hát,eléggé elszabadultak az indulatok na
bár az elmúlt napokban nem néztem tv-t,pár napja láttam a híradóban
majd az lesz Magyarországon is......attól függ mi lesz a választásokon
Gabi hogy tisztán lássál ,mert látom nagyon nyomot hagyott benned ez az amerikai szenátor bácsi aki a sok miller szenátor között kimondja az"igazat" ,
szoval nézd meg ezt a filmet 2008-09-ben készült az a cime - Benfentesek. nagyon komoly, nagyon szokimondo, full realista... többszörös oszkár díjra jelölt film... a lényeg ehez képest a szenátor bácsi semmi ujjat nem mond, 2014-ben...
nézd végig és a végén tedd fel magadnak a kérdést ,amit a film is feltesz... mi változott?
megértem. itt már én is otthon érezném magam a helyedben...
minden esetre ha egyszer úgy érzed megpihennél, csak szólj nyugodtan
vagy.
fél út neked is... Zariékat meghívjuk ide hajtani
Jimmy! nem szervezünk egy fórum bulit?
milyen "jó" hogy még mi sem ismerjük egymást személyesen
reggel elment 3 vad az utcánkban (bakony lábánál lakom... győrújbarát fele. rá 2 percére hallom a szirénát, meg a padló gáz hangokat
a helyi seriff megpróbált rendet rakni szerintem
még nem beszéltem senkivel, majd holnap megkérdezem őket mi volt...
de jól elvoltak, mert fél6 körül voltunk fent asszonnyal kutyátsétáltani, akkor jöttek az erdőből a hangok. jöttek vissza...
hányan voltatok?
lókötő. köszi szépen jófej vagy . de pont azon a részen szoktam kettőt visszakapcsolni és padlógáz.
Ti voltatok?
ide nem kéne még a tizede sem
fasza menet volt?
látom dzsimmi faxa agcilyóképek
bár az elmúlt napokban nem néztem tv-t,pár napja láttam a híradóban
majd az lesz Magyarországon is......attól függ mi lesz a választásokon
de az akácfa kiirtása se kutya na
és itt van a szomszédban...
szoval nézd meg ezt a filmet 2008-09-ben készült az a cime - Benfentesek. nagyon komoly, nagyon szokimondo, full realista... többszörös oszkár díjra jelölt film... a lényeg ehez képest a szenátor bácsi semmi ujjat nem mond, 2014-ben...
nézd végig és a végén tedd fel magadnak a kérdést ,amit a film is feltesz... mi változott?
megsugom... semmi....
http://vimeo.com/32136568
más. a hecán beletették gabrielék a magyar vánduszt felfelé :))
pihensz egyet? meghívlak egy ebédre. vagy felőlem a pincében be is rúghatunk ha nem sietsz