Dew!
Megnéztem a YT-os videoidat.Nagy grat mindegyikhez,iszonyat jól sikerültekA tartalom,,és a zene összhangja kiváló,a szerkesztés is ötös. Minden elismerésem!
Van , de újra kell karburálni az egészet, mert többet fog kap vele alapból. Én csináltattam belőle többet is , feltettem árulni, de lóf*sznak se kell...
Én a cr 250 hez csináltattam pár 5mm-es darabot, ahoz 5mm-es létezik a moose racing-től...
Azt hallottam egy gasgasostól közvetve -aki állítólag utána olvasott ennek- hogy az ec 300 asához 7mm-es kell mert valahol olvasta hogy az hozzá a legjobb... nem tudom... ezeket csak hallottam.
Mire gondolsz pontosabban a "szívótér növelő" alatt? S milyen motornál?
Ha valami forgattyúsház- vagy szívócső hossz növelő átalakításról van szó, akkor a célod által kiszámított vastagság és más alkatrész korlátozó tényezői határozzák meg a vastagságát
Hogyan haladna, arra sincs időm, hogy ránézzek... Írtam, utolsók közt szerepel és pozitív becsléssel is ősz környékén lesz belőle valami.
Most is még fűrészelnem kellene, de már tele a tököm a melóval.
Inkább mérd meg pontosan, hogy most akkor melyik dugóba melyik irányba és mennyire van eltolva a csapszeg furat. Természetesen a gyári az etalon, ahhoz képest kellenének az értékek.
Hú bazzeg, mi volt a mai menű?
kitalálom : Heroinban pácolt fű, megszórva kis kokainnal, LSD-s bélyegbe göngyölve és leöblítve ópium lével
Eddig nem vettelek komolyan, pedig ha neki durálod magad ...
Olyat kevesen tudnak csinálni, aminek minden nézőpontból pozitív hatásai vannak csak, rengeteg az összefüggés