Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van egy selytesem ki az, a zsir tudat alatti enjeO16]

na jo nem,de gyanitom felig
Ja ,te vagy a foirigy!
Fogalmam sincs ki lehet.

Nem egy kommersz erős tapló, az biztos.
akkor ott volt remete szex is eső veri nap szíja
ez jó
meg különbem is nem csak a katona barátja a szél meg az eső
szerintem kolléga neeem?
Az emberek valódi jelleme krízishelyzetekben mutatkozik meg igazán.
Be kell látni,hogy zsírosbendő akárki fiaborja,jó meglátása van Ferenc testvérrel kapcsolatban (a többit nem ismerjük).

azon túl, van is érzéke a fogalmazáshoz.

meg még igaza is van,de ez másik lapra tartozó szubjektív elem.

magam részéről a legjobbak között tartom számon. Ki sem néztem a baktersapka alól.

grat a felsoroltakhoz bendő! Őszintén, érdek nélkül mondom,kened vágod a műfajt:-)
Melegben lubickolni meg alukálni, pfff.
Mondjad már nekik, hogy kemény hétvégi endurós csak enni, tankolni meg kakkantani áll meg, aztán egész éjjel gyakorol a pályán, hogy reggel oda tudja tenni magát
Nincs fáradt motoros, csak kevés amfetamin...
Na akkor itt most meg is dőlt a vad szittya "exrémendúrós zsírostévé" elmélet, mert akik így gondolják azok mind városi piperkőc puhányok ...
Azt is mondhatnám,hogy úgy ír,ahogy a győzike beszél!
Hehhehehe, majdnem befostam a nevetéstől
én is irigy vagyok
Lehet benne valami amit írsz.Azt mondta hogy nem írogat ide,aztán mégis telefossa a topicot.
Aki mérges rám és nem szeret az azt ami nekem van arra irigy ennyi.

Tudom feri hogy te vagy az élet császára,te vagy a leggazdagabb meg minden,de ezzel a problémáddal tényleg keress fel egy szakorvost,küld el a számlát kifizetem. Neked komoly bajok vannak a fejedben.
Én mind a kettőtökre irigy vagyok!
Köszönöm hogy pontosított uram!
hali.én nem csak hogy a gyári tartót hegesztettem meg de még föléje 3mm-es acéllemezból kivágtam azt a formát amit a képen látsz és azt is egymáshoz is, meg a vázhoz hozzá hegesztettem.most kb 6 mm es ott a konzol.a lyukat meg felfurtam 10mm esre.utána meg ment szinterezni.frankó lett .örök darab.
Nekem is leszakado felbe volt es idoben eszre vettem es CO baratom segitett a bajba.
ja és jut eszembe mégegy gyenge pont a lábtartókonzol,de egy kis ügyességgel ez is orvosolható.én most alkottam meg
szia.nekem pont ilyen évjáratú motorom van.szerintem a05 az stimmel.ezek már elől marzocchi telósak.2 éve nyúzom és semmi hiba a himbát kivéve.szerintem ez az egy gyenge pontja van a motornak semmi más.évente újítani kell és kész,elfogadtam már.2 éve van nálam,és 2szer raktam rendbe.ezt leszámítva szerintem nagyon jó motor.az elején én is féltem a márkától,de nyugodt szívvel merem ajánlani.ha kifogsz egy korrekt gépet akkor sokáik hű társad lesz az tuti.na meg tényleg,érdemes még a membránra is rápillantani,amúgy nagyon fasza gép.
En tavaly a prolog utan ,vegig szartam a bokrok kozott
tavaj előtt úgy voltunk a depóban. hideg volt és esett. betegen . földön sárban tente. durva volt. kaja s pénz nélkül amit elszedett a fakabát a kiuton. akkor hálistennek felkarolt zsirferi és egész végig etetett !ja nem ezt álmodtam.

viktor adott egyzser rántottát. tv került és kiröhögött. közben a kocsi mellé fosott higat a depoban a sok kajátol. végül egy román adott kölcsön 200 lejt aztán tudtam dőzsölni.

amugy jo a depoban ha van egy matracod . és nincs tul rossz idő. én ha kijutok ott leszek inkább . nincs kocsikázás. lehet szerelni. jo a kaja van melegvizes zuhany és rendes vc. nincs gáz. ugyis csak aludni jársz le a 30 km t a panzioig. szerintem.

amig szar. nem engednik máér a privát sterimot. 2011 ben visszakereste a verseny árát. tavaj már nem engedték asszem azelőptt sem. idén lehet füvet árulok.
Mindent meg lehet, Sztálingrádnál is meg lehetett,mert muszáj volt.

de ha szórakozásról,kikapcsolódásról,élmény keresésről van szó,akkor magam részéről más alternatíva mellett döntök,mint a konzervek való motorozás, esti tisztálkodás nélküli éjszakák sorozata hálózsákban, esetleg medvés környezetben való sátorozás,fogzománcrepesztő patakvizes fogmosásokkal. Mindeközben a versenytársak reggel kipihenve,normális táplálékbevitel mellett, wc-n ülve tervezgetik,hogy ide jövőre is visszajönnek,mert jól érzik magukat.
Comprende

Nekem nem ez a sok, hanem előtte meg utána a 460

Mire akarsz kilyukadni?

Ha esetleg arra, hogy 3 napra nem lehet elmenni Romániába a természetbe konzervvel meg sátorral motorozni, akkor azt kell mondjam, szerintem ki lehet, csak "kényelem" kérdése.