Eddig fimes mitassal mentem ....nagyon jo...a sarban pedig michelin s 12 -vel
Most a mitas exrem van rajta...eddig azt hittem h tulvan misztifikalva..de most h kipobaltam telleg jo....
Szép jo napot!Tudtok ajànlani valami fasza gumit endurora?Kinek mi vàlt be?Valamit ami jò àron is van.Most 6days van rajta de ùgy veszem észre hamar kopik.
A dunlopot nagyon szìdjàk a haverok(nem a FIMet) de még az utcait is...
Ne rizsázz már annyit zsebi TV
Ugyan ki igényelte innen, hogy a köpéseidet felkapkodhassa? Ki volt az az irigy? Mutass rá !
Majd legközelebb valami ilyen köpködős mesét adj elő a nagydarab kopasznak a katonai G-s Merciben, akinek az egyik kezében kibiztosított M4 van
És ha azt akarod, hogy kicsit is komolyan vegyenek akkor szerezz egy titkárnőt aki tud írni
Shalom
elég baráti ára van... de azért nem térd gép
meg EVS. annyira nem lehet szar...
http://www.tubeofmusic.com/?v=...
Most a mitas exrem van rajta...eddig azt hittem h tulvan misztifikalva..de most h kipobaltam telleg jo....
A többiek írtak róla régebben, keress vissza.
A dunlopot nagyon szìdjàk a haverok(nem a FIMet) de még az utcait is...
Kevesebb esőt, jó motorozást!
Ugyanaz mint itthon, csak felnagyítva
A telót nem csodálom, gondolj bele, mikor van egyfolytában 8-9 órán át lefeszítve. Rugó is biztos szereti az ilyet
Azért pihenjél is!
Ugyan ki igényelte innen, hogy a köpéseidet felkapkodhassa? Ki volt az az irigy? Mutass rá !
Majd legközelebb valami ilyen köpködős mesét adj elő a nagydarab kopasznak a katonai G-s Merciben, akinek az egyik kezében kibiztosított M4 van
És ha azt akarod, hogy kicsit is komolyan vegyenek akkor szerezz egy titkárnőt aki tud írni
Shalom
Vacsoraztunk es fekves....bassz...elfosta a telom magat....a futon..