gondolod nem teszi tonkre a motort az ha magasabb forraspontu folyadekot teszek bele? Ha felforr a viz akkor az szerintem egy jelzes arra hogy huteni kellene...
De szoljatok ha rosszul tudom.
ulragáz hard endúró. viktor biztos itt titokolvasgatsz. szánalmas ,hogy ide van irkálva mekkora isten a hardenduro és mekkora támogatottság csak értelmes beirások stb.... 2 x irtam be eddig kéréssel. egyszer tegnap ... egy ismerős keresett uj ktm et megvételre és bolt vagy személy jelentkezését vártuk. egy odavalo beírás érkezett szekeres zsolt tol. a többi nevezett 2 személy egy admin és egy fulajtárja szétsavazta a kérést kiröhögte stb. ma a második.
déva nevezés átvételre utalt a kérés. szintén egy normális beirás jött ádámtol. utána viktor kitombolta az irigységi hajlamát jopár mondtaban. idézet. "
Zaránd Extremenduro ha nem találnál.. 250 ályróért tudok kéz alól..de tuti dobogós befutó helyre... 300ért már május elselyén kapsz oklevelet arról hogy tee voltál déván a legjobb...500ért meg fényképalbumot arról miközben jarvis átnyújtja neked a külön dillyat..
2 órája · Tetszik
Zaránd Extremenduro ha érdekell hivj egyből..nulla 6 ..kilencven..Írod?
Próbáld ki a Motul (Mocool)hűtőfolyadék adalékot, asszem 135 fokon forr a keverék, vagy az evans hűtőfolyadékot(versenysportból), a nem vízalapú hűtőfolyadékot ami
-40 től 190 fokig hűtőfolyadék, nincs túlnyomás.... nincs benne víz, ezért a patakból nem lehet utánatölteni ha gond van...
Elsősorban a hegynek felfelemenetkor a sok kuplungcsúsztatásnál forr fel amikor csak lépésben haladok.
Azt tudom hogy az amit a nagy cégek árulnak ( http://2tracing.it/ricambi-gas... ) 5mm-t magasít a lapáton. Gondolom az sem hasraütésre dönthették el hogy mennyit magasítsanak a cuccon.
Köszönöm a tippet, a hűtővédő terve készen vank, legyártásra vár. :-)
Szevasztok, szemezek egy ec 300 factoryval, mennyire megbízhatóak az újabb tipusú gasgasok? Anno 2006 körül kipróbáltam egy ec 450-et kereskedőnél,de 50m utàn megadta magàt,nem indult be,vissza kellett tolnom,de ő valahogy betudta indítani,lehet én voltam a balfasz. Szeretnék majd supermoto szettet is rà a város miatt. Úgy tudom yamaha blokk van benne,tehát nem egy kókànysàg
Erről már volt szó sokszor, keress rá.
A lényeg, vezető nélkül, saját magatok ne menjetek sehova,
az is le volt írva, miért ne. A keresőbe írd be a "vezető" vagy "GPS" szót.
A hova érdemes és ki vezessen azért érdekes, hogy mit szeretnétek, milyen motorozást? Románia is olyan, mint itthon a hegyek, csak sokkal nagyobb minden
Vagy keress meg egy szakit, aki nagyon ért hozzá, s add oda neki a motort beállítani, vagy tanuld ki te az elméletet és megcsinálod magadnak
Mikor rottyant meg a vasad? 0 tempónál a nagyobb vízkerék se fog segíteni rajta, ha szétforgatod, de még a venti se biztos, ez esetben igaz utóbbi hasznosabb. Jaxynak szerintem azért nem fő le sose, mert jó a technikája és 0 tempónál nem forgatja ész nélkül sose Álló helyzetben lekoppolná a gázkart az ő GASa is gyorsba megfőne.
Szerintem egy bizonyos keringési sebesség felett csak romlik a hűtési teljesítmény, ez csak feltételezés, ennek még nem néztem utána alaposan
Ha üzletelni akarsz, csinálj hűtővédőt, akinek van egy csepp esze, azzal kezdi a védelmet.
Sajnos nekem már rottyant meg az ec300-am. Ezért gondoltam hogy jó ötlet lenne ha nagyobb keverőlapátja lenne.
A haverén is megrottyant már párszor, ő ventillátort rakott rá.
Van aki használja. .de nekem a gass sosem rottyant meg, úgyhogy tok folosleg.
Gondolkoztam en is ventillatoron....de minek .? Sokszor a ktm gőzölgő mozdony utanam ventillatorral együtt. ..nekem meg csak meleg
Zarandba elvisznek zsir tv es tarsai.Az kozel is van es kapsz ott mindent.
Mi felénk az a jó , hogy messzebb vagyunk a határtól. ..450 km és ez soknak nem fekszik.
Igy is van aki el jön ...es jobb is, hogy mindenki nem jön, mert annál tovabb marad meg a csend.
Aki megy a panoramara annak sok sikert es elvezze.
Üdv,barátaimmal szerveznénk Romániába egy több napos motorozást,hova érdemes menni,mivan a szervekkel,hol lehet menni ,gondolom ott is tele van tájvédelmi körzettelo az erdőség...
Köszi
De szoljatok ha rosszul tudom.
déva nevezés átvételre utalt a kérés. szintén egy normális beirás jött ádámtol. utána viktor kitombolta az irigységi hajlamát jopár mondtaban. idézet. "
Zaránd Extremenduro ha nem találnál.. 250 ályróért tudok kéz alól..de tuti dobogós befutó helyre... 300ért már május elselyén kapsz oklevelet arról hogy tee voltál déván a legjobb...500ért meg fényképalbumot arról miközben jarvis átnyújtja neked a külön dillyat..
2 órája · Tetszik
Zaránd Extremenduro ha érdekell hivj egyből..nulla 6 ..kilencven..Írod?
-40 től 190 fokig hűtőfolyadék, nincs túlnyomás.... nincs benne víz, ezért a patakból nem lehet utánatölteni ha gond van...
Azt tudom hogy az amit a nagy cégek árulnak ( http://2tracing.it/ricambi-gas... ) 5mm-t magasít a lapáton. Gondolom az sem hasraütésre dönthették el hogy mennyit magasítsanak a cuccon.
Köszönöm a tippet, a hűtővédő terve készen vank, legyártásra vár. :-)
A lényeg, vezető nélkül, saját magatok ne menjetek sehova,
az is le volt írva, miért ne. A keresőbe írd be a "vezető" vagy "GPS" szót.
A hova érdemes és ki vezessen azért érdekes, hogy mit szeretnétek, milyen motorozást? Románia is olyan, mint itthon a hegyek, csak sokkal nagyobb minden
Mikor rottyant meg a vasad? 0 tempónál a nagyobb vízkerék se fog segíteni rajta, ha szétforgatod, de még a venti se biztos, ez esetben igaz utóbbi hasznosabb. Jaxynak szerintem azért nem fő le sose, mert jó a technikája és 0 tempónál nem forgatja ész nélkül sose Álló helyzetben lekoppolná a gázkart az ő GASa is gyorsba megfőne.
Szerintem egy bizonyos keringési sebesség felett csak romlik a hűtési teljesítmény, ez csak feltételezés, ennek még nem néztem utána alaposan
Ha üzletelni akarsz, csinálj hűtővédőt, akinek van egy csepp esze, azzal kezdi a védelmet.
A haverén is megrottyant már párszor, ő ventillátort rakott rá.
Gondolkoztam en is ventillatoron....de minek .? Sokszor a ktm gőzölgő mozdony utanam ventillatorral együtt. ..nekem meg csak meleg
Mi felénk az a jó , hogy messzebb vagyunk a határtól. ..450 km és ez soknak nem fekszik.
Igy is van aki el jön ...es jobb is, hogy mindenki nem jön, mert annál tovabb marad meg a csend.
Aki megy a panoramara annak sok sikert es elvezze.
Köszi
es mi a velemenyetek a nagy vizkevero lapatrol. megeri feltenni? kisebb az eselye hogy forrni fog?
Jó éjt mindenkinek!