Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne röhögj..mert megmondalak a szakálas owÓ néninek..

ámmen.

sajnálom ha csalódtál bennem..személy szerint..ezek szerint vártál tölem valamit?

de sebaj...

lépj túl a dolgokon.. légy művelt és inteligen...

szépen mesélj valmit.. tudod fórum...
valami érdekesset..ezért olvas itt mindenki..mert érdekeset szeretne olvasni..de ha nem irsz..nix fórum

bakker..mesélj.. fugyulunk...
lyakó is mesél.. déved is...imádom is ezeket.. őt is fugyulom...

kérlek.. kérlek ne várj tőle msemmit mert csak csalódni fogsz..bár nem igértem neked semmit ugyhogy miért is vársz valamit ...
hisz még arszod sem láttuk...

de azért valamit elárulhatol...fiú vagy ..vagy csajszi?
mert pl ahol járok hajtani van két 3 nagyin jó csajszi is..
ha te lennél az egyik.. egyből bejelölnélek a fészen
legalább a kereszt.. neved...
részemről ennyi...

bár ezt te is irtad sokszor és én is.. hátha most sikerül ....remélem igen.. különben megint csalódom benned..vagy te bennem
Enaztat mondom,h orulok,v visszatert az eletkedve a zarandognek,meg a zsirosbodonnek is!meg a tobbi irigy gecinek
DEW... van sok video csak sok a cikicakis...ami unalmas egy ido utan...a lenyeget probalom felrakni.Nem kiabalunk vagy szopassuk egymast mert mindenki olyan szinten motorozik hogy ott mar nincs mit kacagni...inkabb az ilyen boja meg velness dumat Paul hozta fel mert latta Zsir videoit es azon kacagunk meg ugatunk be...de maskepp mindenki kussol es huzza a gazt....
Ezek mind 40 körüli motorosok...mar kijacodtak a petukkel a homokot rendesen...inkabb tanitanak motorozni, segitenek a hibaid kikuszobolesen es motoroznak az erzesert.Nem fecbukk kirajok meg forum igazgatók. ...hanem csak profi hobby motorosok..akik mar nem jarnak versenyekre hogy ....tisztelet a kivetelt....kerulgessek a sok penzes fooszert....nem dobaloznak ezekre penzt...egyszeruen motoroznak.
Csak en vagyok ilyen buzgo mocsing aki mindig videozik...de lassan en is lemondok rola...
Ez egy futózott gumi,de nekem nagyon patika,két éve csak ilyet használok mousse-al,soha nem volt probléma.Az a telószám,amit dew írt.
első és utolsó a témában

Nem vagy Te senki, hogy neked kelljen bizonyítanom bármit is. Tökéletesen meg vagyok elégedve magammal és nem érzem szükségét az elismerésednek. Elhiszem, hogy neked bizonyíték és visszajelzés szükséges, hogy hasznosnak és magabiztosnak érezd magad, de ne várd el viszont

"és ha én sem beszélek rólad kétfilléres anyabaszó szarrágóként"

Így van.
Ellenben én nem ebben a topikban veszekedtem vérre menően a motorostársaimmal, nem én beszéltem ki nyilvánosan a barátaim magánéleti problémáit a viták közben, nem én köptem magam szembe, nem mentem ölre a Ferivel majd videóban ugráltam a szavára, nem én ugrottam ki innen és hagytam magára a társaságot, stb, stb, stb, végül pedig nem én jöttem vissza az ajtót berúgva nagyhangon, hogy megint felébredtem és majd én megmondom mi legyen
Sajnos tanúbizonyságot tettél rengeteg dologról, amiért megkaptad a jelzőt. Ha te ezeket már elfelejtetted arról nem én tehetek, habár az a legkényelmesebb. Úgy tenni mintha semmi sem történt volna
Személy szerint is nagyot csalódtam benned, ezért is borult ki kicsit a bili, de ez ugye senkit nem érdekel, szóval ki sem kell térj rá.
Javaslom olvasd el azokat a beírásokat, melyek a távollétedben születtek. Különös tekintettel az 5centes beköpéseket

Szóval azt hiszem pontot is tehetünk a dolgok végére, mert nem én csináltam itt a fesztivált és nem is áll szándékomban tovább folytatni.
na látod ezért tértem vissza..mert jókat beszélgetünk sokak.. de van kis sárdobálás is.. olyan nóném senkikkel.ezt meg ..imádom..
lya bocs.. komoly szakágokosokkal.. elnézést kérek...
hard endúróbnan nem volt ilyen..
oda beirtam valamit semmi komment.. csak pár lályk.. az meg .. nem kommunikáció...
itt betszem, a faátkelést ..3-4 komment .-. aztán ös is berak valamit .. 3-4 komment és már megy ios a beszélgetés..
persze vannak nagybetűs komoly senki hires élőben embberek akik ide beszólnak face nélkül csúnyán beszélnek... öket is meg lehet érteni.. lehet bánottták öket gyerek korukban az oviban...ki tudja.. de ezek felett elsiklik a többszég és csak megy a szöveg. semmi komolyról.mert ami komoly azt megbeszéljük telifonon vagy szeméályessen..

na erre van a fórum..
ugyhogy megkérlek kedves komoly idegen kiba hires srác..vagy csaj ..hogy hangnemben legyünk egymáshoz méltók.. és ha én sem beszélek rólad kétfilléres anyabaszó szarrágóként ..akkor kérlek te is legyél szpfisztikáltabb kifinomultabb...
bakker. az oldalam kifúrly a kiváncsiság.. melyik szakág kilye vagy te?
az extrőm ned gyúró szakág .te vagy lyárvis magyarhangja?
á bakker .. mostmár tisztelet tudó leszek veled.. .ja én eddig sem beszéltem csúnyán .az épp a nagy vezető volt...a komoly ember
hát kedves szarrakásom...
ki a hererák vagy te hogy úgy beszélj a másikal mintha a segged likából húztad volna elő... zsir tv 2?

figyu már.. szinesitsd kicsit a fórumot te nagyon big mek men..a szakága komoly embere.. melyik szakágé?a csúnyánbeszélek a másikkal mert olyan művelt vagyok mint a hátsó kertben a fŐd vége szkágé?..vagy melyik az ahol igy el kell búlyni.. hogy nehogy felismerék az irásod vagy az arcod?
milnyen érdekes én egy szarrágó 2 forintos srác vagyok..de van arcom viedeőimon láthatod is nap mint nap.. nem csak titok köcsögölök az emberekkel.. te akkor most a lyó arc vagy itt?
aki komoly ember az nem kezd el igy beszéléni senkivel.. még ha igy is volna sem....engem két forintért meg lehet venni.. de érted.. 1 fillért adn is valaki?
már ne haragudj.. nevet nem kell irj.. de kis videót ahol cseklszel arszod ott van.. tudod.. ember a semmi mögött....

már ne haragudj..
sárdobálás vége kedves zsíros szarrakásom
Felesleges.
Aki komolyan foglalkozik a szakággal, az úgyis találkozik velem előbb utóbb. Az első hozzászólásban elragadtattam magam belátom. A szóhasználatért és az arroganciáért elnézést kérek a szelídebb lelkű jelenlévőktől, a mondanivalóért viszont nem érzem szükségesnek.
A további hercehurca viszont itt nem érdekel, nem kívánok részt vállalni belőle, így megalakítom saját csoportomat / a jótanács szerint / és így minimalizálni tudjuk a felesleges és folytatólagos szájtépősdit.
Köszönöm! Hívom is...
Jó a hely

Aki ezen a köves szaron felmegy egyenesen vagy csak képes elindulni rajta zik-zak nélkül, az ügyes...

Többi vidit még töltöd. vagy azon cenzúrázottak?
Pl kettő konkrétumot mondanál, csak hogy tudjam mire gondolsz.
Szia!

Ár/érték aránya jó.
14 a gumi ára, GASGAS Ákos facebook biztos él.
Ezt a telszámot nem tudom, próbálj rá.
"futozott gumik: gasgas akos 70 5849636"
Jó napot!
Mostmar aztan fedd fel a kileted,Zsirosbodon!
Sziasztok,
Gumit szeretnék a gépre, és visszaolvasva elég jókat írtatok a rigáról. Ez pontosan milyen gumi, és hol lehet beszerezni?
Előre is köszi
A témába ne is menjünk bele, mert fölösleges dobálózások mennének ismét. Azt tudom tanácsolni, hogy soha ne felejtsük el honnan jöttünk.
Ha történetesen a ZsírFeri Enduro csoportjából, akkor gondolkodjunk el a megformált mondataink tartalmán, mert a végén még veszi valaki a bátorságot és szembe állít önmagunkkal.
Nem kell itt megint a balhé meg a szájkarate

Beszarok
Hát visszatalált a tékozló fiú / mintha valakit meglepett volna / és már zavarja is el különböző csoportokba a népet
A felébredtek topikja volt eddig a legjobb, nem ?
A gazdád azért járt ide egy időben, hogy a te fészbúkos jelenléteddel büszkélkedjen, most meg így megnyílt a csipád ?
Elásnám magam szégyenemben, ha felnőtt ember létemre a nagy kivonulás, majd a gazdád itt tanúsított magatartása után visszakullogtam volna ide
A Gabesznak jól áll a súlytöbblet, de ne az arca nagyságán mutatkozzon már meg.
Janek nem szorul védelemre, de amég Te ébredeztél, addig Ő itt segített ebben abban, szóval ha valami nem tetszik, akkor húzzál szépen vissza te, mert most nem ő a visszatérő, hanem te.
Kezdjél el szépen beszélni, mert rólad derült ki, hogy 2forintos megvehető, ide oda állítgatható szarrakás vagy
Ventillátor? Ma is nagy lesz a pörgés?
Kémények ezek a beirasok...jokat kacagok...nem is vagytok olyan hülyék. ..
haver katanoság végeén.25 éve.. mondja hogy leltár vann..minden stimmelt de a végén nem találták meg az ötven tillátor-t..de volt kimaradva öt ventillátor
aztán végül is .. a legokosabb rályött ... ö lett utána a latrinapucoló mert aki ilyen okos azt meg kell jutalmazni
Szarok a tablettákra,itt mindenki hülye,csak én vagyok ventillátor!
Ott is van némi baj a fejben...