Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jol néz ki fasza holmi! szinte egészen bizonyos ,hogy ezt nem fogja beletenni.
Jobbulást!
Milyen Mester lesz most ezzel?
Szép napot!
Kezdésnek nem ártana eldönteni, hogy forgatónyomatékról vagy tehetetlenségi nyomatékról van szó...

Amúgy nem kell ide sok fölös energia, kis lefekvés előtti levezetés, meg kaja közbeni petting ez részemről
Meg kíváncsiság, mondhatni kis szociológia felmérés, hogy pl a nem tetsző stílus miatt hogyan utasítják el a segítséget, magukat gondolkodónak tartó emberek...
Csináltam a neten több helyen jó pár különböző "tesztet" és elmondhatom, hogy belátható időn belül annyi a magyarságnak... A hülyék és agy mosottak viszik a prímet.
Na látod tudsz te ha akarsz, nagy nehezen csak rávezettelek a tutira
Zarika

Otto motorjára
http://www.trailtech.net/stato...
Pedig segíthetnétek,me nemsokára vizsgázok ebbű a sok nyomatékosságos okosságokbú,de hülye vagyok hozzá mint a segg Addig nekem marad a legjobb motor a 2T dízel
KIgyógyultam köszi Halálos volt
amugy te meggyogyultál már? a multkor bele akartál halni egy kis náthába...
de ezt neked hiába mesélem... vagy valami olajos szart buzerálsz, vagy belebaszol egy csavarhuzot az ujjadba... szoval hiába mesélnék neked a nyomatékrol mint legfontosabb elengedhetetlen falat kenyérröl.. ugyse értenéd...
aztán mikor összejön a férfi meg a nő, na ott van a nyomaték...
a nő az nő.. a férfi meg kolbász...
azért mert van akinek kevesebb van . és akinek esetleg tul sok van a gépébe az tudna adni amannak ! vagy esetleg árulná a hegyen mint valami szent bájitalt.
Jobbulást bélám Kérdezd má meg tőlük minek nekik a nyomaték? Mennek fel a hegyre a sebesség az ugye csökken,de a nyomaték meg nő,akkó minek több?Nő az magától is
Szia!
Tudnál nekem segiteni?!
04 es Exc 200 rezonátor árát szeretném megtudakolni?
Üdv, Jácint
akkor a neve legyen innentől agárdi gábor
félkézzel...
gyogyuljál bélám...
Agárdról jött a csávó
kijazez amúgy ?
megcsinálom pikk pakk
Hétvégén volt velünk egy csávó 525-el olyan új volt hogy a gyári matricák voltak a féknyergen, nem olcsón vette, viszont önindítóval nem lehetett elindítani és rúgásra is nehezen indult a szabadonfutó hibája miatt. Szóval lehet venni drágát ami újszerű de annak is lehetnek hibái.
be

elejtettünk egy lemez öltözőszekrényt és belenyúltam reflexből az oldalába hogy mentsek...aztán rozsdás lakatfülek belevágtak tenyerembe faszán mélyenszántóan...sőőőt ez olyan szekrény volt aminek sarkantyúsa füle az meg beleakadt inakba úgy kellett kiakasztgatni ....de hála Istennek nem kúrta össze igazán..majd elvíreztem...kicsit belenéztek aztán összevarrták...már volt varratszedés
...