Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép napokat..

én vagyok az!
....nem láttam hogy csak kéttét keresel....
ha találok 2011-estől fiatalabb 300-ast akkor az enyém eladó lesz.

2010 300 exc 50 üzemóra....

csak ha találok...
álmokat kergetsz...
50.es falon még a fiam is felugrat... amugy triálal triálos dolgokat lehet gyakorolni... tök más menni vele, fákat átugrálni mint egy enduroval...egész más stilus...
Csak ha a csapja kilógósodik elmegy az örök élet, s lehet perselyezni
Nem tudom miért nem csinálnak bele cserélhető perselyt gyárilag...ja tudom nem cél az örök élet

Állambácsi a kezében lévő játékszabályozó eszközzel(jogszabályok) már kicsit beleszólhatna a dolgokba, mert hogy az emberek jelen esetben mint fogyasztó nem fognak megváltozni gondolkodás ügyileg az nagyon valószínű
Röviden azt kéne ár támogatniuk, ami tartós és beleillik a fenntartható gazdasásági modellbe, azaz nem valami környezetszennyező és tartós...
pontosan ahogy Dew is irja a használat modja igencsak nem mindegy....

mondjuk holnap veszek egy zsír neu porsche 911 (márha lenne rá pénzem:) és elviszem egy műhelybe ahol átszerelik a hengerfejet-kipufogorendszert, becsővezik, és minden hétvégén pálya versenyeken indulok vele mint privát versenyző....

vagy simán ugy hagyom, ahogy a boltba vettem, és csak hobbistaként eljárok vele hétvégente szerpentinekre kanyar vadászkodni pusztán a saját élvezetemért...

ez az ovodás példa is jol megmutatja vajon melyik használatnál mennyit fog fogyasztani, mekkora szerviz igény lesz, és vajon melyiknek lesz hosszabb az élettartalma...
A kis szöcskével milyen stílusban szoktál motorozni?
Gyakorolsz triálos dolgokat is, vagy inkább extrém enduró?

Ilyenre gondolok, odamentél-e már 50cm függő beton fal elé bohóckodni. Vagy hátsó keréken ugrabugra, stb.
Amiket írok, mind szubjektív gondolat, még ha valahol rosszul is fogalmazom és objektívnak tűnik!

Röviden egyik sem korrekt, ami az összehasonlítást illeti, mivel nem teljes körűen fedi le a blokkot

Másrészt a lényeg meg az, rengeteg függ a lovastól, használat módjától és motor típusától és állapotától, sőt még a szerelés hozzáértésétől is, hogy mennyibe kerül fenntartani egy motort.

Szerintem NEM CSINÁLHATÓ általánosságban összehasonlítás 2T VS 4T mennyibe kerülről!
Ha ugyanaz a lovas, ugyan arra használja, ugyanaz a szerelés hozzáértése, s konkrétan megvan a 2 motor amit össze akarunk hasonlítani, akkor lehet.

Az mxonline cikknek objektíve semmi köze a 2T vs 4T hez...max annyiban lehet hasznos, hogy kicsit pedzegeti a kuplung témát, amiről szó sincs a sportmotor cikkben, de ha már kuplung téma a 4T nél a hajtókarról jövő nyomaték is más periódusokban jelenik meg mint a 2T nél, mivel utóbbinál minden fordulatra van robbanási nyomaték, a 4T nél csak minden 2.ra s ez a jelenség 100%, hogy más terheléseket ad az alkatrészeknek amire ez hatást gyakorol, egészen a lánc és lánckerékig....
Sportmotor cikkben se 2T vs 4T van, hanem konkrétan 2db típus, igaz egyik 2T másik 4T
Ennek ellenére szerintem még is jobb kiindulási alapnak a sportmotoros, s nem azért mert azt mondja a 2T olcsóbb!
hanem azért, mert elemeznek, nem csak szubjektív tapasztalatokat írnak. Ok az elemzés nem teljes körű
raks, ez a teszt dolog nem egészen reális a mi esetünkben, mivel ez egy full krossz használatrol szol... mi viszont endurozunk...még ha extrémkedősben akkor is hobbistaként ahol a full nyégáz nem igen játszik...
azt már nem is emlitem hogy 150 -es 2t ami egy iszonyat pörgös holmi, és nem a hosszu élettartamrol hires...
Jó napot!
És a 2T-nek sokkal pengébbnek kell lenni, ezért is kapott a motor SXS hengerfejet és Doma kipufogót, teleszkóp tunningot.

teleszkópnak mi köze ehhez?
Nem szándékozom ismét vitát indítani de:
http://mxonline.hu/mx_reality_mit_er_a_ketutemu
Első kép alatti szöveget tessék elolvasni!
Kicsit talán reálisabb tőlük olvasni mint ez:
http://www.sportmotor.hu/motoros_hirek/teszt/2t-4t-krossz.html

DE! Mindenki olyan motorkát vegyen amilyet szeretne! És legyen vele boldog!
tényleg köszi ezt észre se vettem, egyébként már tárgytalan,most beszéltem a sráccal tegnap elvitték. Ha tudtok hasonlót eladóba jöhet az infó. Nem hiszem el h senki nem akar ilyet eladni
Én tudok.Ez egy KTM.
Zsolti már én sem vagyok ebben olyan biztos...

mivel kiváncsi vagyok utána olvastam az oldalukon és ott azt irja hogy saját gyártásu szuper könnyü aluminium-silicium ötvezetből készült stbstb...

viszont amit gyártanak tuning hengert crf ,yzf-re ahoz vertex dugot ir valoban...
jó reggelt!
Tud valaki valamit erről a mociról?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_300_exc-7608221
ezt viszont simán el tudom képzelni
jo reggelt...
En erre nem eskudnek meg...wosnert vettem ki,S3 raktam bele...semmi kozuk egymashoz meg kinezetelre sem.A motor is telyesen mas hangon muzsikal tole.
Az miért az én hibám ha hülyeséget írsz, vagy nem tudod magad rendesen kifejezni? Miért nekem kellene alkalmazkodnom a te szintedhez, miért nem próbálsz te felnőni a feladathoz? Ezek kínos kérdések, ugye?
Nincs S3-as dugó. A Gasgas hoz Wösnert at a cég S3 dobozba, a ktm-hez meg Vertexet tesz az S3 dobozba.
köszi, de azért adtam el az 525-öt h. 2 takt masinát vegyek
már vártam mikor jön mindenkit oszto, és mindent mindig jobban tudo janek

megprobálok lemenni a te okos szintedre... tudod alapvetően itt motorokrol beszélgetünk, széria motorkerékpárokrol, tudod amit a botba lehet kapni....
nem mozdonyokrol, meg kerámia dugattyus modell repűlőkröl, mégcsak nem is űrtechnikás vörsöny autokrol... hanem M-o-t-o-r-k-e-r-é-k-p-á-r-ok-rol... teccik érteni...

ezek után fog tromfolni janika hogy ezt is rosszul tudom mert már lehet kapni gas-hoz és a többi motorhoz is műanyag dugattyut, meg acél dugattyut, meg csoki dugattyut, meg fadugattyut..

természetesen én kérek elnézést a mindenhato urunk I.János-tol...
Hülye vagyok,a karbi közepének,amibe afúvókák,stb vannak,annak kaki a tömítése,legalábbis a 2 leágazó cssatorna és a karbi közt,1 helyen.
Oda lehet tömítést szerezni szerintetek?a felújító szetbe az nincs benne azthiszem..
Szevasz,a karbi kehelycső alatti tömítés,ami a 2 csatorna körül van,nekem az egy helyen hiányzik,lehet e olyat szerezni?