Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

örültem én is.Nincs mit,egészségetekre,a jókai kibaszott finom volt,nem tudod mit hagytál ki!
Örültem Dzsimi Úr Köszönjük a meghívást
Rigát használok,elég fasza,persze 0,4-re leengedve.
Köszi
A jo terephez jo ido is kell...porba nem is lehet motorozni :)))
ismeri valaki ezt a térdvédőt?

elég baráti ára van... de azért nem térd gép

meg EVS. annyira nem lehet szar...

http://www.tubeofmusic.com/?v=...
Koszi Dew....az elso nap megvolt....fasz ido volt ..jegesovel
Eddig fimes mitassal mentem ....nagyon jo...a sarban pedig michelin s 12 -vel
Most a mitas exrem van rajta...eddig azt hittem h tulvan misztifikalva..de most h kipobaltam telleg jo....
Ùgy lesz,köszönöm!
Szia! Nekem a Mitas Xt754 (extreme) jött be eddig leginkább. Tartósnak is mondható (nálam).
A többiek írtak róla régebben, keress vissza.
Szép jo napot!Tudtok ajànlani valami fasza gumit endurora?Kinek mi vàlt be?Valamit ami jò àron is van.Most 6days van rajta de ùgy veszem észre hamar kopik.
A dunlopot nagyon szìdjàk a haverok(nem a FIMet) de még az utcait is...
További szép hónapot mindenkinek!
Kevesebb esőt, jó motorozást!
Jó motorozást! Remélem, hogy jó időtök lesz és jól siker, ha már olyan messzire mentek innen helyből.

Ugyanaz mint itthon, csak felnagyítva

A telót nem csodálom, gondolj bele, mikor van egyfolytában 8-9 órán át lefeszítve. Rugó is biztos szereti az ilyet
Neked kitartást! Családtagnak jobbulást!
Azért pihenjél is!
Jó napot!
Ne rizsázz már annyit zsebi TV
Ugyan ki igényelte innen, hogy a köpéseidet felkapkodhassa? Ki volt az az irigy? Mutass rá !
Majd legközelebb valami ilyen köpködős mesét adj elő a nagydarab kopasznak a katonai G-s Merciben, akinek az egyik kezében kibiztosított M4 van

És ha azt akarod, hogy kicsit is komolyan vegyenek akkor szerezz egy titkárnőt aki tud írni
Shalom
No mar leertunk....semmi 8-9 ora az ut....
Vacsoraztunk es fekves....bassz...elfosta a telom magat....a futon..
Ne is probalj jopofaskodni,eluldozted innen a Zsirtvt is,Zarandolt,Balinyot......
Visszaküldték őket
Elzavartad a csaladot Turkube?vagy eladtad oket?
Edzés van Nő a gyerek,csak nem fasza érzés mikor megkérdi,hogy "miért vagyok mindíg beteg?"
okééé
Ha nem zavarok,majd holnap délután megcsöröglek.