Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és honnan jött ? vagy mi az ?
már vasazol is
nem elég a bodzázás
pálinka ivás következménye
nem rakja be a képet 0.5 mm átméröjű fém darabka
Ezt nézd tos mit találtam gg mágnes gyüjtőjén
bakker..ezt én akartam bevágni..miközbe jötté
nekem mindig igazam van, közben amíg jöttem akkor is igazam volt http://youtu.be/SFGDzHAeTrE csak jimmynek
Most is!
Most miattatok belekeveredtem a pálinka számolásba. Eszek egy kis sült oldalast,aztán asszem kezdem előről!
én soha
Tudom hogy hazudsz!
Pontosan!

Igen összeszedett vagy,igyál egy pálinkát!
aki tud az tud
Nem kívántunk rajtad javítani, csak féltünk!

-és ezért jelzünk, hogy amint egy nálad erősebb jellem, egy nálad erősebb személyiség (tömeg)vonzásába kerülsz, akkor elhajlítja a korábbi nemes hangnemedet.
engem nem zavar se a defekt se a hűtőzés
Ezt megkapod még párszor!Tudom hogy kibaszottul unod,de nekem tetszik,és ez a lényeg!
na helyben vagyunk
Erről legalább nem baszod le a hűtőt!
a telefon szám nem alamizsna nem osztogatjuk
Te is pálinkáztál mint én?
Lejárt.Lefogyott róla az egység,nem volt pénz rátölteni,aztán megszüntették. Elküldöm majd az újat emilbe.
Mosmeg jácchukk aztat hogy mindenkhi szíjjelalázza a máshikkatt.
Mindenkhi lekahapparja érthelmi szhintjátől és heljesiráshi kípösségheinek megfhelhehőenn amitt a mhásikktól mhásikróhl tudd.
Jóóó görinctelenhű azt akkó azh tök szuphi sexdéjzes sporthbarháti megmindenn lessz.
Az a héjzag nahogyaniss egyikje senem hajldozjik mindég a szél feléje
Mhiccsoda gyhűlölettel szólatá nemisojjan régh mosmegh évrokonyom mentalitijét véledezem feldezni szavajid mögöttje miszerint fütyöst popiba és mindeny okhé. A videjón is tisztán kihallik mifélére jáhr 6:15után az agyja Úgy lihegg öxe vissza mint kit a kutya baxik oszt közbe szíllja a taknyáját
Az a léhnyeg hó megtaláttad végre önmagad és a nekedvaló táhrsáságot jó hejre kerüté becsüljed meg magad.
Birjad ki sokáigg me lehet a fheri nem csakh gummit ad hanem tixtességes ruhát és emberi aszot is szabat néköd ponygyoriba