Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a kiszel tündés hasonlat találó. saját tv saját polo matrica! jövőre várhatják a rajongok a naptárat is!
Nem? Azta de szar! Akit nem venezuelából,de legalább makkoshogykáról hívnak,az nem is ember!
Majd te is megvilágosodsz,és akkor segítenek!
De venezuelából hívott ugye?
gondolod nem teszi tonkre a motort az ha magasabb forraspontu folyadekot teszek bele? Ha felforr a viz akkor az szerintem egy jelzes arra hogy huteni kellene...
De szoljatok ha rosszul tudom.
holnap feladom a motyót a pólót tudod kitől kell kérni
Képzeld ma hívott Amerika kapitány hogy csináljunk neki olyan ruhát mint amit a vasembernek csináltunk mivel tégedet nem ért el Jimmy
Ne csüggedj,van még 1198 ember aki segíthet.Majd lehet valaki ír venezuelából.
ulragáz hard endúró. viktor biztos itt titokolvasgatsz. szánalmas ,hogy ide van irkálva mekkora isten a hardenduro és mekkora támogatottság csak értelmes beirások stb.... 2 x irtam be eddig kéréssel. egyszer tegnap ... egy ismerős keresett uj ktm et megvételre és bolt vagy személy jelentkezését vártuk. egy odavalo beírás érkezett szekeres zsolt tol. a többi nevezett 2 személy egy admin és egy fulajtárja szétsavazta a kérést kiröhögte stb. ma a második.

déva nevezés átvételre utalt a kérés. szintén egy normális beirás jött ádámtol. utána viktor kitombolta az irigységi hajlamát jopár mondtaban. idézet. "

Zaránd Extremenduro ha nem találnál.. 250 ályróért tudok kéz alól..de tuti dobogós befutó helyre... 300ért már május elselyén kapsz oklevelet arról hogy tee voltál déván a legjobb...500ért meg fényképalbumot arról miközben jarvis átnyújtja neked a külön dillyat..
2 órája · Tetszik
Zaránd Extremenduro ha érdekell hivj egyből..nulla 6 ..kilencven..Írod?
Próbáld ki a Motul (Mocool)hűtőfolyadék adalékot, asszem 135 fokon forr a keverék, vagy az evans hűtőfolyadékot(versenysportból), a nem vízalapú hűtőfolyadékot ami
-40 től 190 fokig hűtőfolyadék, nincs túlnyomás.... nincs benne víz, ezért a patakból nem lehet utánatölteni ha gond van...
Elsősorban a hegynek felfelemenetkor a sok kuplungcsúsztatásnál forr fel amikor csak lépésben haladok.
Azt tudom hogy az amit a nagy cégek árulnak ( http://2tracing.it/ricambi-gas... ) 5mm-t magasít a lapáton. Gondolom az sem hasraütésre dönthették el hogy mennyit magasítsanak a cuccon.

Köszönöm a tippet, a hűtővédő terve készen vank, legyártásra vár. :-)
Szevasztok, szemezek egy ec 300 factoryval, mennyire megbízhatóak az újabb tipusú gasgasok? Anno 2006 körül kipróbáltam egy ec 450-et kereskedőnél,de 50m utàn megadta magàt,nem indult be,vissza kellett tolnom,de ő valahogy betudta indítani,lehet én voltam a balfasz. Szeretnék majd supermoto szettet is rà a város miatt. Úgy tudom yamaha blokk van benne,tehát nem egy kókànysàg
Erről már volt szó sokszor, keress rá.
A lényeg, vezető nélkül, saját magatok ne menjetek sehova,
az is le volt írva, miért ne. A keresőbe írd be a "vezető" vagy "GPS" szót.

A hova érdemes és ki vezessen azért érdekes, hogy mit szeretnétek, milyen motorozást? Románia is olyan, mint itthon a hegyek, csak sokkal nagyobb minden
Vagy keress meg egy szakit, aki nagyon ért hozzá, s add oda neki a motort beállítani, vagy tanuld ki te az elméletet és megcsinálod magadnak
Mikor rottyant meg a vasad? 0 tempónál a nagyobb vízkerék se fog segíteni rajta, ha szétforgatod, de még a venti se biztos, ez esetben igaz utóbbi hasznosabb. Jaxynak szerintem azért nem fő le sose, mert jó a technikája és 0 tempónál nem forgatja ész nélkül sose Álló helyzetben lekoppolná a gázkart az ő GASa is gyorsba megfőne.
Szerintem egy bizonyos keringési sebesség felett csak romlik a hűtési teljesítmény, ez csak feltételezés, ennek még nem néztem utána alaposan

Ha üzletelni akarsz, csinálj hűtővédőt, akinek van egy csepp esze, azzal kezdi a védelmet.
Jó napot!
Sajnos nekem már rottyant meg az ec300-am. Ezért gondoltam hogy jó ötlet lenne ha nagyobb keverőlapátja lenne.
A haverén is megrottyant már párszor, ő ventillátort rakott rá.
Van aki használja. .de nekem a gass sosem rottyant meg, úgyhogy tok folosleg.
Gondolkoztam en is ventillatoron....de minek .? Sokszor a ktm gőzölgő mozdony utanam ventillatorral együtt. ..nekem meg csak meleg
Zarandba elvisznek zsir tv es tarsai.Az kozel is van es kapsz ott mindent.
Mi felénk az a jó , hogy messzebb vagyunk a határtól. ..450 km és ez soknak nem fekszik.
Igy is van aki el jön ...es jobb is, hogy mindenki nem jön, mert annál tovabb marad meg a csend.
Aki megy a panoramara annak sok sikert es elvezze.
Üdv,barátaimmal szerveznénk Romániába egy több napos motorozást,hova érdemes menni,mivan a szervekkel,hol lehet menni ,gondolom ott is tele van tájvédelmi körzettelo az erdőség...
Köszi
koszonom a valaszokat.
es mi a velemenyetek a nagy vizkevero lapatrol. megeri feltenni? kisebb az eselye hogy forrni fog?
Nálam ez többször előfordul, ha kimondottan csak gyakorolni megyek ki.

Jó éjt mindenkinek!
Nagy kár!Amatőrben nem sok ilyet láttam még,pedig nézek belőlük eleget.
egyedől szoktál menni motorozni?
Köszi. Az is egy hobby volt(videókészítés), eddig jutott, egyenlőre leálltam róla.