Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a 2-es képen az valami pálinkafőző látomás..? esetleg valami zuglabor...
ugye komoly film...és a gyakorlatban pont semmi nem változott ugyan azok ülnek ugyan ott...

mondjuk szerintem a mérhetetlen kapzsiságuk mellett volt ebben jo sok tudatosan tervezett dolog is, mégpedig az hogy teljesen kinyirják az erős középosztályt aki iskolázott, van saját tökéje gondolata stb...
ez sikerült is... a szegény tömegek könnyeben irányithatoak... régi recept...
akik a szárnyaik alá engednek...
geile haase madchen..
Látom megvagy még
Sherco?
Szép estét!
ha a háznál szülinapos van,azt is tudatják a nagyvilággal
lufikkal feldíszítik a házat,kiteszik az ajtóra az ünnepelt fotóját
de ez a gólyás-dolog ez tényleg így van
Te is oregszel mar...!
Neked egybol a golya szimbolum fogant meg az agyadban?nem a geile haase madchen?akik snappsot kinalgatnak
azt a sok büdös bauert! jókat lehet rajtuk röhögni... az útak mentén kiteszik ,hogy épp mi a stájsz a házban .. ami nem is baj... hanem pl van egy 4 méteres gólya makett ami azt jelzi,hogy kisbaba jött a házhoz. képesek odahozatni egy utánfutón egy baszott nagy műgólyát aminek a szárnyai mozgathatóak! tud csapkodni valami villanymotor hajthatja! meg ki van diszkivilágítva. pár ezer jurcsiba biztos fáj egy ilyen szörnyedvény . az is lehet ,hogy bérlik.
Holnap meg Farsang van,aztan Hamvazo szerdaval vege a Farsangnak.
itt most farsang van,karnevál hegyek,alkoholizálás,szórakozás.....csütörtökig ez megy
iskola sincs addig....munka az holnaptól nekem már igen
miféle ünnep? ma azt rebesgette egy iteni kollega hogy holnap valami farsang van és cak 12 ig melozzunk. igazez?
En megneztem,mondjuk kicsit el volt csuszva a hang a kephez kepest.A lejobb resz ,amikor a call girl neni monja,h korlatlan mennyisegu borotvalt punci volt
ÜNNEP? HOL?

Van életed...:)
ünnep van ma,semennyit
Pacsi RUMMCÁJJSZNÉ...

HÁNY fecskenndőt MÉRNÖKÖLTÉL ma ÖSSZE?:)
nyugalom,a hosszú élet ritka
én olyan nyugodt vagyok, mint atom hamarabb elvisz téged a pálinka...
nem mert megittam a pálinkának mán a felit! nyugodj le bálint. szivrohamb fogsz elpusztulni vagy vészmadárságban .
?
megnézted-e a filmet amit linkeltem..
na ma olvastam Ukrajnával kapcsolatban az évszázad legnagyobb viccét....

“A 21. században nem lehet 19. századi módon viselkedni, egy másik országba behatolni teljesen mondvacsinált ürüggyel” – mondta a CBS televíziónak nyilatkozva John Kerry amerikai külügyminiszter.

rendesen szelektiv az amcsik memoriája... egy oldal nem lenne elég felsorolni azokat az országokat ahol ők ezt teszik jelenleg is, és tették a 2. vh. ota...

és bazze ez az ember USA kűlügyminisztere...
Na ja..de nem mindenkinek adatik meg hogy kozel,es jo helyeken menjen,es tudjon is a nehz tereppel mit kezdeni
jaxy ahol motorozunk ott mind nehéz felmenni gyalog.. én nem is tennék ilyen balgaságot ha van motor...