Mintázatra hasonló a 6day-hez, kicsit más az oldalsó elosztás,de a V ugyan úgy benne. Magasabb a bütyök, mint a 6day.
Anyaga hasonló, tapadása is, most már szerintem tartósságra se lehet panasz.
OK.
A kérdés arra vonatkozott, létezik-e ilyen, részemről még nem hallottam.
Nekem tökéletes a RIGA, ár-érték arányban ez a legjobb, ha csak kisker áron tudok gumit venni.
Mostanában úgy is csak tempózok, nincs extrém, annyi eső leesett, hogy sima feljáró is ultra gáz.
Szerintem más módon méri mint te
Hasonlítsd inkább a másik számításhoz, ahol 1 ózemóra az 1, mindegy hol jár a vas. Így már neked is 100 felett lehet, abból kiindulva, hogy nekem kb 150 szokott lenni egy év alatt.
Ha így nézed a 30-40, tényleg nem sok, kb 10 hétvége.
Itt amit a legjobban szeretnek az a Pirelli Skorpio...fimes gumi,jobb mint a metzeller fimmese...ez az a kategoria ami fog is es nem kopik olyan yorsan.
A hetvegen Zsolt egy goldentire hatsot jart le abbol a geci puha gumibol ami tobb mint 100 euro...szoval ...azok igazi szarok,legalabb is vizesbe szopsz mint az atom.En a Metzeller sixd extremmel meg vagyok elegedve...es olyan kategoria,ami vizesbe is joforma es szarazba nagyon jo...vagyis szarazba akar milyen szar gumival el lehet menni,vizesbe kell a jo gumi,na meg a kovekre.
Elnézve egy két 2014 es verseny onboard videóját, rossz helyről indul a srác Ügyes, előrébb lenne a helye végül is előrébb is megy Ezek szerint bejött neki a berg, szépen is muzsikál
Gondolom ez valami MAMS szabály, hogy végig kell járni a szamárlétrát?
Ami bennem kérdést vet fel a "Pirelli Six Days Extreme" gumik.
Ez valami új csoda?
Metzeller 6day ről már hallottam, Pirelli is ismerős, de így egyben még sose.
szíjjanak lofaszt. majd legörbül az arcuk ha ősszel odamegyek pár címre aztán a 9000 eurós 10 ezer km es ktm re mondok neki 6000 ret.plusz jól beleverem a csúfot a karcmentes gépbe ,hogy jól lelaktad haver!itt van egy karc a tankon sajnos csak 5000. ha meg elhajt a picsába én is az arcába röhögök hogy van még 100 másik .
van rá lóvéjuk,megtehetik.Pont ma beszélgettem haverommal aki németbe melózik,a főnöke 50 körüli fószer,a garázsban 690-es duke,csak azért hogy egy évben egyszer elmegy a haverjaival,pár napra motorozni.A srác 2 éve van kint,de még soha nem látta,hogy elővette volna.
Ha te is tobbet keresnel,mind idod lenne kolteni,akkor lehet te is vennel egy ilyen motort es 1 evbe kifutnal a hegyi kaszalora piros afonyat szedni... ..aztan meg nem tetszik mert hat nem oda valo es eladnad...csak ugy...
pusztán kiváncsiságbol nézegettem osztrák és német hirdetöket. ktm és bmw ket. 990 ill 1200 ast mindkét esetben a királykategóriát. számomra érthetetlen hogy ktm nél pl van vagy 100 db 1-3-4 éves motor amiben 3000 és 6-7000 km van . hogy lehet az hogy ennyit ment vele 3 év alatt? bmw nél meg 2014 est ütöttem be gs 1200 . 2- 6ezer km el eladja. és vagy 130 db magánszemély mind! mi történik vele hogy ennyit megy vele vagy enyi km után azt mondja eladoam picsába és berakja 131 edik hirdetőnek?
aztán van a reális kategoria ami 30-60 ezer km ekkel eladja 3 évesen ami teljesen hihető. de az első verziót nem értem és hogy annyi sok ember gondolja ugy hogy nem kell?
3000 km t egy hétvégén le lehet tekerni nem nagy tészta. ennyi elég neki hoyg ráhaggya apicsába? akkor minek vette?
18" 140/80 as 6day re van felhordva.
Mintázatra hasonló a 6day-hez, kicsit más az oldalsó elosztás,de a V ugyan úgy benne. Magasabb a bütyök, mint a 6day.
Anyaga hasonló, tapadása is, most már szerintem tartósságra se lehet panasz.
http://www.sportmotor.hu/motor...
A kérdés arra vonatkozott, létezik-e ilyen, részemről még nem hallottam.
Nekem tökéletes a RIGA, ár-érték arányban ez a legjobb, ha csak kisker áron tudok gumit venni.
Mostanában úgy is csak tempózok, nincs extrém, annyi eső leesett, hogy sima feljáró is ultra gáz.
Hasonlítsd inkább a másik számításhoz, ahol 1 ózemóra az 1, mindegy hol jár a vas. Így már neked is 100 felett lehet, abból kiindulva, hogy nekem kb 150 szokott lenni egy év alatt.
Ha így nézed a 30-40, tényleg nem sok, kb 10 hétvége.
A hetvegen Zsolt egy goldentire hatsot jart le abbol a geci puha gumibol ami tobb mint 100 euro...szoval ...azok igazi szarok,legalabb is vizesbe szopsz mint az atom.En a Metzeller sixd extremmel meg vagyok elegedve...es olyan kategoria,ami vizesbe is joforma es szarazba nagyon jo...vagyis szarazba akar milyen szar gumival el lehet menni,vizesbe kell a jo gumi,na meg a kovekre.
Gondolom ez valami MAMS szabály, hogy végig kell járni a szamárlétrát?
Ez valami új csoda?
Metzeller 6day ről már hallottam, Pirelli is ismerős, de így egyben még sose.
végül 1 sör lett az o-gyűrű ára, gondolom megért ennyit 5 darab
aztán van a reális kategoria ami 30-60 ezer km ekkel eladja 3 évesen ami teljesen hihető. de az első verziót nem értem és hogy annyi sok ember gondolja ugy hogy nem kell?
3000 km t egy hétvégén le lehet tekerni nem nagy tészta. ennyi elég neki hoyg ráhaggya apicsába? akkor minek vette?