ron.
a nagy fingfűrészelés közbe elfelejtettél a fetnornak irni ..pedig téged kérdezett..de leszartad mert a rothadt fűrészelésre konszentrálsz
fet..
én vagyok az egyetlen aki neked elfogulatlaniul tud vállaszt irni neked..mert én az összes 2t de azt nem is akár hogy...márkafüggetlenül..le..arom
tehát most már belát6od.. én vagyok neked az igazi ...a nagy megamegmondó..
ki kell próbálni...mert lehet...lehet hogy neked a gasgas fog bejönni..akár csak ronnak...ő azért adta el a ktm mert a gaz jött be neki...
de nem úgy hogy a motor vagy a futómű..hanem ...mindene...úgy ámblokk..ahogy nézni is kel a dolgokat.. nem csak egy két dolgot kiragadni megragadni...
komplexen figyelni a rendszert...
és úgy...
szóval.. úgy komplexen..az ismerősök barátok közül..mindenki a ktmet választja...de ..mentem én már olyan mocsok 3000exc vel..2011..ami olyan retekszarul ment alul mint az állat...konkrétan endúróra alkalmatlanul...persze felül azért csak 50 ló..de ahoz oda el is kéne forogni...és nem úgy hogy rákuplungolsz 5000nél mert onnan már egy gyengébb felfelében sem hajlandó tovább pörögni...
de egyébként meg ..a golden 2009 exc 300 az meg ..tök homogénül dolgozik...olyan igazi 3t en.....a pösti brigád 300asai úgyszintén...
m.z pl a 2011 gasgas 300asra feldobált minden eksztrát..az mér nem is szikszdélyz volt.. az már igazi..seven days..a koraszÓón
és mikor még akkor is baszakodott a kuplungja.. nem úgy ment ahogy emberünk szerette volna... hát eladta..
de lyakszi pl egy kis 100ezres frissítés után..tökre imádja.. mert az hogy egy tankal kb 1,5 ször annyit lemegy mint egy ktm..pl az is számít...
valamiért a gasgas takarékosabb..okosabb
krisztihány rühelte a 2012 gg 300at..de imádta a 2006 gg 300at..
ugyhogy ha rám hallgatol..mert látod tegnap is megállapítota a csoport hogy jó az irányom. . akkor
mennyire hosszu választ vársz? futomű.. a ktm hátulja érezhetően szarabb, az alap gas-nak meg az eleje puha mint a kokadt pöcs..
motor erőben a ktm temposban erősebb, elfolyatos kűzdősben a gas jobb...
összeségében a ktm erősen tul van misztifikálva ami az árán meglátszik (rendesen irreális) viszont még mindig hamarabb eladható, a gas egyszerübb bevált megoldásokal van tele, a ktm-nél sokszor érezni a tervezői szándékos gyengitést, meg a "ha jot akarsz vedd meg powerarcban" tipusu dolgot....
de ez egy szubjektiv saját vélemény, ami személyes tapasztalaton alapul, szoval ettöl bárki véleménye eltérhet... amugy mindkettő motor jo....
Balinyó itt vannak a hollandok bakker egy hete már költöznek a lőtérre! Jönnek segíteni ha jönnek az oroszok! Most Holland katonák vannak a spejzban is! Ja és tele vannak néger csaj sofőrökkel
Szevasz bója ...székelynek is van bimbója ...füvet eszik s tejet ad.
Te is , én is nagy bóják vagyunk...jarviszhoz képest
Ti bóják meg ilyen meredeket nem is lattatok,nem hogy kimenjetek rajta ..én is most latom másodszor...mint bója.
De ki volt az az értelmiségű aki bójának nevezi a bójákat? Biztos o motoron született és sosem volt bója,vagy mar elfeledte honnan is indul az ember es nem szeret visszanézni,csak lenezni. https://www.youtube.com/watch?... https://www.youtube.com/wa
tch?...
ja még annyit akartam mondani...
nagyon sok a kék szalag..minden felé amerre megyünk..
összekötve még nixenek..de feljárókink bekékültek
megent faxa lesz...
ugyhogy ismerlek..tudom nagy racer vagy...a csapatból a legnagyobb
és anyagilag is megteheted...plussz még éled is azt a racéval járó plussz feszókt..ugyhogy..ne hagyd ki...
nagyon nagy nevek nem is lesznek...vagy csak kevesen...
ugyhogy sima ügyben ..nem csak az első 10ben lehete..mint tawai is ..ha nem kezded úlyra a nyomot a második csekpontnál..ahelyett hogy nem tévedsz el..és kimész a végéigl.. de még akár az első ..5-6ban is beleférhetsz
ha elment a stukád...
oszt jösz haza.. és nem úgy csináld mint a múltkor.. mert ha felveszed velünk a kapcsolat(nem konkrétan velem )még akár mi is lehet...
nem fárad6tsz bele..
nem ad6od fel
mert akkor ..te is bólya vagy. .
mert a bÓlyák adják fel..(indokolatlanul hamar)
a bólya az nem csak a hegyben van...mindehol...
a bólya a kitartás szó ellentétje..a negátja...
a megrekedés...
a képtelen vagyok megcsinálni..de ráhgyaom.. a feladom..
az emberi gyengeség...
ahogy egyik nagy tanárom
goldentút(mert több is van..pl: itt a fórumon csak tegnap akadt 3-4 )
mondá...
a fálydalom az mikor a gyengeség elhagyja a testet
lyódos..
há örülök hogy eljutottak hozzád szavaim..
a gyerekes dumáról annyi..
ha minden jól megy ..még kb 4 hónap és már 2 lesz
visszaolvastam.. és úgy döntöttem..nem szitom tovább a feszültséget a fórumon ezzel a "bÓlya" dumával..mert látom több ember...ŐŐŐ...hejesbítek fórumtagnál kiverte a biztosítékot .
ugyhogy elnézést kérek nem irom le többet az hogy bója..
De kis huncut vagy te
Egyébként ne vedd basztatásnak, mert semmi közöm a dolgaitokhoz, de azért kicsit ledobtad ma az ékszíjat, akármennyire is állítod az ellenkezőjét. Ezen látszik, hogy korod ellenére még fiatal harcos vagy, ha holnap újra átolvasod ezeket, akkor te is látni fogod, hogy mire kellett volna másképp reagálni és mi az mire nem is kellett volna.
Egyébként ha kicsit segít a dolgon akkor elárulom, hogy szerintem jobban motorozol mint ahogy szerelsz, és százszor jobban mint ahogy írsz!
(kívülről mindig könnyebb okosnak lenni. Itt egy egy jó tanács : Máskor ne magyarázkodj ennyit, mert "aki magyarázkodik az már félig bűnös")
Dehogy üldözött, meg ahogy nézem itt az írásokat, azt látom, hogy ekkora elfoglaltság közepette rám nem is nagyon jutna ideje...
Belefáradtam, hogy kéttével kapcsolatban rá akarom vezetni a helyes útra azokat akik nem igazán értik a témát, és kutyás hasonlattal mondva, mindig beleharapnak a segítő kézbe
De kitaláltam a tutit. Nekem is van a sarokban egy kivénhedt RM250, azt kicsit gatyába rázom és valakit megkérek, hogy filmesítsük meg milyen az ha valamennyire be van hangolva egy ilyen ütemhiányos romhalmaz...
biztosra vettem ,hogy valami munkával kapcsolatos válasz lesz. esetleg a nincs gyereked csali. de nem.... most a munkánál megállt.
nem tudom észre vetted e de én nem írtam se nevet se semmit. pusztán a videó elején lévő beszéd válltott ki belőlem kissé szomorkás hangulatot és ezt merészeltem megemlíteni. nem személyed elleni támadás volt . álá cuzam e véltem felfedezni némi cinizmust ,de már rég túl vagyok rajta. betudtam a frontnak plusz épp stukálok is.
Hy Ronis,nem tudod véletlenül hogy a tolózáron a jelölés az a letörés nagyságát jelöli ? Alapból az enyémbe 7es van de van egy 5.5 ösöm is.Mi különbség?
Sok különbség van az Exc És a Gaz között?Melyiket szereted jobban?
jó élyt.. én is elfáradtam ebbe a fingfűrészelésbe..
próbáljátok ki..elmentek motorozni.. és aztán birjátok a faszságot egy hétig is.. még 6 napig tol6játok arszomba hogy mit csinálok szrul.aztán vagy besértődö..vagy megint elmentem motorozni..és megint birom a kellő kritikátokat...
mert ha ti nem igazítanátok a helyes útra...
rendessen elveszve érezném magam
kérdezd csak csanérót.. ő is doktor..
és nem is az a szerelem doktor.. ő az orvosdoktar..aki tudja a kémiát.. pl tudja azt is..mitöl is szált el ma az agyatok
a nagy fingfűrészelés közbe elfelejtettél a fetnornak irni ..pedig téged kérdezett..de leszartad mert a rothadt fűrészelésre konszentrálsz
fet..
én vagyok az egyetlen aki neked elfogulatlaniul tud vállaszt irni neked..mert én az összes 2t de azt nem is akár hogy...márkafüggetlenül..le..arom
tehát most már belát6od.. én vagyok neked az igazi ...a nagy megamegmondó..
ki kell próbálni...mert lehet...lehet hogy neked a gasgas fog bejönni..akár csak ronnak...ő azért adta el a ktm mert a gaz jött be neki...
de nem úgy hogy a motor vagy a futómű..hanem ...mindene...úgy ámblokk..ahogy nézni is kel a dolgokat.. nem csak egy két dolgot kiragadni megragadni...
komplexen figyelni a rendszert...
és úgy...
szóval.. úgy komplexen..az ismerősök barátok közül..mindenki a ktmet választja...de ..mentem én már olyan mocsok 3000exc vel..2011..ami olyan retekszarul ment alul mint az állat...konkrétan endúróra alkalmatlanul...persze felül azért csak 50 ló..de ahoz oda el is kéne forogni...és nem úgy hogy rákuplungolsz 5000nél mert onnan már egy gyengébb felfelében sem hajlandó tovább pörögni...
de egyébként meg ..a golden 2009 exc 300 az meg ..tök homogénül dolgozik...olyan igazi 3t en.....a pösti brigád 300asai úgyszintén...
m.z pl a 2011 gasgas 300asra feldobált minden eksztrát..az mér nem is szikszdélyz volt.. az már igazi..seven days..a koraszÓón
és mikor még akkor is baszakodott a kuplungja.. nem úgy ment ahogy emberünk szerette volna... hát eladta..
de lyakszi pl egy kis 100ezres frissítés után..tökre imádja.. mert az hogy egy tankal kb 1,5 ször annyit lemegy mint egy ktm..pl az is számít...
valamiért a gasgas takarékosabb..okosabb
krisztihány rühelte a 2012 gg 300at..de imádta a 2006 gg 300at..
ugyhogy ha rám hallgatol..mert látod tegnap is megállapítota a csoport hogy jó az irányom. . akkor
ESIKSZ 520onöt veszel
mennyire hosszu választ vársz? futomű.. a ktm hátulja érezhetően szarabb, az alap gas-nak meg az eleje puha mint a kokadt pöcs..
motor erőben a ktm temposban erősebb, elfolyatos kűzdősben a gas jobb...
összeségében a ktm erősen tul van misztifikálva ami az árán meglátszik (rendesen irreális) viszont még mindig hamarabb eladható, a gas egyszerübb bevált megoldásokal van tele, a ktm-nél sokszor érezni a tervezői szándékos gyengitést, meg a "ha jot akarsz vedd meg powerarcban" tipusu dolgot....
de ez egy szubjektiv saját vélemény, ami személyes tapasztalaton alapul, szoval ettöl bárki véleménye eltérhet... amugy mindkettő motor jo....
nem akarok a nagy tanároddal vitatkozni, de:
"a fálydalom az mikor a gyengeség elhagyja a testet"
a fájdalom nem az, mikor az erő hagyja el a testet és a gyengeség lép helyébe?
pl. így: a fájdalom az mikor a gyengeség elönti a testet
Te is , én is nagy bóják vagyunk...jarviszhoz képest
Ti bóják meg ilyen meredeket nem is lattatok,nem hogy kimenjetek rajta ..én is most latom másodszor...mint bója.
De ki volt az az értelmiségű aki bójának nevezi a bójákat? Biztos o motoron született és sosem volt bója,vagy mar elfeledte honnan is indul az ember es nem szeret visszanézni,csak lenezni.
https://www.youtube.com/watch?...
https://www.youtube.com/wa
tch?...
nagyon sok a kék szalag..minden felé amerre megyünk..
összekötve még nixenek..de feljárókink bekékültek
megent faxa lesz...
ugyhogy ismerlek..tudom nagy racer vagy...a csapatból a legnagyobb
és anyagilag is megteheted...plussz még éled is azt a racéval járó plussz feszókt..ugyhogy..ne hagyd ki...
nagyon nagy nevek nem is lesznek...vagy csak kevesen...
ugyhogy sima ügyben ..nem csak az első 10ben lehete..mint tawai is ..ha nem kezded úlyra a nyomot a második csekpontnál..ahelyett hogy nem tévedsz el..és kimész a végéigl.. de még akár az első ..5-6ban is beleférhetsz
oszt jösz haza.. és nem úgy csináld mint a múltkor.. mert ha felveszed velünk a kapcsolat(nem konkrétan velem )még akár mi is lehet...
nem ad6od fel
mert akkor ..te is bólya vagy. .
mert a bÓlyák adják fel..(indokolatlanul hamar)
a bólya az nem csak a hegyben van...mindehol...
a bólya a kitartás szó ellentétje..a negátja...
a megrekedés...
a képtelen vagyok megcsinálni..de ráhgyaom.. a feladom..
az emberi gyengeség...
ahogy egyik nagy tanárom
goldentút(mert több is van..pl: itt a fórumon csak tegnap akadt 3-4 )
mondá...
a fálydalom az mikor a gyengeség elhagyja a testet
lyódos..
há örülök hogy eljutottak hozzád szavaim..
a gyerekes dumáról annyi..
ha minden jól megy ..még kb 4 hónap és már 2 lesz
visszaolvastam.. és úgy döntöttem..nem szitom tovább a feszültséget a fórumon ezzel a "bÓlya" dumával..mert látom több ember...ŐŐŐ...hejesbítek fórumtagnál kiverte a biztosítékot .
ugyhogy elnézést kérek nem irom le többet az hogy bója..
bólya
bÓlya bÓLYA
BÓLYA bÓÓlya
aki mást várt.. az olvasson több ...segg(sz)pÍrt
Egyébként ne vedd basztatásnak, mert semmi közöm a dolgaitokhoz, de azért kicsit ledobtad ma az ékszíjat, akármennyire is állítod az ellenkezőjét. Ezen látszik, hogy korod ellenére még fiatal harcos vagy, ha holnap újra átolvasod ezeket, akkor te is látni fogod, hogy mire kellett volna másképp reagálni és mi az mire nem is kellett volna.
Egyébként ha kicsit segít a dolgon akkor elárulom, hogy szerintem jobban motorozol mint ahogy szerelsz, és százszor jobban mint ahogy írsz!
(kívülről mindig könnyebb okosnak lenni. Itt egy egy jó tanács : Máskor ne magyarázkodj ennyit, mert "aki magyarázkodik az már félig bűnös")
Belefáradtam, hogy kéttével kapcsolatban rá akarom vezetni a helyes útra azokat akik nem igazán értik a témát, és kutyás hasonlattal mondva, mindig beleharapnak a segítő kézbe
De kitaláltam a tutit. Nekem is van a sarokban egy kivénhedt RM250, azt kicsit gatyába rázom és valakit megkérek, hogy filmesítsük meg milyen az ha valamennyire be van hangolva egy ilyen ütemhiányos romhalmaz...
biztosra vettem ,hogy valami munkával kapcsolatos válasz lesz. esetleg a nincs gyereked csali. de nem.... most a munkánál megállt.
nem tudom észre vetted e de én nem írtam se nevet se semmit. pusztán a videó elején lévő beszéd válltott ki belőlem kissé szomorkás hangulatot és ezt merészeltem megemlíteni. nem személyed elleni támadás volt . álá cuzam e véltem felfedezni némi cinizmust ,de már rég túl vagyok rajta. betudtam a frontnak plusz épp stukálok is.
Sok különbség van az Exc És a Gaz között?Melyiket szereted jobban?
próbáljátok ki..elmentek motorozni.. és aztán birjátok a faszságot egy hétig is.. még 6 napig tol6játok arszomba hogy mit csinálok szrul.aztán vagy besértődö..vagy megint elmentem motorozni..és megint birom a kellő kritikátokat...
mert ha ti nem igazítanátok a helyes útra...
rendessen elveszve érezném magam
nem én voltam az aki nem jól gugliztam a szobafestő német gyerek életrajzát
engem azért találtak meg ma merrt a videón egy régi..ezeknek sosem volt ismerősüket védték..
légyives igy szolj be..
lyanekot nem én üldöztem el...
de ha akarod..megadom, a telifonszámát
Eddig volt egy értelmes felhasználó a topikban.
Most én okítsalak majd ezután a szakma rejtelmeiről?
és nem is az a szerelem doktor.. ő az orvosdoktar..aki tudja a kémiát.. pl tudja azt is..mitöl is szált el ma az agyatok