Melegben lubickolni meg alukálni, pfff.
Mondjad már nekik, hogy kemény hétvégi endurós csak enni, tankolni meg kakkantani áll meg, aztán egész éjjel gyakorol a pályán, hogy reggel oda tudja tenni magát
Nincs fáradt motoros, csak kevés amfetamin...
Aki mérges rám és nem szeret az azt ami nekem van arra irigy ennyi.
Tudom feri hogy te vagy az élet császára,te vagy a leggazdagabb meg minden,de ezzel a problémáddal tényleg keress fel egy szakorvost,küld el a számlát kifizetem. Neked komoly bajok vannak a fejedben.
hali.én nem csak hogy a gyári tartót hegesztettem meg de még föléje 3mm-es acéllemezból kivágtam azt a formát amit a képen látsz és azt is egymáshoz is, meg a vázhoz hozzá hegesztettem.most kb 6 mm es ott a konzol.a lyukat meg felfurtam 10mm esre.utána meg ment szinterezni.frankó lett .örök darab.
szia.nekem pont ilyen évjáratú motorom van.szerintem a05 az stimmel.ezek már elől marzocchi telósak.2 éve nyúzom és semmi hiba a himbát kivéve.szerintem ez az egy gyenge pontja van a motornak semmi más.évente újítani kell és kész,elfogadtam már.2 éve van nálam,és 2szer raktam rendbe.ezt leszámítva szerintem nagyon jó motor.az elején én is féltem a márkától,de nyugodt szívvel merem ajánlani.ha kifogsz egy korrekt gépet akkor sokáik hű társad lesz az tuti.na meg tényleg,érdemes még a membránra is rápillantani,amúgy nagyon fasza gép.
tavaj előtt úgy voltunk a depóban. hideg volt és esett. betegen . földön sárban tente. durva volt. kaja s pénz nélkül amit elszedett a fakabát a kiuton. akkor hálistennek felkarolt zsirferi és egész végig etetett !ja nem ezt álmodtam.
viktor adott egyzser rántottát. tv került és kiröhögött. közben a kocsi mellé fosott higat a depoban a sok kajátol. végül egy román adott kölcsön 200 lejt aztán tudtam dőzsölni.
amugy jo a depoban ha van egy matracod . és nincs tul rossz idő. én ha kijutok ott leszek inkább . nincs kocsikázás. lehet szerelni. jo a kaja van melegvizes zuhany és rendes vc. nincs gáz. ugyis csak aludni jársz le a 30 km t a panzioig. szerintem.
amig szar. nem engednik máér a privát sterimot. 2011 ben visszakereste a verseny árát. tavaj már nem engedték asszem azelőptt sem. idén lehet füvet árulok.
Mindent meg lehet, Sztálingrádnál is meg lehetett,mert muszáj volt.
de ha szórakozásról,kikapcsolódásról,élmény keresésről van szó,akkor magam részéről más alternatíva mellett döntök,mint a konzervek való motorozás, esti tisztálkodás nélküli éjszakák sorozata hálózsákban, esetleg medvés környezetben való sátorozás,fogzománcrepesztő patakvizes fogmosásokkal. Mindeközben a versenytársak reggel kipihenve,normális táplálékbevitel mellett, wc-n ülve tervezgetik,hogy ide jövőre is visszajönnek,mert jól érzik magukat.
Ha esetleg arra, hogy 3 napra nem lehet elmenni Romániába a természetbe konzervvel meg sátorral motorozni, akkor azt kell mondjam, szerintem ki lehet, csak "kényelem" kérdése.
na jo nem,de gyanitom felig