskola

azért se vegyél ktmet..mert a husaberga a lyoBB

egyébként gonzónak igaza van..
de ha te ktmet akarsz venni akkor vegyé azt...
ez olyan mintha valaki azt miondaná.. ne vegyé házat a kertvárosba ..mert a társasházi lakásokban sokkal jobb...
én meg azt mondom... hogy külterületi nyugalom..megfizethetetlen
Jol nez ki te

Jaxy!

Amiatt ne add el olcsón a motorodat, amire sokat költöttél, hogy a következő ismeretlen zsákbamacskát könnyebben el tudjad adni.

Meg azért se add el a motorodat és vegyél KTM-et mert a sok juhfej ktm-et akar venni.

Meg azért se, add el a motorodat, hogy ha veszel ktm-et akkor azt többet kell szerelni.

Azért se add el a motorodat, mert nem olyan a rugózása, amilyet szeretnél, mert azt a futóművesek gazdaságos áron kifejezetten a személyedre szabják, ugyanannyiért mint egy ktm-et.
János adj nekem egy elérhetőséget! Tanácsot szeretnék kérni tőled!
Azt nem tudtam hogy rongyos sajnos
tiszta rongy az egész
meg aztán annyi egy flakon ragasztó mint a vakszelep.......
Egy nagyon fasza kötőanyag erre a célra! Szélvédőragasztó! És többet nem válik el!
ha már úgy is mindenki bicikligumival meg ilyesmi trükkökkel jár
keresek 18as vakszelepet vagy akár 18-21es szettet
de valami értelmes áron, boltban bolti áron én is tudok venni
jövő hét elején még utalni is tudok

nekem ami van elvált a gumi a fémtől már próbáltam szigszalagozni de egy mócsing lesz belőle mindig, aztán most is kikoptatta a belsőm
találtam egy neked való motort

http://www.bikeshop.ro/handler...
Nagyon jol nez ki ez az replika,es allitolag jol is mozognak.Itt a kornyeken vett egy regi motoros egy 14 es gazt,de neki is a Mazzochi elso fele nem tetszett,aztan Gerecsenel ujraszelepeltek es azt mondja,most olyan igazi verseny tello sikeredett belole.O meg van elegedve jobban vele mint a 13 ktm el volt.Volt 13ktm je csak 1 honap utan eladta mert a terdebe a kereszt szallagok elszakadtak,aztan jo 1vet kihagyott....Azt mondta a minap,hogy kar nem vart 2 honapot es megvette volna a replikat,azdirekt versenyzok altal osszeallitott csomaggal erkezik,beallitasok is azok szerint vannak.
Szali...az az igasssag,miota a kuplungba majdnem mindent kicsereltem nem igazan hallom vicsogni,es ha vicsog is azt nagyon halkan es kicsit hallom,ugyhogy ezzel a felevel sincsen bajom.A futomu pedig cross endurora van hangolva mert pajan nagyon jol lehet vele menni,ugrani meg kimondottan jol dolgozik.
Zoli azt mondja (a pofa aki tartja az edzeseket),hogy uj es ujabb motor kozott is nagy a diferencia,de ha keves penze lenne,tutti hogy ujat nem venne,mert ezen a szinten ugyis mindegy,meg neki is.
Nekem most ,hogy ujat vegyek....kicsit zsebbe nyulos,de inkabb varok az ujabb peldanyokra...addig tanulunk motorozni.
http://news.yahoo.com/blogs/si...

nesze. jaxi beszélj vele ,hátha vesz egy ktjemet.
nem fog "vicsogni" a kupkungod jaxy

DDS kuplung a 250-es kétüteműben

http://totalbike.hu/tesztek/2013/12/12/ktm_enduro_201
4/

http://www.gerecsemotor.hu/has...

futőművön csika mester tudott volna segíteni...

janek meg bekarbulálta volna, hogy mindenhol jól menjem

egyébként a nagyobb powerkamra is hátrányára van a fenti tartománynak. cserébe nyomatékosabb...
Eddig is vartam fent a hegyen...mert a gass ment magatol...mondogatta gasgas..
pl futomube biztos jobb,es a motor sem rosszabb,sőt fent jobban pörög...es tobbet kell majd szerelni :),de kapok hamar alkatreszet is hozza,meg eladni is fel erovel lehet,mert minden jufej ktmet akar venni.
Na de nekem pl kimondottan tetszik a gass 15 replika...hat az odabasz nagyon...az mar jobban kene mint egy uj ktm.
mit wÁr. .mit vÁÁr
hát azt hogy kátélyem
felmegy egyedül amig ő lent sörözik a haverekkel
mit vársz a ktm-től?

miben lessz jobb, mint a gasgas?
Meghirdettem a szekerem...kb 880 ezer ft ert..de nem stresszelnek nagyon...2009 es letere es hogy mi penzt belevertem.....jo ocso...csak itt mindenki a kátéjemmre izgul be....en is azt kell vegyek mert eladni azt nem gond
lya..azt nem is mondtam lyódos..
goldennek úly gép ugrott be ..egy 2012 exc 300..valami lelakott..gép mpitől..(hály... integetős szmályli mert nagy titokolvasok )
hát mit mondjak..szép..
könnyű..

de ez ugyan úgy nem önindit.. még jó hogy konnyebb mint egy husaberg fe 570szupergép ami önindítós )
de csak egy ..2t
bontós mondta is ... kb cseberből vederbe.. ...
csani.. nem tud igy felzárkózni golden ..az exc 350 mögé... ...
nem baj..mindenki a salyát életének kovásza

egyébként a gép.. az úly tulaj azaz goldentút elmondása szerint ..nagyon erős nagyon nyomatékos.. nagyon nagyon.. amit én látok.. szép a gép...
első telók.. letapadva mint a szar... mondom is minimum olajcsere...

de amúgy korrektül néz ki a géped petya

de azért az fe 570 nem cserélném le érte ..csak egy ..2t
erre tegnap du kapom a hivatalos ajánltott levele...
a pénztárból ir .. imi úr.. hogy mivel mI.. elbasztuk..ezért vagyy tizen5 napon belül megcsináljuk leadjuk az juli 5..juli 6(szombat vasárnap) táppénzses papirt.. vagy.. egy oldalon keresztül jogszabályok paragrafusok oda vissza, hogy mi alapján hogyan...fognak majd minket jól megbaszni..segbeQÚrni lővéval lenyúlni...
+ egy nyiltatkorzat a végén..hogy irja alá.. az asszony hogy ö vesztette el.. ő kavarta el.. és hogy minden anyagi felelőséget vállal a hibáiért...név szemigaszám..és ezt a papirt minden képp mellékeljük a julius 5-6 hétvégi tápénz mellé..

hogy szályba nembassz a lyó qÚrwa annyát...
de én ezt is kezeléseb veszem...
és 7főn..a deritó terteje betonozása mellett ..ezt is elintézem...
mert másra sincs időm..csak erre...
hály kolbik..
ide wágó téma..

lyódosnak igaza volt.. megint igaza volt .. mikor mondta hogy táppénzt csalok...
annó julius 26dikán mikor lyódos még sem jött
és mondta hogy a péntek azért nem akkor mert.. akkor épp ..táppénzt nyalatam

tisztelt biróság...
az Úgy vót .. hogy a csmkh-ebpsz szervtől hivott minkent juli 23dikán! p. né.. hogy baj van az asszony tápénzével..
magyarul:hivott P.né hogy hústom baly wan...

kell nekei valami tápénzes papír..még juni végéről...mert valamit nem adtunk le...
ez azért hülyeség mert..mindég minden amit irt az orvos.. kéthetente.. az én postáztam hogy ne legyen elmaradás......de jól van elbasztunk valamit.. akkor mondtak valami időpontot...hogy x- y legyen megint egy tápénzes papír...és hogy vigyem be a csmkh-eg bizt pénztásba sorbanálás nélkül.. és adjam le .. a pap feleségének.....na ezt szerd délután szól..én csüt reggel elintéztem...de mivel csüt nincs ugyfélfogadás.. mert nekeik csütörtök szabad nap igy én péntek reggel nyolckor beadtam nekik..-amiből annó okoslyódos kitalálta hogy táppénzt csalok és azért neme mentünk csanival aznap pénteken...
szóval..péntek reggel nyÓckora pap felesége .. azaza pé-né...megkapta a papírt..azt a papírt azzal a dátummal mait kért amit szerintük nem adtunk le.. de az orvos mikor kiadta úlyra az igazolást..mondta hogy ezt már egyszer leadta.. és mi postáztuk is!
na szóval.. én leadta.. faxa minden...
hétfőn..azaz 7főn az asszony mÓkahelyéről szól az adminisztrációról a nÉni.. hogy keresték reggel.. a papa felesége.. és mondta hogy még juli5..juli 6ról is kéne nekeik ilyen papír...igaz hogy a múltkor is szólt.. és nem tudta mondani hogy még ide az időpontra is adjunk papírt?mért nem tudta..mert debil..?
nem tudni...
de nem tudta szerdán még hogy nem csak...juni vége dátullam hiányzott egy hét..(mikor minden táppénzes papírt 2 azaz kettő hétre adnak..na ez is gyanús...)de kell neki.. egy születés előtti 7végi táppénzes papír is....
ami a fúrcsa..a tápénzes papírt.. eddig az összeset a 7 végékre.. nem kapta.. mert neki úgy van hogy a szombat vasárnapra nem kapta.. nem tudom hogy miért ..de ugy van...
na most meg...kell nekik a szombat vasárnap is...az az egy...
na szálybaszekszuálják az annyukat....
de sejtem én hogy mi a baj idiótáknál...
hát az hogy hétfői korházi befekvés van.. és pénteki tápénz lezárás...
de hát ők csinálják hogy hétvége az nem táppénz.. de itt a rendszer hibátlansága miatt csak a korházi befekvés csak kér a folyamatosság miatt tápénzt...

de léÉszarom.. mert a akkor a pap felesége.. az mért nem mondta elsőre is(az időpontokat amiket szerinte mi szarul adtunk le? .. mért csak mikor leadtam a papirt akkor másnap?

kettő
ez az okos pap felesége.. felhivta a munkaügyest a munkahelyen..
jelezete hogy ez az ökör aki ápénzen van.. az mennyen már és még egy tápénzes papírt megint vigyen..5-6 ról...
akkor a munkaügyes csajunk..az mondta hogy ...
hély -okosné...két napja mondtad a dátunokat.. most amkkor megint mondasz dátumoka.. ne keljen más szegény szerelncsétlenek elmenni..megint a orvoshoz megint sorbanálni..aztán megint be a városba a papirral hozzád...old már meg te az orvosssal..
erre okos né a telifon túloldalán:
-oké megpróbaálom...ha nem sikerül akkor visszszólok...
na mivel nem szólt vissza... ezrért a munkaügyes délután mondta a dolgot..de mondta is hogy rendben leeht az ügy.. mert reggel óta neki úlyra nem szól ez a nagyon okos nÉ...-mber...