ugye komoly film...és a gyakorlatban pont semmi nem változott ugyan azok ülnek ugyan ott...
mondjuk szerintem a mérhetetlen kapzsiságuk mellett volt ebben jo sok tudatosan tervezett dolog is, mégpedig az hogy teljesen kinyirják az erős középosztályt aki iskolázott, van saját tökéje gondolata stb...
ez sikerült is... a szegény tömegek könnyeben irányithatoak... régi recept...
ha a háznál szülinapos van,azt is tudatják a nagyvilággal
lufikkal feldíszítik a házat,kiteszik az ajtóra az ünnepelt fotóját
de ez a gólyás-dolog ez tényleg így van
azt a sok büdös bauert! jókat lehet rajtuk röhögni... az útak mentén kiteszik ,hogy épp mi a stájsz a házban .. ami nem is baj... hanem pl van egy 4 méteres gólya makett ami azt jelzi,hogy kisbaba jött a házhoz. képesek odahozatni egy utánfutón egy baszott nagy műgólyát aminek a szárnyai mozgathatóak! tud csapkodni valami villanymotor hajthatja! meg ki van diszkivilágítva. pár ezer jurcsiba biztos fáj egy ilyen szörnyedvény . az is lehet ,hogy bérlik.
En megneztem,mondjuk kicsit el volt csuszva a hang a kephez kepest.A lejobb resz ,amikor a call girl neni monja,h korlatlan mennyisegu borotvalt punci volt
na ma olvastam Ukrajnával kapcsolatban az évszázad legnagyobb viccét....
“A 21. században nem lehet 19. századi módon viselkedni, egy másik országba behatolni teljesen mondvacsinált ürüggyel” – mondta a CBS televíziónak nyilatkozva John Kerry amerikai külügyminiszter.
rendesen szelektiv az amcsik memoriája... egy oldal nem lenne elég felsorolni azokat az országokat ahol ők ezt teszik jelenleg is, és tették a 2. vh. ota...
mondjuk szerintem a mérhetetlen kapzsiságuk mellett volt ebben jo sok tudatosan tervezett dolog is, mégpedig az hogy teljesen kinyirják az erős középosztályt aki iskolázott, van saját tökéje gondolata stb...
ez sikerült is... a szegény tömegek könnyeben irányithatoak... régi recept...
Sherco?
lufikkal feldíszítik a házat,kiteszik az ajtóra az ünnepelt fotóját
de ez a gólyás-dolog ez tényleg így van
Neked egybol a golya szimbolum fogant meg az agyadban?nem a geile haase madchen?akik snappsot kinalgatnak
iskola sincs addig....munka az holnaptól nekem már igen
Van életed...:)
HÁNY fecskenndőt MÉRNÖKÖLTÉL ma ÖSSZE?:)
“A 21. században nem lehet 19. századi módon viselkedni, egy másik országba behatolni teljesen mondvacsinált ürüggyel” – mondta a CBS televíziónak nyilatkozva John Kerry amerikai külügyminiszter.
rendesen szelektiv az amcsik memoriája... egy oldal nem lenne elég felsorolni azokat az országokat ahol ők ezt teszik jelenleg is, és tették a 2. vh. ota...
és bazze ez az ember USA kűlügyminisztere...