Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

I zsíííííííííííííííííííírTV nyihahahahahahaha
http://youtu.be/99WgR24jWcw
Feri!

ne vedd sértésnek,hogy megkérlek,de az elmúlt 2 év alatt kifejezetten egyszerű szellemi felépítés jellemezte az írsaidat. Mind tartalomban,mind formában. Ezért nem tudom elfogadni,az ötcentes és a taknyos manipulatív képességedre utaló megnyilvánulásaidat.

ritkán találkozik a készség és a képesség. Ugyhogy nincs ebben semmi degradáló. Biztos vannak olyan egyéb képességeid amik kivállóak.

amúgy nem is áll jól neked és szükség sem igazán lenne rá,ha nem ezzel akarsz kitűnni a tömegből. Egyébiránt ellenszenvet kelt ez a stílus. Megjegyzem amit szeretnél,annak az a Felsőfokú megoldása,ha az áldozat nem is veszi észre,hogy áldozattá vállt,hanem a te akaratodat hajtja végre,ugy hogy a te szereped fel sem merül benne.

ezt eddig egyedül Viktorral sikerült kivitelezned,hogy miután Viktor nemzeti szinten kikiáltott az endurósport Kiszel tündélyének,ezután,napjainkra sikerült elérned,hogy a korábban belinkelt heca motortolós videó miatt rajta röhög aki tud magyarúl. Egyeértelműen megállapítható,hogy egy saját autonómiájáról megfosztott ember ugy ugrál ahogy irányítod. Elvesztette minden kommunikációs lehetőséget. Mindezt úgy,hogy nem is tudja,hogy manipuláció áldozata.

a hízelgésseddel: igy zarika,úgy zarika, a szép szavaiddal,a spongyori támogatásal,meg amiről még nem tudunk,kiénekelted a sajtot a szájból.

szóval lehet itt janira fogni a történetet,de fajsúlyát tekintve megemlítheted az egyéb tényezőket is-ha őszinte akarsz lenni magadhoz.
Na megyek motorolni,h egy 5-6 oraval vagjak nek az EP nek,meg gyujtom az 5 szenteseket.
Ahhát! Meg tikmony!
Ferenc.

Először is köszönöm hogy válaszoltál (ha nem is minden kérdésemre)!

Ne menjünk bele szerintem hogy ki kezdte vagy ki nem.A verekedés is mindig úgy kezdődik,hogy a másik visszaüt.De azért azt be kell ismerni,hogy itt szétbomlasztottad az amúgy sem nagy társaságot,azzal a titkolt szándékkal,hogy a facén (vagy máshol,lásd fullgáz fórum,ami saját vérébe fulladt pár nap után) magad köré gyűjtsd őket.Ez sikerült is azokkal,akik nem látják a fától az erdőt (és itt most senkit nem akarok megbántani,ne vegyék személyeskedésnek).Nincs ezzel sem baj,aki megy az megy,aki marad az meg marad.Maradni márpedig mindenki marad,mert olvasni ugyanúgy olvas ide mindenki.Aki mást mond,az tényleg hazudik!

Azért vagy itt,azért írogatsz ide ,mert te ezt élvezed hogy csinálod a feszültséget.Ezt lehet tagadni vagy beismerni,teljesen mindegy a lényegen nem változtat. Ebben éled ki magad,ez okoz örömet (valahol nekem is,ezért válaszolgatok ).Nincs is ezzel semmi baj,mert van (vagyunk) páran akik még partnerek is ebben. Tudom most azt mondod nincs igazam.De ha nem lenne igazam,akkor miért csinálnád? Aki ide olvas,az olvassa a facédat is,elég lenne ott megosztogatni a dolgokat.Még az sem fordulhat elő hogy esetleg nem talál meg,mert már vagy százszor belinkelted ide a csoport címét.A magyar tubllist is ezért dobtad be,hogy utána bele tudj állni bárkibe aki hozzászól.Dehogy azért mert te rendes gyerek vagy,és közzé akarod tenni.Viktor vagy két hónapja berakta már ide.Még asszem galériát is csinált?
Mondom nincs ezzel baj,csak közben maradjunk meg emberi mivoltunkba,és mellőzzük az ilyen "takony" szöveget.
Veszekedjünk,vitatkozzunk,csak normál hangnemben!
Hol vannak az 5 centesek?most tik ,mog takony van?
Dzsimi

ne haragudj de énem én kezdem a bántást hanem beírok valmait erre lecsapnak rá mint tyuk a takonyra. erröl én nem tehetek.
én nem ugy irok be hogy bantsak bárkit pedig aki le csap a takonyra mind azt teszi.
Ha végig gondolnád (persze csak ha tudnád) azóta van szétcsinálva ez a topic,mióta megjelentél.

Szerintem ezzel a "takony" dumával megint tanúbizonyságot tettél sötétségedről. De aztán lehet hogy megint csak irigy vagyok.

Biztos sok embernek szimpatikus hogy osztod nekik a pólót,matricát,észt (pedig észből az írásaid szerint neked se sok van),de rádöbbenhetnél hogy nem ötcentes meg takony dobáló vagy,hanem egy bohóc.Az emberek nem azon röhögnek amit írsz,hanem ami vagy.

Tudom sokszor elmondtam már hogy ez volt az utolsó,de most tényleg befejeztem,mert rettenetes nagy sötétség van a te fejedben,akárki is keres meg déváról vagy versenyről vagy bárhonnan.A pápa is felkereshet,de normális akkor sem leszel.

Részemről ennyi.
Én is felajánlottam hogy fizetem az orvosodat,mégsem válaszoltál.
Jah és hogy szítsam jobban az irigyek hangulatát.

tegnap felkeresett a Romanics szervezője a fészen megkérve menjek el a Romanics-re, fizet gumit, üzemanayagot csak menjek filmezni ki a versenyre, valószínű egy egy track manager mellé kerülök. Most Déván találkozok a szervezővel ha valakit érdekel el is mondom Klaus Sorensen-el találkozom, és átbeszéljük a részleteket. Ennyit arrol hova tart a ZsirFeco a nagy arcu csög.

Tegnap Ecuadorból kereset meg egy srác hogy csatlakozzon a hardEnduro forumhoz, és irjam le a Tubliss müködését.

takony zabálok lehet fikázni. nyami nyami.

aki úgy érzi elege van itt a fikábol jöhet a több mint 1200 tagos csoportunkba ott nicns csunya beszéd baszogatás és fikázás. Naponta több mint 30 cikk, video képek.
https://www.facebook.com/group...

szép vasárnapot.
Ember itt a bántást az irigy arcok kezdik
én pedig mivel tudom ugranak a takonyra beszorom nekik felkapják ! ennyi,.

szeretni ez a forum arrol szól egy pár ember jó szandékkal beír ozt van még egy pár aki csinálja a cirkuszt a szardobálást irigykedést. vagy ép okoskodást.

a többi röhög a hisztin. ez ragados... van aki szereti.
van aki megunja.. és kinyilik a szeme.

kb .olyan mint amikor egy lápos teli csontvázakkal és hullaszaggal teli helyröl ki kerüölsz egy szép virágos rétre és azt mondod van ilyen is, faszom megyek oda vissza...
ozt van aki mégi akar a hullaszag helyből valami normális helyet cisnálni...
de szerintem a tömeg sem akarná mert kell a hiszti a valóság show

ez janek meg a Zsbendö meg egy két ember viselkedése nagyon iylen Gyözike show féle hangulaott teremt itt. ez van ez a ö szintjük abban nötek fel azt szeretik.

szerinted lehet egy janek-gyözikén változtatni ? cigo egyik szinébe a másik viselkedésében ennyi.
....ámen!
TV.
Ember !
az ilyen fajta tevékenységgel nyirjátok ki ezt a forumot
a legjobb példa a tevékenységednek az hogy Zaránd nincs itt.
azt neked köszönhetik. biztos örvendesz.
én mig tudok irok neked szórom a taknyot mint a pujkának a köpést, te pedig felkapod és nyami nyami.
Egyedül én vagyok itt az aki nem ír, hanem csak olvas, szóval miattam ne fáraszd magad ilyenekkel.

De ha a kedvemben akarsz járni akkor inkább csinálj zsebtv felvételt arról ahogy hiszékenynek dobálod a banánt...
Na jóccakát!
Messze nem olyan jó mint a gyári, de te megosztod a pórnéppel mert nagylelkű vagy
Én meg negatív, mert minden trükködben kiszúrom a hátsó szándékot
Még egyszer írom, ezt már Zarándög néven megosztották valamelik sportmotor topikban, talán Suzuki Bandit, vagy ilyesmi... Én is láttam, más is láthatja bármikor ha kikeresi. Ráadásul azokon a képeken teljesen lekövethetően látszott mi miért van, de mivel nem láttam az elfordulás gátló beépítési lehetőséget ezért nem estem hanyatt a megoldástól.
Le vagy maradva, mert olyat osztogatsz "nagylelkűen" amit már rég ingyen elszórtak...
Köszönjük.
TV az egészet én találtam ki a szegediek megcsináltak !
csak szoltak Ecuadorbol egy srac mondjam már el hogy muxik.
a másik fika király kb 4 éve tublissel megyek.
magyart nem hasznalom mert a gyari jobb. de megint adni szerettem volna.
a szegediek allandoan probaljak ujdonsagokkal a hazi tublisst de messze nem olyan jo mint a gyári.
amiket irsz mindig negativ. azért maradtok le az életben mindenröl.
Bocsáss meg zsebtv producer, hogy elrontom az álmodat, de a hiszékeny uraság ezt már régen publikálta itt a sportmotoron, csak nem ebbe a fórumba...
Egy bicikli belső-külső meg hosszú szelep volt a képeken, de nem tartottam akkora áttörésnek, hogy a többieket is értesítsem.
Nagyon le vagy maradva, vagy meg vagy vezetve?
Kedves forumosok (kik nem írnak) itt elérhető a Magyar tubliss leírása és videoi
https://www.facebook.com/group...

fikuszkák mindjárt harapnak a takonyra ! nyami nyami lehet fikázni !
Szoval...szohoz se jutok ezeken a képleken...
Az ész mellett van fantázia is rendesen.
ez mekkora