Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nehogy eltüzeld..
majd én elhasználom..semmi baja a guminak..
mpi is azzal volt..
aztán öt is húzta a gravitáció...
de volt eg hely..ahol pl olyan gumival ami szar ..azzal nem jössz fel..oda meg hamarabb felért mint csoresz meg zsir!
csak az a baj hogy ez az egy hej volt ilyen .. a többi mindenhol kérdéseket tehettünk volna fel.. de annyit nem akartunk kérdezni ahány lehetőségünk lett volna
lényeg.. gumi tudja...
ne dobd ki...
jaja nagyon szép kis baba! küldött videót.

holnap elvileg feladják a dugót mesterről. tán szerdára ideér akkor kicserélem a dugót is. ha nem akkor majd odahaza valamelyik nap. be vagyok szarva a bójaság miatt de azért annyira nem. nézegettem ezt az ef 07 es kemény anyagos gecit. háát. lehet betüzelem idekint ne otthon füstöljön.

na jó nem fogom rá.
büszke a szÍwem

kafi ez a hely...
bakker de jó sáros trutymó...
...
ez amúgy szercó 300 ..mint amivel mpi és csoresz is volt gondolatban

lyódos...
akkor megyünk ha itthon vagy akkor is...
mert amúgy 7 közbe akarunk..mert az jön be a parasztoknak mostanában...
bontósnak is megszületett a lánya ...de gondolom küldött esemest...
ugyhogy már nem tud kihátrálni...
napi kb óránként úgy 40 percet jár az agyam . nyilván dübelezek haza ebből a selejt fosból. még kevesebb pénztért is 10 x jobb volt odahaza. arról nem is beszélve ,hogy szó szerint moslékot etetnek velünk . nem köszönnek ha köszönsz stbstb . kár is beszélni ezekről. pénteken lépek haza. már kész a motor.leszervizeltem fulra méga lengővillát is lezsíroztam. fent vannak az uj gumik. hátul a brutál szörny van 21 labdával. kurva jól lapul ! szerintem megbaszom vele a hegyet ! keddig odahaza leszek hátha pont azokban anapokban lesz hajtás. aztán 23 án hazamék ápr 3 ig de vissza már nem biztos hogy hoz az autó.
Szevasztok! Tud valaki valami jóféle szemüveget, ami nem repedezik és átlagnál nehezebben párásodik be?
Zari,
csak te miattad,
a Zarandi super super-röl elnevezve egy Horvath feljáró
http://youtu.be/KTo3FRDZydU
Szevasztok,keihin karbiba a torony alá csináltatott már valaki tömítést?
így van
csak ülök
mert amúgy az sx-f 450 egy hihetetlen könnyű.. kis öninditós erős 4t...
amilyen 4t vel zsir csanád..mpi is egyből jobban tudott teljesiteni..mint előtte a 300as 2t eikkel
mert itt zarándban.. a 4t a nyerő ...egy két kivétellel:hosi.. és béka...
krisz és jódos nem kivétel a 300 2t vel.. mert a múltkor
mjÚhahaha
mindjárt jön jódos és irja hogy kiabálja a számat legközelebbi hajtáskor..de akkor biztos nem..mert az gyanúsan bekövetkezik 1 7en belül...
bálint..nem is meséltem az úly prodszektről...
mert mindég vannak úly és kisérletezések( a náza elmehet a faxba...a bénabéla úlyításaival )

pl meg van a tublis sokkal olcsóbb változata...ami még konkrétan jobb is!
bontósnak az van benne ..lassan fél éve.. és akkor arra már mond6ni hogy bizonyított..nEEm

de az úly felylesztés....kapaszkodj m,eg...egy sx-f 450 endúrósítása
mondom nem tiszta filyallás ez a seggedi tÍÍm
az lett kiagyalva..hogy az inditásra golden szerzett egy valami teherautó aku erejű ...tenyérnyi aksit...
de nem is az a lényeg.. hanem hogy a ventit azt egy sima teljessen különálló akuva oldja meg!
mert az az igazság...
dec 27dikén..az igazság naplyán...itt volt gg zsir bontós...+golden...
kisboresz meg én...
és akkor akkor az sx-f 450...az akkori fejlesztéseivel... forrásokat leszámitva...hibátlanul teljesitett goldennel a nyergében(12-50 lk.. belsővel egy vágott 128as mitasz extrőm..amit utált előtte golden..de akkor az a vágott mitasz..akkor meg jól szerepelt).. ...amire azelőtt sem ..és azóta sem volt sajnos példa .

aztán szétfejlesztette a sx-f 450 50% saját kútfőből...mert a 13-50 átétel az totál szarul gondolta..+a forditott sixdalyz sem volt okos gondolat...+a ventillátort rákötni az inditó amúgy is elég béna erejü aksira...az meg kifejezetten szar 5let volt..mondjuk a venti bekötésben segédkeztem...mert végül is..a fax gondolta hogy az a retek generátora az nem hogy 100w lehet ami az excken ..200w.. hanem jó ha 50w-os volt..ami az amúgy si bénabéla aksilyát .. kb 20 perc alattt tette a levesbe...
arról nem is szólva hogy kormányvédő hillyán...még az amúgy is 4 ullyas kuplungkarját eltörte..az én tartalékom 2 ujjas ..azal meg konkrétan már 12kor sem tudott kuplungolni (mert neki valamiért baszott kemény... indokolatlanul...a kuplungja..)

szóval..
vissza oda ahol jó volt a gép..csak a forrogatott...
megkapta a napokban a régebben megrendelt aksit..+ elfér enki a légszűrőházbna a másik aksi..amiről a venti szinte egész nap mehet...
vissza a 12-50..vagy 52 höz!
gumi is lesz normális.. ..a vili féle szuper tyúkbéllel...
kézvédő is felugrik

ugyhogy vagy nagyon kafi lesz golden ..mint akkor ott egyszer ..vagy űber szopó
ja..
k3as sx 525 az mondták hogy brutál erős volt...olyan igazi vadló...ahhoz képest a k4-5-6 osokat kis finom jószágnak mondjál...
nem is baj...épp elég ez is...nem baj az ha nem kell birkózni egy motorral
NA...ez má egy igazi DZSÁRRVISSZHOZ mélTÓ...:)

Azé a ESIKKSZ hjaz ESIKKSZ...öthuszonöt...havernak vettünk eccer még kétezerháromba egy ÚJAT...FINOM volt mint a vajaskalács:)
jóreggelt bélák...

remélem mentek motorozni..és lesz élménybeszámoló is...
mert itt a forumon nem a a feleség vagyunk.. oszt ha elmentek baszni ..otthon nem meséled el milyen jó is volt...
ugyhogy motoros élménymegosztást kérünk...(a titokolvasók nevében is )
mert aki ilyenkor be van szorulva valami 4 fal közé..vagy csak a saját korlátait nem tudja átlépni..és ezért a mai motorozás kimarad..
ezért az élménymegosztást kérem kicsit jobban eröltetni

déw
loki
tevagyaz
dzsimmi
riki...
erős sanya..
jakszi...
stb..stb...tbc
.mindenki..meséljen kicsit.. mert nekem is csak az itthon olvasás jut a 7végén
na itt egy kis sx 525..de ez ahogy nézem k6 os...
egész ügyesen kerekezik a tsáwó
http://youtu.be/5J1P9iKc2RA
ha CSAK erre vágysz..hát tessék...
de ez a videó cseppet sem ad reális képet..mert itt az látszik hogy tulihuzivoni sosincs..pedig..van
http://youtu.be/PjRN3WMtKms
Pacsi DZSÁRRVISSZVIKTOR haver!

Kezdem megkedvelni a VIDEJJÓIDAT...és ezzel EGYÜTT téged is...de lenne EGY kis észrevételem:

Minden fasza...minden KAFI...de TEHETNÉL már fel ojjan VIDEJJÓT is ahol a MOTOR visz FEL a HEGYRE a hátán benneteket...nem TI húzgáljátok FEL a motort hárman négyen mint a DÖGÖT:)

Szóval ennyi..maradok tisztelettel a TISZTELŐD:))
lyaÚ napot.

manka...
a kocsi az enyém...az 100%
a kutya is...
bár ha rosszat csinálna egyből letagadnám , hogy az enyém..ez csak valami kóbor állat.. az meg hogy csak rám halgat..az pusztán a véletlen műve...
a gyerekről meg pont a forditottja mond6ó el.. ha rám hallgat az a véletlen műve...
a gyermek az nem az enyém...nix a tulajdonomba...salyát akaratra van ..nem is kicsi...és még apasági teszten sem voltunk..amire azt mond6nám biztosan.. hogy nem hazudik a kölök mikor azt mondja..apa te jó apa vagy nem kell vegyél nekem jó pát

mert egy időbe rossz apa voltam...mondtam is neki..majd karácsonyra a jézuskától kérjen jó apát..de mondom az én szülinapom hamarabb lesz..és akkor én meg jó gyereket kérek a szülinapomra.. és akkor én nyeretem

lyódos...
látod..erről beszéltem a pénz nem minden.. laca barátod is.. meg mondta mikor a karácsonyfa alatt a fia megtalálta az úly kis gyerektriál motort.. és láthatóan nagyon örült neki ...
látod..ezek gyerekek már minden kis apróságnak hogy tudnak örülni
ugyhogy péz nem számit..

de ha hazajönnél..megint becsábulnál a régi .... ismerősökkel elmennél motorozni
oszt ilyen helyeken kéne menni...
http://www.youtube.com/watch?v...
meg ilyen
http://www.youtube.com/watch?v...

és akkor megent csak haragudnál rám...
ugyhogy jol gondold meg...gépet basznád össze vissza..meg most még sár is van
az za igazi jófajta fogós volt most is..

volt aki bele is ragad... átvitt éretelemben konkrétan...miközben konkrétan sehol nem volt konkrétan mély

ja és a szalagok is kint vannak már...a szuperszupertől egyel visszábbi meredek ... a pöstis feljáróban...
a duplasziklásnál is...mint a fényképen nem ismertél föl(ja ezért is inkább ne is gyere haza )
a kékpatakból jobbra fel ..az is már szalagos..

ezeket nem kerestük..csak mivel a mi nyomaink..hát hazafelé jövet nem volt nehéz észrevenni
Most pedig összecsomagolok,aztán elmegyek szétkapratok valamit!
Én csak biorobotnak szoktam hívni (nem bántásból) az audiban a szalag mellett dolgozókat. Na az igazi rabszolgamunka!
mankuci fogfalmazhatott volna egyszerűbben is. állok egy futószallag mellett napi 8 órában .
hát ja. az esetek 95% ában nem rakétamérnöknek kellünk ,hanem a leg szemetebb melóra. épp tegnap elmélkedett munkatársam ,hogy,.... de jó leenne.... egy fasza munkahely . mondtam is neki ébredj fel. még 10 év múlva is ugyanezt fogjuk csinálni kicsivel se többért. mostanában egyre többet elmélkedem rajta megéri e itt lenni vagy inkább tolni kéne haza a szekeret oszt otthon folytatni . a pénz nem minden. mégis annak rabjai vagyunk szinte mindannyian. van van lecsó de nincs hol s mikor elbaszni és elszalad az élet. vagy laposabb a buksza de nem maradsz ki a számodra lényeges dolgokból mert a saját közegedben maradtál. igazából nem mi basztuk el hanem a rabló férgek akik miatt ide jutott a haza.. na de ez már politika. majd megaszongyák a megaszondók. az az öreg amcssi szenátor elég világosan rávilágított a bajságra. hogy a top 1 % kezében van a világ összvagyonának túl sok százaláka . szarul oszlik el a lé. szó sincs itt élelmiszerhiányról de még csak nemis az energiák fogyása okozza a bajt. hanem a javak egyenlőtlen eloszlása.
HÁT..az a FECSKENNDŐ se egy ŰRHAJJÓ bonyolultságú SZERKEZET...gondolom nem kell hozzá SE telefonos SE fórumos segíccség a MEGÉPÍTÉSÉHEZ:)

Má csak azé vetettem FEL eme elméletet(nem kötekedésképpen) mert ITT sokal ECCERŰBB dolgok miatt is VÉGIGAJVÉKOJJÁK a netet...:)
minő véletlen.....amikkel világéletemben dolgoztam,most azokat gyártó cégnél dolgozom.állatorvosi egyszerhasználatos fecskendőket szerelünk össze.nem álmaim munkahelye de most anyagilag ez éri meg a legjobban.a gépbeállítók mind pasik,akik közelről járnak ők már most motorral közlekednek dolgozni.külön őrzött parkoló van a motorosoknak,szem előtt vannak míg dolgozunk
mint a SZILVA...először ZŐD...utána KÉK...:)

TE mit DÓGOZOL hogy ojjan sok a BÁJJKER körülötted? ÉS ott is vannak DZSÁRRVISSZOK?:))
csak kék-zöld lesz....