ugyan kérlek nincs mihez. ez csak egy kis apróság itt a tulorapénzből. megleptem magam még mielőtt elkezdenék rendesebben költekezni az itt megkeresett lóvéból. mielőtt nagyobb fába vágom a fejszét . nyáron épitkezésbe fogok odahaza azt meg be akarom fejezni idén . sok lesz a stresz azt kell levezetni ezzel a mocival meg hamarabb haza is érek ha ki nem vasalnak. jövőre már nem akarok itt szenvedni " ahogy te szoktad mondani.
Jól érezted, hogy nem kéne szétb.szni, mert ez oda vezet szükségszerűen. -akkor meg oda a "corpus".
El kellene vinni egy papíros szerelőhöz, aki tanúsítaná-ha oda kerül a dolog, hogy ebben a körben szakszerű volt a szerelés. Nem szerelési hiba miatt olyan amilyen a portéka.
Tanúsítsa, hogy a rendeltetésszerű használatra alkalmatlan a termék.
Dew-nek nyilatkoznia kellene, hogy mennyire vágyik a wössnerre.
Ezek után megírom a szavatossági kifogást a forgalmazónak, hogy a termék nem felel meg az elvárható és reklámozott tulajdonságoknak.
Persze ez Dew-en múlik, hogy mennyire húz a szíve továbbra is a hasonszőrű portékák irányába, vagy pedig...............most múlik pontosan..... http://youtu.be/bbF7VVsKYIw
hir iz te lyúr tálym...
konkrétan az ..hogy berugás (alkohol nélküli)után azonnal már olyan hangja volt mint a széteső félben lévő 30éves rotátornak..aztán pár perc múlva le is álította mert .. megilyedt..
aztán gyúlytásdekni le kipufohó le.. dugót megálított egy hejenrongyal betámasztotta mjd a lendkereket elkezdte oda vissza játszatni...
na akkor mondt hogy bakker..ez jobban lóg mint a 2 éves prox aminek amúg semmi baja sem volt ..csak dév mint rendes ember üzemóra miatt akarta cserélni...
de sajna vöszner lóg ....
vidit is hallottam.. mikor dév vizsgálja..
hát olyan rendessen kottyan..de dÚrván...
de már ugye be van építve.. és na most mit lehet tenni?
ha már itt vagy.. és déved nem kicsit figyelt rád..minden 2t témában...
na akkor most segíts neki...
mert baj van..nem kicsi...
az úly hajtó kar...szar...
én rábeszéltem reggel hogy ne járassa mig tönkre nem megy..mert már annyira elfáradt ebbe hogy fel akarta adni, de talán sikerült rábeszélnem hogy még egy szétszedést csak csináljon már meg...
de abba mondjatok okosa..hogy lessz ebből visszapénz..mert déw és én sem hinném hogy valami okosság folytán..visszalóvé..de hátha ti(itt mindenki!) ebben is okosak lennétek..
mert úgy néz ki ..a wöszen hajtókarral.. van valami gsx-r(azaz gikszer)
a proksz 2 évet jó volt ..de déved valamiért váltott.. (addig lett okoskodva hogy igy hány görgő úgy hány görgő..de tök mindegy ..ha a vösznerben a gyártási illesztés a hajtókarban...az akkora mint egy 60litereshajómotornál )
nem tudni mért ..de valszeg... nem direket..de szar...
na ..
itt mit lehet tenni...a semmit azt mondom én is dév is látja..de hátha valami okosat..mondotok..
Tehát ha jól veszem ki, akkor te már csak unaloműzésből és poénból is basztatod az embereket, hogy ne legyen itt unalom.
Én viszont a témára helyezem a hangsúlyt, azok közül is főleg a műszaki témákra, mert a farokméregetés és az, hogy ki hol megy fel magasabbra azt kicsit gyerekesnek tartom. Persze nekem is jól esik néha gyereknek lenni, de azért ebben a korban amiben mi vagyunk azért már nem egészséges túlzásba vinni szerintem.
Ettől függetlenül szeretem a viccet és az iróniát, csak mikor valaki nagyon értetlen, vagy kurvára el van tévedve, azon egy idő után valahogy nem tudok derülni vagy csak úgy elmenni a hülyesége mellett.
Szóval el is érkeztünk hozzád
Ezzel a wikipédiás agymenéseddel nem kicsit lőttél mellé nálam, de ha valamennyire figyelnél is azokra a témákra amibe keveredsz akkor magadtól is rájöhetnél erre.
Amikbe beugatok műszaki témákba általában azért van mert csinálom is egy ideje, és sikerülni szokott a gyakorlatban is. Ha valamit még nem csináltam akkor kérdezek, ezt onnan ismerheted fel, hogy kérdőjel van a mondatom végén
Nem nehéz dolgok ezek megértése, és lazán mennének ha nem lennél annyira elfoglalva magaddal
Az nagyon kicsi nekem
gyári könyítés az olajcseréhez
ez elméletben működik is..
mert elméletben a vevő van védve.. a gyakorlat meg..
csak az a kérdés..lesz e szerelő aki ezt bevállalja..
ez a most múlik pontossan..én is erre gondoltam..de igy meghallgatva.. ez brutálisan illik a témára ...
de valójában meg ..a szemét annyukat..
az ember megvesz valamit.. nem kis pénzé..aminek neve is van!és szar .
és sajnos lássuk be.. ez kb sohavisszont nem látott pénz lesz
El kellene vinni egy papíros szerelőhöz, aki tanúsítaná-ha oda kerül a dolog, hogy ebben a körben szakszerű volt a szerelés. Nem szerelési hiba miatt olyan amilyen a portéka.
Tanúsítsa, hogy a rendeltetésszerű használatra alkalmatlan a termék.
Dew-nek nyilatkoznia kellene, hogy mennyire vágyik a wössnerre.
Ezek után megírom a szavatossági kifogást a forgalmazónak, hogy a termék nem felel meg az elvárható és reklámozott tulajdonságoknak.
Persze ez Dew-en múlik, hogy mennyire húz a szíve továbbra is a hasonszőrű portékák irányába, vagy pedig...............most múlik pontosan..... http://youtu.be/bbF7VVsKYIw
hir iz te lyúr tálym...
konkrétan az ..hogy berugás (alkohol nélküli)után azonnal már olyan hangja volt mint a széteső félben lévő 30éves rotátornak..aztán pár perc múlva le is álította mert .. megilyedt..
aztán gyúlytásdekni le kipufohó le.. dugót megálított egy hejenrongyal betámasztotta mjd a lendkereket elkezdte oda vissza játszatni...
na akkor mondt hogy bakker..ez jobban lóg mint a 2 éves prox aminek amúg semmi baja sem volt ..csak dév mint rendes ember üzemóra miatt akarta cserélni...
de sajna vöszner lóg ....
vidit is hallottam.. mikor dév vizsgálja..
hát olyan rendessen kottyan..de dÚrván...
de már ugye be van építve.. és na most mit lehet tenni?
Mi a híja a boldogságnak, a wössnerrel, azon kívül, hogy jobban szereti, mint az 50 éve bevált, selejtmentes japánt?
Sok bodogsagot hozza...
grat az úly motorhoz...
(r)honda de finom
na akkor most segíts neki...
mert baj van..nem kicsi...
az úly hajtó kar...szar...
én rábeszéltem reggel hogy ne járassa mig tönkre nem megy..mert már annyira elfáradt ebbe hogy fel akarta adni, de talán sikerült rábeszélnem hogy még egy szétszedést csak csináljon már meg...
de abba mondjatok okosa..hogy lessz ebből visszapénz..mert déw és én sem hinném hogy valami okosság folytán..visszalóvé..de hátha ti(itt mindenki!) ebben is okosak lennétek..
mert úgy néz ki ..a wöszen hajtókarral.. van valami gsx-r(azaz gikszer)
a proksz 2 évet jó volt ..de déved valamiért váltott.. (addig lett okoskodva hogy igy hány görgő úgy hány görgő..de tök mindegy ..ha a vösznerben a gyártási illesztés a hajtókarban...az akkora mint egy 60litereshajómotornál )
nem tudni mért ..de valszeg... nem direket..de szar...
na ..
itt mit lehet tenni...a semmit azt mondom én is dév is látja..de hátha valami okosat..mondotok..
És van egy eladó Fox protektoringem 5000 ért.
Én viszont a témára helyezem a hangsúlyt, azok közül is főleg a műszaki témákra, mert a farokméregetés és az, hogy ki hol megy fel magasabbra azt kicsit gyerekesnek tartom. Persze nekem is jól esik néha gyereknek lenni, de azért ebben a korban amiben mi vagyunk azért már nem egészséges túlzásba vinni szerintem.
Ettől függetlenül szeretem a viccet és az iróniát, csak mikor valaki nagyon értetlen, vagy kurvára el van tévedve, azon egy idő után valahogy nem tudok derülni vagy csak úgy elmenni a hülyesége mellett.
Szóval el is érkeztünk hozzád
Ezzel a wikipédiás agymenéseddel nem kicsit lőttél mellé nálam, de ha valamennyire figyelnél is azokra a témákra amibe keveredsz akkor magadtól is rájöhetnél erre.
Amikbe beugatok műszaki témákba általában azért van mert csinálom is egy ideje, és sikerülni szokott a gyakorlatban is. Ha valamit még nem csináltam akkor kérdezek, ezt onnan ismerheted fel, hogy kérdőjel van a mondatom végén
Nem nehéz dolgok ezek megértése, és lazán mennének ha nem lennél annyira elfoglalva magaddal
viccet odebbrakva az irasodbol az jott leengem figurigazol kifele...
szemét ...kifigurázod irásami..amik tiszták és öszinték