Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te is irigy vagy!Jimmy gyerek mind a 10 ujjat megnyalna egy olyan utan,de lehet meg a 55 ev is beleferne
33év
Beretvalt szoke leanyzokat ne kuldjek?18-33 eves ig
Mar megint kpeeee?ez a masik rossz szokasod,tul anyagias vagy! majd a feri leszoktat rola!
Próbáltam már,de nem sikerült. Akkor küggyé egy nagyobb mennyiségű kápét,ha annyira segíteni akarsz!
Vetkozd mar le ezt a rossz tulajdonsagodat,en csak segiteni akarok neked!
Mi az hogy már megint? Még mindig!
Te meg arra vagy irigy,hogy én irigy vagyok?
Mar megint irigy vagy?
Nem nagyon fogsz olyan okot találni,hogy terepmotorozásra kérjenek.
Van annak egy jó oldala is.Sosem vagy egyedül!
A betegség neve: skizofrénia...
Hmmm, ezt hogyan tudod összeegyeztetni a kb két héttel ezelőtti kijelentésedre mikor írod, hogy élvezed ahogy a köpéseidet kapkodják fel ebben a fórumban?
Odébb van még kicsit, de a korábbi évekhez hasonlóan, most is lesz ONLINE közvetítés Erzbergből:

http://live.redbull.tv/events/...
Minden, de tényleg minden jósága/rosszasága nézőpontok és ehhez rendelt súlyok kérdése.

A kés/olló is hasznos mint eszköz, amíg értelmes emberek kezében van és csak addig és csak a célra használja céltudatosan, de ha sok ember hülyén használja, sok lesz belőle a baleset.
Itt sem kamu a tag, meg a facen is lehet kamu a tag. Bárkiről ki lehet deríteni a neten, hogy kicsoda valójában, csak idő és szaktudás kérdése.

Vigyázat, a modern technikának megvan az a nagy hátránya, hogy elbutul általa az emberiség, persze valahol ez az egyik tudatosan tervezett célja, bár lehet csak következménye, de szerintem célja...

Persze az is kérdés, ki mire használj fel a modern technika által adott felszabaduló időt
"állítólag egy motoros akart egy másik motoros csapatnak betenni"

Ha ez igaz, ez szánalmas tett, részemről sajnálom az embert, aki erre vetemedik, de komolyan.

Remélem a lebukott banda ettől értelmesebb fajta, nem fogja akkor ő is cserébe jelenteni a másik "vélni tudott" csapatot, s ez így megy szépen, míg a sok vélt csapatot mind le nem kaszálják, s a motoros társadalom kivégzi önmagát.
sziasztok! Nincsen valakinek használható állaotú 18as mousse?
Senkinek nem áll érdekében támogatni a terepmotorozást, amíg nincs egy olyan valós vagy kreált igény sok érintett döntéshozó/engedélyező emberben, amit csak a terepmotorosok tudnak megoldani, addig szerintem felesleges bármilyen szervezet, mert nem igazán fog célba érni. Vagy a másik lehetőség eszközzel, pénzzel elérni a célt.

Arra kell gondolni, hogy működik az ember, ha ezt felismered, akkor tudod őket irányítani kedved szerint, előfordulhat hogy eszköz is kell hozzá, de lehet az sem, mert elegendőek a szavak hatásának manipulációi. Mindenkinek más-más csomagjai vannak, másként hoz döntést, de a döntési mechanizmus ugyanaz. Az emberi csomagok feltérképezésére meg az okosok már megalkották a facebookot.
Korábban írtam, ez az egy hiányzott az emberiség valódi irányításához, megismerni milyen csomagok vannak a fejében, mik alapján hoz döntést, s innentől kezdve okosan lehet manipulálni.

Rengetegen csinálják ezt tudatosan, sokszor fel sem ismered, pl. a nőknek ez ösztönből nagyon jól megy a pasijukkal

Röviden összefoglalva, azon érdemes gondolkodni, hogy mitől lenne igényük embereknek arra, hogy terepmotorosok járják az erdőket, mi az, amiért ők kérnék, hogy menjünk az erdőbe
Még lehet benzint is adnának
Az ő érdeke lenne, h ne zavarják meg a "vadászatát" lovasok, motorosok, túristák, amcsi tankok, bombázó grippenek...
mivel úgy is be kell jelentenie, szerintem nekik is 100% egyszerűbb lenne, ha mindezt otthonról el tudná intézni egy weblapon keresztül, csak oda kéne beírnia 1x, nem kéne mennie sehova, aki meg megy túrázni, motorozni, lovagolni, meg tudná nézni szintén otthonról költségek nélkül, hova mikor ne menjen.

Ha létezne ilyen, részemről 100% figyelném, s nem mennék olyan helyre/időpontban, ahol zavarhatom őket, de tuti figyelné a lovas meg a túrista is.
Szép napot!
Az endurósoknak is szervezetbe kellene tömörülni,érdekképviseletet létrehozni,területeket bérelni vagy venni ahol legálisan lehetne menni.

A Nagy Petiék próbálták már ezt évekkel ezelőtt,igen kevés sikerrel.Volt többféle variáció is,de megvalósítani egyiket sem sikerült.Volt amelyiket a földes gazdák,volt amelyiket éppen a vadászok miatt.
Ha jól tudom nekik (vagy a Petinek) volt vagy van is területe a bakonyba,de ott sem azt csinálnak amit akarnak.
ebben csak az a hiba hogy a vadászoknak ott joga van vadászni, szóval nem feltétlen nekik kellene alkalmazkodni a többi sok néphez
amúgy a telephelyen minden esetben meg lehet tekinteni ki-hol-mettől-meddig fog vadászni
amúgy az év elenyésző részében van össznépi vadászat
ja és a vadászat is "újgazdag" sport meg a lovas is általában, és a sok újgazdag ego nem fér össze egy területen
Nem egész biztos,de ha jól tudom,neked kell a helyi jegyzőnél érdeklődnöd ha be akarsz menni egy területre,hogy folyik-e ott vadászat.
A parlamentbe ülő fasznak meg nem jut ilyen eszébe,mert azzal van csak elfoglalva hogy minél jobban megtömje a saját és cimborái zsebét.
Köszi.

dobjál már egy smst és visszahívlak este. 06 70 638 18 21
Köszi.
Gyógyulást doktore!

Nekem is sokaig faragták a sportkórházbana csuklómat h egyátalán fogni tudjak vel.
Itt egerben azt mondták h le kell fixre rögzíteni.....hál istennek nem hallgattam rájuk.

Szóval jo lesz az !