Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat,en is kell egy tevet csinaljak,de valahogy nem tudok anyira cirkuszi majomma atszellemulni...De inkabb nem-megmaradok magamnak,hogy mas ne irigykedjen
Ferenc...valahogy kicsit naiv vagy...es Pont.
Ebben az enduro sportba vannak olyan szemelyek kik nem irnak forumra,nem faszbukkoznak,de ha talalkozol terepen vele ahol kap ott hagy..es nem turja a nyalat sehol.
En is kozbe cirkuszi majomkodok egy ket videoval,holott sehol sem vagyok,de hobbi szinten csinalom es nekem ez belefer igy szolidan,de legalabb nem erzem magam nagynak,meg uberfasznak,meg uberkiralynak.
RM250 tuning halad?
Voltál motorozni?
Mész végül EP ra?
Jó estét!

Bálinttal mi lett?
Te is irigy vagy!
neme ami fura. 1200 enduros áll a hard enduro mögött. mégis ha felkerül valami max 3 -5 likot látok s elvétve egykét megosztást. a magyar tublisra nem tudom miért harap ecuadorbol valaki kit érdekel az olcso verzio ? ennek egyedül itt van némi létjogosultsága. de még ittsem sok. ami egyedül baj vele ,ha kidörzsölödik a tublis belső halott az egész balhé oriási szopás ha elkezd forogni a külső. azt a fél muz sem akadályozza meg. én most szedtem szét az enyémet van benne 2 nap román. voltak észrevételeim vele kapcsolatban és maradtak agályaim sajna. van még mit csiszolni rajta.
En nem birtokolni akarom a forumot,nem akarok a csaszar lenni,tudok orulni mas sikerenek!

jo ez nem igaz ,m irigy vagyok
Remek.
Akkor már csak az a lényeges, hogy "büszke" vagy-e erre a feltételezett "ismertségre", vagy inkább tagadnád. Ebben a személytelen internetes kommunikációban úgyis csak ez számít

Közben írtam egy levelet /innen Magyarországról/ Ecuador elnökének a tublissal kapcsolatban. Hagy érezze már az is valakinek magát
Hamar elvinné az infarktus, ha versenyképes technikával kellene valakit támogatni. Gyaníthatóan átszámolná pl.1pár kerámiacsapágy árát / ami mondjuk csak kísérlet miatt kerül be, majd kiderül, hogy 6km-t bír / matricára és hamar letenne az ötletről
Jo,tudjuk,h te irigy vagy

mar eszt a kis jot is sajnalnad tolem?
Pláne motorsportban! Még a foci csak-csak,de motorsport?
Valld be hogy megint csak a ferde hajlamaid miatt akartál fotót kérni! Hátha egy kis iskolás ministráns fiú!
Jol van nem kell!de lebuktal,gyanitom,h ki vagy!
Nagydella, nagydella.
Nagydella nincs nagy befektetés nélkül és Ferenc nem fog nagyot befektetni. Írta itt a múltkor, hogy a közösségépítés, a serdülők felkarolása, stb, stb ...
János, te kit ismersz akinek anyagilag bejött a serdülőkkel való foglalkozás úgy, hogy azt szívvel és szerelemből csinálta ?
Na ügye.
Csinálják még páran hivatástudatból, de Ferenc tudja abból csinálni ?
Áhhhh
Ez a ZsírTV reklámozás is egy nagy vicc.
Nem lett volna olyan hatalmas kiadás a teljes Zarándi brigádot felöltöztetni motorostól, ruhástól ZSírTVbe öltöztetni és végigzavarni őket legalább a prologeon. Mást ne említsek összeszedni 2 3 helyi menőt és ugyanezt eljátszani velük mondjuk 4 500euro fejében. Kicsit más lenne a leány fekvése, de "mi" a matricákra húzzuk ki magunkat
Komoly dolgokban meg nem bíznék, mert Ferenc megszólalna egy tárgyaláson angolul, akkor ott bízisten kiröhögik
Sokszor,de mégsem elégszer,mert még mindig nem értette meg!

A matrica osztogatás igenis számít,mert a gyerekeim is tök örültek neki,mikor a motoros boltba a cimbora mindegyiknek a kezébe nyomott egy köteget! Én spec leszartam,de a gyerek örült!
Azt nem gondolnám hogy haverok lennénk.Sőt,szerintem nem is nagyon leszünk.
Itt is azért csinálja a műbalhékat,hogy a titok olvasóknak bizonygassa mennyire igaza van,hogy innen leléptek.Folyamatosan fenn kell tartani a látszatot,hogy a fészen vannak jó helyen.
Ahhoz nagyon kevés a pénz ebben a sportban,hogy a reklámok pénzt hozzanak.Meg szerintem nem is ezért csinálja a ferenc.Egyszerűen csak így próbál (több kevesebb sikerrel) Maga köré gyűjteni embereket.
Ez már hányszor le lett írva normálisan
Az a brutális, hogy teljesen jelentéktelen dolgokat fúj fel.
Matrica osztogatás egy rendezvényen mióta számít valaminek ?
Elveszik mert ingyen van, aztán felragasztják a sufni falára és nem foglalkoznak vele.
Ekvádorból jött levél egy idegentől ?
Húúúú mindjárt írok Magyarországról az Obamának, hagy érezze már az is valakinek magát
Bizonyára 1200 ismeretlen embert összejelölgetni is hatalmas tett, de nekem ezek irtó piti dolgok és ezekért az eredményekhez nem tudok elismerést érezni. Talán akkor sem menne, ha végtelen szerénység és példaértékű magatartás társulna hozzá
Tényleg szükségét érzed ?
Vagy esetleg engem kellőképpen jellemeznek a hozzászólásaim ahhoz, hogy feleslegessé tegye a vizualitást ?
Valahogy engem sohasem érdekelt, hogy itt ki hogy néz ki, mert el tudtam dönteni az írásai alapján, hogy kivel szimpatizálok és ki az akivel nem érdemes foglalkozni.
Természetesen elfogadom, ha ragaszkodsz hozzá, de akkor még a végén irigy leszel és a megítélésem objektív részét ki is dobhatjuk a kukába Pedig még nem is csináltattam matricákat, hogy szétosztogassam, Ekkvádorból sem írt még nekem semmilyen cigánygyerek a féjszbúkon, és még csak 1200fős endurosereg fölött sem uralkodom.
Oh, mindig is utáltam a sztáréletet
Nem érzek a soraidban iróniát, de ezek miatt nem kell gratulálni.
Nem az első és nem az utolsó "Ferenccel" találkoztam életemben
Azert Janikam,amit a Balyinttal csinaltal,az nem volt igazan korrekt.Mindenki kovethet el hibakat....
Csoro gyerek,egy zsir tv polot azert megerdemel!
Komolyra fordítva a szót, ez a zsebty haverod tényleg egy ostoba bohóc, és tényleg nem ért rendesen hozzá amit csinál, de! Ha elég nála hülyébbet tud megvezetni és csordába tömöríteni, azzal komoly pénzeket tud majd "összekalapolni" bizonyos helyeken mert a reklám az ilyen, ahol sok a néző ott nagy a pénzmozgás is...
Tehát gyakorlatilag ezzel a "spongyori" marhaságokkal alamizsnát dob azoknak akiknek köszönhetően keresi majd a nagy dellát...
Szóval amit akar az nagyon is rafinált, de szerintem ahhoz túl hülye, hogy ezt magától találta volna ki! Szerény tippem szerint ez náluk "családi hagyomány" és valaki osztja neki a háttérből a tanácsokat... Sokat elárulnak a felsőbbrendűségi megnyilvánulásai is...
Nyehhehehe, szebtv a megmondóember

Kiscsillag, az emberként való párbeszédet befejeztem veled, írtam is pár napja! Azóta már csak mókázok rajtad, mert annyira vicces ahogy erőlteted ezt a manipulációt, a gond csak az, hogy ez csak ott működik ahol nálad hülyébbek vannak többségben, de mint már írtam, ez nem a te fórumod De majd rá fogsz döbbenni magadtól is...

Ahhoz, hogy te bármilyen intellektuális formában felül kerekedj rajtam ahhoz olyan kevés vagy mint Mackósajtban a brummogás
Ha féleszű lennék még akkor is kétszer annyi eszem lenne mint neked Nem akartam lelőni a poént, mert eddig is nagyon frusztráltalak, majd nagyon ne vágj emiatt eret
Szebtv, te tele vagy elfojtott agresszióval, meg "azt utálod bennem amit saját magadban"...
"Te mindenben csak a rosszat látod", szar lehet neked, sajnállak
Ha jól emlékszem,kb 1.5 éve azt mondtad,hogy napjainkra jarvisék szintjén fogsz motorozni.

annyi energiát (időt és pénzt) fektették ebbe a sportba,hogy érthetetlen,hogy nem jönnek a versenyerdmények.

nem irigységből mondom,de szerintem Mindenkit hidegen hagy a nevezett úriemberrel való találkozásod. Innen nézve puszta dicsekvésnek tűnik,mivel székre állva jelented be.

személy szerint nagyon Örülök a videóknak,mert nem tudok eljutni a nevezett helyekre. Köszönöm az eddigieket is,meg a jövőbenieket is.