Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem te is elkötnéd de nem a boltig
Akkor inkabb egy Yamaha WR,vagyis a cami is wr blokkal van...de nekem nem kellene....az aszonynak setalni jo lenne
Csak a Berg
Szerintem ez a legjobb választás most a piacon.
Az ereje is kezelhető és a súlya is megvan hogy ne pattogjon el a köveken...
Izlések és pofonok, kinek mivel van jó élménye, azt favorizálja
Sanyó tudna az összehasonlításról beszámolni.
Neki volt fiatal 0-km-es 200-as ás 350-es is.

A ttr230-as korszaka csúcsán újra kipróbált egy zsír 200-ast, azt mondta, hogy nem kéne újra.
2004 es, tehát csak 10 év, de az is rengeteg! nem is lehet összehasonlitani,ha ráulnék egy '15 os 200 exc re az is sokkal jobb volna, meg nyomatékosabb, biztosan már csak az évek mulsáa miatt is ZSir azért dicséri hogy még ne váljak meg töle...nincs benne más...
250 CAMI nem is tudom, nekem tetszik! gondolom tartós is mint a befőtt ereje nem sok
sikerült leküzdenem a lustaságom és elmentem az o-gyűrűért
olyan patent feszesen passzol így a dugattyú mint egy 17 évesbe
hétvégén meglesz a tesztüzem, már ha nem leszek lusta......
Nem ...AKIKRE ÉN GONDOLTAM,ŐK A HARD BA NAGYON ÜGYESEK,ÉS A TEMPÓ NEM AZ ERŐSSÉGÜK. Mikor elmegy a srác egy román hard versenyre,,rendszerint a legjobb Magyar. Nem bírod megölni. Terminátor. Csak az utolsó 3 db 350 exc -vel motorozott 360 üzemórát. Sokat tesz érte,,,,megvan az eredménye.
toci..
30-40 óra évente..
az karaly...
nekem sem jön össze nagyon több...
mondjuk nekem egy románia az egy üzemóra!

kész lett a derítő teteje...
4 darab 120cm x 71cm, 10cm vastag betont öntöttem ki a sik homokra...betonvasak bele....két fület csináltam bele táblánként...aztán.. ha megszáradt.. kb 1..7 múlva..akkor mg haverokal beemeljük egyesével...igy csak 2mázsa körül, vagy még annyi sem van darabja.....a négy panelt lerakjuk..és már fedett is ..
ide nem mered, mi?
há mé?
mEE szarok vagyunk
köszönöm, de még nem szakadt rám a pénzfa ága gondolom marha könnyű gép a freeride. az a baj velem hogy álomhatárom pénzben nagyon kevés mint amennyit tudnám használni. Jó lenne egy vacsi új gép, mert én kb 30-40 üzemórát használnám évente
Ezt Ferenc testvér tudja elfogulatlanúl értékelni.
Aha...mert mondtak,hogy jol motoroznak,a hard endurot nem vagjak anyira de gyorsak es birjak,szoval az mar jo...koszi!
hát mert te sem viszed a gyerekedet
csak a zacskóba a poronytokat
Úgy értettem, hogy rengetegen lesznek, pont azért mert hülyeség, és az a mai világban a legnagyobb üzlet.

Meghirdetnél egy olyat, hogy gyertek program lesz, hogyan tedd energia hatékonyabbá a háztartásod, oda alig mennének.
ld cikk vége, ott érdeklődj.
"Amennyiben szeretnél bővebb információkat kapni a motorok bérlési költségéről, az oktatás nehézségi fokáról, a veszélyességi tényezőkről, vagy bármilyen kérdésed lenne, akkor fordulj hozzánk bizalommal az alábbi e-mail címen: lehotay@gasgas.hu .”
déw..
EEEz hülye..ség

képzeld csak el..
ott a falÚ apraja nagy-ra..sok alkoholtól bebátorodott embör...
röhögés.. még több szesz.. buli.. még több röhögés a mégtöbb szeszre...
és ennyi kell a lyaú hangulathoz
Fajin terep, élvezném én is.

A túristák nem csattantak ki az örömtől, nem volt hajrába torkolló szurkolás de legalább anyázás se, felénk mi lett volna
megkimélt 50 uzemórés .. második dugó, negyedik garnitúra szeleppel...mert 20 üzemóránként azt is cserélt nem csak 2 olajcserét...

megbiz6ó.. illetve költségmentes
Szóval ha jól számolom 1-2 éven belül lesz jó pár "megkímélt" , természetesen gyári állapotú karcmentes 350es eladó...
abban biztos lehetsz.. egy 4t az =T,T,T,T mondom négy tÉ....
még az öreg sx 525 is megzabálta ezeket
egy fiatalabbat kéne kipróbálnod.. msot ban a neten egy 2013as exc 500...1.450 éert
de ha már egy régebbi innectros gépet is veszel..az is sokkal sokkal jobb..
az innector.. az nagyon nagyon jó
persze amig működik...mondjuk ezért ios mertem beruházni za 570 be.. mert azt mondták..ezek a gépek nagyon straopapabirók és megbíz6ók...minden szinten.. illetve láttam is vele annó egy régi haver.. lyópárszor..

ulyakra ..tényleg volt gond.. vezlánc átugrás 100üzóránál..szelepcsere
kélrd csak csanit meg zsirt.. emnnyit dobáltak rá..

ja hogfy tv szerint mennek sokat.. de akkor ő ha ezt tudta..mért költött rá 3 kilót.. ha tudta?..mert nem bizott benne
gyanús.. bort prédiklál róla.. de viznek tartja az izéét megbiz6óságilag