Ami általános probléma az olcsó(bb) kameráknál, hogy a sötétből napfénybe érve gyenge minőséget produkálnak. Ez a fák között haladva lényeges eleme az elégedettségnek.
„a silány, olcsó termékek miatti bosszúság sokkal tovább tart, mint az alacsony ár miatt szerzett rövidke öröm”
Pár (árához képest) elfogadható hibája van:
- Erős szembe fény hatására sötét a kép
- Hangba felveszi ahogy digitalizál, ha nem zúg a motor hallani
- MJPEG tömörítést használ, felzabálja az SD kártyát, 16Gb kb 1.5 óra fér, az akksi többet is bír...a kártyám fogy el, max. 32Gb tud, azaz kb 3 óra.
- Beépített aksis
Beszéljenek a képek és videók. (ez csak 5MP kép és csak HD, ettől többet tud)
Nekem a gépen mind sokkal jobban néz ki, gondolom a youtube kódoló nem kezeli rendesen vagy a böngészőm lejátszója szar, de a lokális gépen fajin, így megfelel, nem akarom feltöltögetni őket.
Természetesen nem GOPRO Hero 3 minőség, de cserébe az ára is 7-ed v. 10-ed annyi.
Hát remélem nem erről van szó,meg az első olajcsere után kezdte a sikítást...Meg nem húzott úgy ahogy...Gondolom a végén volt már,a fém lamella szettet meg a rugót tutira kicserélem...A kopót egyelőre nem mivel limit felett van jóval.De a rugók amilyen gatyák sztem az okozza a bibit,uj rugóval nem szabadna csúsznia..
Amilyen jó állapotú a külső belső kosár nemhiszem hogy az általad említett probléma állna fennt...
A nagy fordulat sokszor nem is jó, azzal lehetetlen elindulni sok helyzetből, kicsit kell, ami épp csak viszi a kereket és nem pörög ki,
ezért könnyebb a reklussal ilyen helyzetben, az megoldja a kuplungolás problémát is, Jaxy ezt manuálisan nyomja
Nagyon nagyon alap A legfontosabbakat viszont ne felejtsétek el cserélni,nem éri meg spórolni rajta,csak fokozza a bajt,abból meg jön a vau vau és ez is alap A titkok viszont titkok is maradnak
A videóidat elnézve, az a furcsa hogy semmi lendület, simán felmászik kis fordulaton kuplunggal játszol elinduláskor? vagy csak simán a nyomaték ? akárhol megállsz vele, nem kell újra lendületet venni.
Van egy 2005ös 280ccm, lámpával. Nagyon jó áron, a henger rajta vadi új, (látni). Nagyon jó áron van. De egy a bibi hogy nekem meg el kéne adni a 125öt..
Nyomatekra nagyobb mint a 300 KTM.
Fogyasztasab..nekem 10 km 1 l benzin ..tegnap 137 km mentem 13 l benzinnel es fele maszoka volt fele pedig gyorsabb,tehat volt pengetes rendesen.
Birja jol....megeri!
A ciki cakit ulve is lehet,ha nagyon meredek az oldal akkor alva kis lendulettel sokkal konyebb atforditani.Minden esetre ha csak lehet allva csinalni mindent.
Berakok meg egy lemezt pluszba es meg is van oldva a feszites.A z uj lamellakkal es lemezekkel is csuszik,ugyhogy berakok egyet pluszba.Volt rugo csere proba is de azzal is ugyan az volt.
„a silány, olcsó termékek miatti bosszúság sokkal tovább tart, mint az alacsony ár miatt szerzett rövidke öröm”
http://www.dropzone.com/news/G...