Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vegül is az exc amerikai valtozata..
Enduro motor....nincs rajta lampa...meg kicsit más az áttétel...
De Jodlisnak az van....majd elmondja
A napokban én is érdeklődtem a ktm fórumban, hogy mi a különbség a két tipus között, de senkitől nem kaptam választ...
Úgyhogy, ha valakinek van még információja, szívesen venném a tájékoztatást.
Köszi!
a sok kamionfüst nem terheli a környezetet? vagy épp a sok repülő?
ha a környezetvédelem a cél akkor meg kell ritkítani az emberiséget 1000-ből legalább 999-et kinyírni, de valami környezetbarát módon
"A közlemény szerint a kiadós esőzések után akár ezrek is megfordulhatnak egyszerre a Pilisben, vagy a Visegrádi- és a Budai-hegységben, ami nagy terhelés a környezetnek, különösen amikor a látogatók a jelzett turistautakról letérve gyűjtik a gombákat."

"nagy terhelés a környezetnek" Ezt vajon hogy értik?

Jövőre felirat lesz a gombáknak is, legyenek szívesen a turista jelzések mellett teremni

Hétvégén tényleg sokan voltak kint a hegyekben, óvatosan hajtsatok, nem mindenki húzódik le, sőt vannak öngyilkos jelöltek is, akik direkt kiállnak a gyorsan közeledő jármű elé
Szivesen.
Köszi, hogy leírtad
Már sikerült letölteni innen, ebben benne volt.
http://www.ktm.com/us/enduro/3...
Exc 14 /32 16/26 20/25 22/23 25/22 26/20
2.286 1.625 1.250 1.045 0.880 0.769

Xc
15 / 31 16 /25 20/25 22/23 25/22 26/20
2.066 1.562 1.250 1.045 0.880 0.769
Mind a kettő 13-50 nel jön ki gyárilag.
Primary
26 / 72
2.769
2014 es adatlapokat néztem össze, mind a kettő 6 sebességes volt.
Vagyis inkább úgy kérdezem hogy 5 vagy 6 sebességes ?
Melyik évjárat ?
Bocsánat, EXC és sima XC re gondoltam

Megtaláltam közben.
Van egy par gasgas is...meg beta......meg a tobbi:)
Az EXC és XC-W váltó hogy néz ki az elsődleges áttételtől kezdve?

Pont ma számolgattam az RMX-em, nem csoda, hogy nem megy 12/50 végáttétellel 100-tól többet a max 8-9Ees fordulattal és 18"os kerékkel

P:23/61
1:14/32
2:15/26
3:16/22
4:22/24
5:22/19
Lán
ckerék:12/50
Grat nekik is Grill másik katban nyert

Eredmények:
http://www.chronomoto.hu/hu/er...
Tegnap voltam melegíteni a napkori bányában, de természet visszafoglalt mindent.

Nyírturán meg olyan gödrök vannak, hogy a malac megfial bármelyikben.
Én csak az Exc és Xc-w ről beszéltem. Az Xc-nek hosszabb az 1, 2, fokozata.
Ez csak a a 2T re vonatkozik,,,Haver. Lassan készülődj,mert jön az ősz...
Szóval te már próbáltad...Elhiszem neked. Csak arra gondoltam,hogy mikor beraktam a vastag belsőt, ugyanolyan 0.5-nél keményebbnek tűnt. Így simán arra mertem gondolni,,,,ha nem lesz belső akkor az csak puhább lehet. De ha nem ,hát nem.
nekem a husky kb ennyibe van
én bízok benne, remélem ő is magában
Itt a srácoknak az xc meg az xc-w abban is különbözik, hogy a váltója rövidebb.

Mintha az 13-as lánckereket 12-esre cserélnék, akkor egyforma a fokozat a két típus között.

Ahogy megállapították.
Az Exc amarikai megfelelője az Xc-w. Nagyobb tank van rajta, más a kábelköteg(egyszerűbb), a váltó meg minden más ugyan az, a 2009-be mart villahíd is volt.
fasza.. kxf250
Ha elvagy önindító nélkül akkor a 2007 2008 as kx250f egy ajánlott típus. Golyóálló, nagyon jó futómű, könnyen indul, erős tartós blokk váltó kupplung.

Bár amikor beállítottam a helyi zsír 300xc k népes sorába, kicsit olyan érzésem volt mint egy állami gondozottnak a ballagáson.