ÁÁ bakker.. telis teli vagytok bizonyítási szándékkal..
hidd el nekem nem kel.. én nem vagyok az ..izé..szülöd.. de nekem nem kell bizonyitani .. és én nem is akarlak terelgetni..hogy maj mutatom a jó irányt...
vidiket rakjad. fel felé.. kenyem a kritikát jó arsz haverjaidrÓl
ugy is nagy racel vagy.. itta heka.. oszt itt hanem rracelkodol motoroz6unk együtt.. ha meg racelkodol.. A ban.. látni fogod a nyiomainkatz..mert ezeken a részeken.. itt konkrétan csak fogták és rádobálták a szalagokat a okos magyarok nyomára
bár 2-3 hónapja azok már csak bé nyomok..mert van attól ütösebb is..
de mondom ha nem racelkodol.. megmutat6om azokat is..
te is hozod vidit..én is .. oszt lesz vid...
élőben amúgy nem vagyok született nemes mint itt a fórumon..élőben igazi gyökér-répa vok
bakker..
ez nem jó videlyó..
ebbe a sok okos nem tud belekötni
de én tudok
ha esikgsz 525 lenne...ott csont nélkül a tetejéig mentél volna .. ha meg még kicsit érzed is a gépet... akkor a tetején még ki is ugrat6sz
Igen, csak abban az időben még természetes volt, hogy nincs kifejlődve a személyiséged, azt gondolta, hogy megmutatja mi a jó.
Mi azt mutatjuk, hogy mi a rossz, azaz a nem jó.
Bármennyire is állítasz váltót, hogy mellébeszéljél.
ui:Ha meg még mindig jönni akarsz a csapatommal, felveszem videóra, ahogy egy gyűrött TB kártyával a farzsebedben, átléped az ajtót, és felteszem ide, úgyis kevesled a más által készített videókat. (csak mert olyan sok röhögős gif-et tettél rá, gondolom komoly a szándék)
Utána én is igyekezni fogok egy közepes teljesítményt nyújtani a te pályádon.-szerényen
persze hogy nem érzed..nem vagy te a röntgeny szemű eduárd
ha el van erpedve mellette a másik fog.. és majd kitörik..anélkül hogy látó lennél eksztra képességekkel ..azt anélkül is majd megérzed..
csak az bosszant hogy mielött megvettem szivtam magamba az infot,csak jókat mondtak és irtak erröl a tipusrol,soha el nem romló meg bizható motor,erre bele nyúlok egy ........Bezzeg a huskyt mikor megvettem mindenki azt mondta ez szar,kár volt meg venni,5 éve hajtom azt ennek meg semmi baja
miért nincs?
Ja tudom szokták mondani hogy verseny motor meg stb. De akkor is nem akarom elfogadni hogy meg vesz valaki egy új motort és nem mernek rá garanciát adni! De szerintem csak nálunk divat ez is!
ez tudod mit jelent..szerencsés vagy
mosd le szépen... és blokk szét...
majd adja magát...
két éve sx 525 henger alatti 2 olajszivattyú előszűrőlyén találtam.. félkörömnyi acél lemezt 0,2mm est..
kisilabizáltam a rajzról.. ez csak is a ft támhézagoló gyűrűje..
..szétkaptam este..hát az is volt
én is szerencsés voltam.. időben meglett és nem kilr kihullott minden..mert a csapágyuldali gyűrűt is letolta..csak az még a helyén volt.. de már darabokban
gonzó ur első sprodból kijön pont olyanok akartok lenni mint anyám..mert ő is csak jót kar nekem
zsiros bÖndő..
imádlak..imádom a frozmlakot ..kinek neve nix sehol..nem is akarja közülni...mert tudja akkora vaj van a füle mögött..persze motoros mult meg semmi..hogy már nem is látszik a vajtól a füle...
tudod..mikor a hang mögött nix ember...
elnézést ha van és bemutatkoztál már.. pár vidi vagy valami...
vagy csak a hadoba
szpingyori dolgokra..büszke vagyok..mert van előtte teljesitmeény..
ha ezu nem ig lenne. .a 2012 dévai racérasem jutok el..
de volt pongyor.. meg lesz is...amúgy kúdjek nekied is a gzumiból..gum ikból..mert már jött egy kazalé..nem is tudom hova rakni...
ja az ilyneek miatt nem irjuk fel a fórumras a jó fejlesztéesek.. mert tőled sajnáljuk
z45678 mát zudj ..hogy mitől lesz a cserebogár..azért is hallogat
bár ki megtudja csinálni..csak h az elős pár beszarásnál..pár 10ezernél feladja.. akkor az majd fályni fog...
jól mondom zÉ
jó az a 6ezres tublis.. jobb mint a gyári
hidd el nekem nem kel.. én nem vagyok az ..izé..szülöd.. de nekem nem kell bizonyitani .. és én nem is akarlak terelgetni..hogy maj mutatom a jó irányt...
vidiket rakjad. fel felé.. kenyem a kritikát jó arsz haverjaidrÓl
ugy is nagy racel vagy.. itta heka.. oszt itt hanem rracelkodol motoroz6unk együtt.. ha meg racelkodol.. A ban.. látni fogod a nyiomainkatz..mert ezeken a részeken.. itt konkrétan csak fogták és rádobálták a szalagokat a okos magyarok nyomára
bár 2-3 hónapja azok már csak bé nyomok..mert van attól ütösebb is..
de mondom ha nem racelkodol.. megmutat6om azokat is..
te is hozod vidit..én is .. oszt lesz vid...
élőben amúgy nem vagyok született nemes mint itt a fórumon..élőben igazi gyökér-répa vok