Az csak valami agymosó propagandaszöveg, az ókori bölcsesség így szól : "Gondolkodok, tehát vagyok", "de ha nem gondolkodok, sokkal jobban vagyok"...
A második részét a mondatnak többnyire el szokták hagyni, ezzel jól becsapva a népet, mert az igazság a mondat második felében van. Nekem elhiheted
Jácint én nem rég beszéltem a H-P motor KFT-vel a CR 250-re 48e-ért mondták a Platinum Pro Circuit rezot!Ott is érdeklődhetsz 3hét alatt szállítják és elég korrektek! http://www.hpmotor.hu/
A polír csökkenti a felületet... és ha nem pakurát használsz hanem spéci olajat akkor mi rakódna le?
Már írtam a tutit. Amihez nem értesz azt ne piszkáld és ne agyalj rajta (pl. égéstér - hengerfej), ha megfogadod az már fél siker.
egy idézet tőle: "Na itt van ez a szar lemezhajtó acéltömb, amit kézzel még egyszer tutira nem reszelnék ki. Csináltassátok gépműhelyben, aki esetleg ennek a műveltnek nekiesik."
15 órás hírek
Aktuális tények komment nélkül, 84 nyilvántartásba vett pártból 44 már fent az országos listán, igaz több mint a felé még döntés előtt. http://valasztas.hu/hu/ovi/763...
Szubjektív infók:
Egy gyors fejszámolás után mindenki kitalálhatja mennyi lóvé megy így ki...
Lehet 2014 egyik nagy biznisze, alakíts pártot, hamisíts ajánlást, s költsd a lóvét
Meg majd tekercsben adják a szavazólapot
Emlékeztetőül jelezném azt az aljas húzást, hogy ha nem tudsz valamit elrejteni, akkor tegyél oda mellé egy csomó szemetet.
Annó amikor Ferinek volt EC blokkja, ami talán azóta már beépített a saját fejlesztésű free motorjába , akkor elkértem tőle és átnéztem, hogy belemenne-e az RMX vázba, akkor még nem tudtam RMX-et újítsam fel, vagy esetleg szerváljak bele egy EC blokkot. Maradt a felújítás.
Hátsó lengővilla rész EC blokknál szélesebb, nem sokkal de faragni kéne, a vázon a felfogató eltérés még hagyján, ami már nagyobb gáz, hogy az EC blokk szélesebb, az első lánckerék tengely kb 5mmel kijjebb esik a hátsó lánckerék síktól, s a lánc az RMX váztól éppen hogy csak elmenne.
Utóbbi miatt letettem az ötletről egyenlőre.
A második részét a mondatnak többnyire el szokták hagyni, ezzel jól becsapva a népet, mert az igazság a mondat második felében van. Nekem elhiheted