Egyemmeg szíved, rendes vagy hozzám nagyon
Már céloztam rá, azért mert NÉHA olyan témkába futunk, hogy én sejtem és ti nem, az nem azt jelenti, hogy csak én vagyok az okos (vagyis nem gondolom), hanem azt, hogy tanulni kellene...
Lennon is jól megmondta anno : "TANULNI, TANULNI, TANULNI"
Nyugi, még nem lépek le, és ne félj, mert ha mégis lelépek akkor előtte elköszönök, nem úgy mint te
zoli..faxa nagyon.. tökre élvezhető.. igy hogy van előtted mindég valaki.. igy sokla élvezhetőbb
a kis freevel az ember..jócskán ráfutott..sokszor..
hát ide az fe ideális lesz...mondjuk a tetjén ugylehet beszundizok majd..de a 2t pöcörgésre úgy is felébredek..és mivel termosztát van a gépbe megy innyector.. igy nem kell a szivatóval küzdeni.. és már hasít6unk is tovább
senki nem szóll..mindenki elvan a saját küzdelmével
de reméelm nix harag hogy igy öszintén megmondjuk egymásnak..
te a fátkelésben vagy jobb .. mi meg ebbena tipusú endúróban
bezzeg a tegnapi okosjószág.. eljött halvány lila gőze volt.. beinditom ..eméélhajol..azt mondja ..ez a motor..szelepes
mÚhahaha
há mondom ..ember ez igy igaz.. méghozzá 6 szelepes.. egy a kerékbe elöl..egy hádtcsÓ kerékbe.. meg 4 a motorba..
mondom is neki.. hallottál már ktmeet.. ja ö már hallott.. mondom ..oksitapsi.. ne raboljuk egymás idejét.. futót sem hoztak.. láttam rajtukkazaok a fajtas nem vásárló szándékú nézelődök mE ráérek tipus.. én meg az a fajta eladó vagyok..voltam.. amelyik azt mondja.. hély haver ..ne raboljuk egymás idejé.. mennyetek motort ugy sem veszel.. msot .. majd ráfut valami fostaligára.. azt annak örülhet
má besenyő istván is megmondta:
mindég igazam van.. ahányszor csak akarom..nEEEm..de https://www.youtube.com/watch?...
eladtam az esik öt 20-on-öt-5...nEEm..de
ugyhogy lyódos.. megent csak egy motorom van..és az ..nem kártélyem...mondjuk azért hál istennek az..de mégis husaberg
szóval.. ez van. iletve ez van sx 525 nix..
azért megsimiztem az ülését mikor elvitték..mondjuk nem egymisit..hanem pici pézt attak érte.. de azért annyira nem
a srác örült neki.. én meg hogy egy hete a haver visszalépett...igy azért attól amiért elvitte volna.. jóval többet..
úgyhogy.. faxa
odaadtam hozzá mindent...mindent....aztán mondta hogy neki ez az első 4t ej. ugyhogy mondom ember.. akkor tuti nem kevés bajságra futsz rá illetve okozol tudatlanságoddal a gépnek..
mondom akár mit csinálsz azzal kezd, hivja fel...vagy hozd el és itt megcsináljuk.. pl az elő olajcseréjét..stb..
amúgy mikor meglátta.. hély figyu már ..sportmotoron raktál fel videójkat.. akro te vagy a zarándög..mÚhahaha
akkor már tudtam.. jó helyen van a srác..
Baszott jót motoroztunk ma a tesómmal. Az árnyékosabb részeken sáros/puha volt a talaj, a naposabb helyeken viszont betonkemény volt a föld vagy 20 centis por volt. Ez már hiányzott nagyon, lehet hogy őszig nem lesz normális hajtás.
bendőnek sajnos vagy nem sajnos elég sok mindenben igaza van a multat illetőleg. túllépünk dolgokon még,ha szar is mert, ha benne totyogunk sokkal szarosabbak leszünk.
Te....eddig kisse csendesebb volt a forum..valami koze volt a motorozashoz...de most egy csomo faszsagot korbe szemelyeskedtek, osszatok a semmit , h melyik tud nagyobb fikas dumat kidobni az univerzumra.....motorozzatok a picsaba maaaaár , irjatok valami olvashatot , mert mondom nektek ebben a formaba a faszt sem erdekli.
Már céloztam rá, azért mert NÉHA olyan témkába futunk, hogy én sejtem és ti nem, az nem azt jelenti, hogy csak én vagyok az okos (vagyis nem gondolom), hanem azt, hogy tanulni kellene...
Lennon is jól megmondta anno : "TANULNI, TANULNI, TANULNI"
Nyugi, még nem lépek le, és ne félj, mert ha mégis lelépek akkor előtte elköszönök, nem úgy mint te