Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombat délelőttig biztos
Vagy a tűzifa árusok,mert azok is dudálnak.
Bazzeg,műtétre sosem jó! Ha tudom hogy idejössz,átszerveztem volna a napot.Én meg pont vidékre megyek.Meddig leszel itt?
Megyik az is omega itthon alszik a többivel ,azzal nem nagyon járok
Győr a találkozások városa. Lehet, hogy találkozunk holnap? Majd figyelem az Omegát a városban, hátha. Ha valaki dudál, az én leszek. Vagy Jimmy...
Nem hangzik jól. Azért az LM tuning megy ezek mellett?
Hogy tudja a kiccsávó Életem sincs nem még időm.Sulik,meló,gyerek,orvos ide-oda stb stb.Holnap is Győr,családtag műtétre,szopka minden szinten
Nem vágja valaki,hogy hol tudnék olcsón mousse-t venni?
Persze elhiszem hogy vannak jó pillanatai,csak ez eddig itt nemigen látszott.Itt majdnem mindenki más arcát mutatja,mint ami van.Azért nagyjából le lehet szűrni az írásokból sokmindent,bár pontos képet nem lehet alkotni senkiről.
Szerintem nem fogunk megismerkedni,és ettől egyikünk sem lesz semmivel szegényebb.Ő marad az ő "barátainál" én meg a sajátjaimnál.

Van egy szakadt régi ezresem elküldjem?
Es hozzam odajonnel baratkozni?
Mondom,h egy irigy g ci vagy!

egyebkent van a ferensznek is jo pillanata eloben,ez az internett kicsit attranszformaja a jellemet,szerintem ismerd meg eloben!aztan utana nyilatkozz,mondom ezt annak dacara,h mindenkit spongyoral,nekem meg egy likas 1 pezos ermet sem adott
Ahhh,nagyon gorcsosen mentem,de a prologon belerazodtam volna.A 3 nap holt biztos ,h sok lett volna,majd jovore.
Dehogy tudod.Nem tudsz te lóf@szt se!
Köszönöm szépen a felajánlást,de valamit félre érthettél. El kell hogy keserítselek nem vágyom a matricádra.Sőt!
Nem tartom valószínűnek hogy kimennék Rétságra,azt meg mégúgyse hogy lepacsizzunk. Van akihez odamentem,lekezeltünk,beszélgettünk (pl a győri extrémen) de egész biztos vagyok benne,hogy melletted simán elfogok sétálni ha esetleg összefutnánk. Nem azért mert irigy vagyok (ha esetleg megint ez jutna először eszedbe),hanem azért mert a fórumon leszűrt infók alapján egyszerűen nem szeretnélek jobban megismerni.Bőven elég az amit itt olvasok belőled.

Örülök neki hogy részt veszel egy verseny szervezésében,felajánlod a díjakat.Gratua a hozzá állásodhoz! Ezt nagyon nagyra értékelem,meg hogy próbálsz tenni ilyen sokat ezért a sportér.

Szavaiddal élve nincs hiszti,én nem haragszom rád,csak ne akarjunk haverok lenni.
Pontosan tudom mit miért csinálok. Én a számítógép előtt nem a szabadidőmet töltöm, hanem dolgozom. Mellette megpróbálom feldobni a saját és remélem mások napját.
Jól vetted az akadályt Fejbólintó! Inkább mesélj arról, hogyan lehet birkavesével földrengést megelőzni...
Valószínű mind rájöttek, csak elbasszák a szabadidejüket a számítógép előtt, amit sokkal értelmesebb dologra is fordíthatnának, s milyen igazuk van...

Addig ne ülj le a szgép elé, míg nem tudod, hogy miért ültél oda,
s amíg ott ülsz, koncentrálj arra, amiért odaültél, ne foglalkozz semmi mással, ami próbál kizökkenteni és elvinni a figyelmed a célodtól, amiért odaültél elé. Ha megvan amit kerestél, állj fel és hagyd ott.

MINDIG TUDD, MIT MIÉRT CSINÁLSZ!
ilyen életérzés még a zp időszakban volt, jól szétszívtuk az agyunkat és mindennek örültünk
még annak is ha volt egy kutyaszar a járdán

na persze ez nem is igaz, asse tudom mi az a zp, csak a neten találtam
Van tempó
Jó napot!
Jááj, szét trollkodtam a fórumot! Zari, Ronis, és már Zsír is itthagyott minket a szarban.... Átmegyek a face-re, hátha ott még akad valaki!
Ekvádorba légyszi ne továbbítsd a levelemet, nem akarom, hogy ezt a tengerentúl is elkezdjék fejtegetni! Ez a Zsírpszichó! De lesz még zsírosfalat és zsírkonda illetve zsírosrizs okfejtés is a későbbiekben! . .
Nem erre gondoltam. Te megint az irigységgel jössz. Ez emberfüggő. Lehet, hogy valakinek nincs semmije, mégsem irigy, a másik meg milliomos és full szánalmasan irigyli a doboz gyufádat.
De a rendőrös példánál maradva:
"mindenkinek azt kell modnani ami az igaz és szivesen hallana." - a rendőrnek megmondod, hogy gyorsan hajtottál (igaz), de szép hosszú fürtökben lóg a göndör szőke haja a sisak alól (ezt szeretné hallani, de valójában kopasz), akkor biztos nevetni fogtok együtt... De a seggedből fog kiállni a gumibot!
"mindenkinek azt kell modnani ami az igaz és szivesen hallana." - Ez már önmagában ellentmondás az esetek nagy részében.