Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen azon.
Mekkora a hűtőd mint a 125-éééé
Enduros pinz miért nincsen
én kezdek összefüggéseket látni az írásaidban. ez a focipénz dolog elég valósnak tűnik. szerinted mi lenne a megoldás ?gondolom láttad azt az amcsi szenátort aki kifakadt nem túl rég és elég mélyre lenyúlt . az ő beszédét alapul véve mit lehetne tenni egyénre lebontva ez ellen?
A Győrhöz tartozó Likócson?
Zsenikém, ezt írtam : "szabadkőmívesek vagy nevezzük akármiknek őket" Igazából bölcseket kellett volna, de te azt biztosan nem tudnád hová rakni, ezért írtam olyat amit már esetleg hallhattál valahol, oda téve mögé az utalást, hogy nem a megnevezés a lényeg.

Láthatóan ha hiányzik pár kocka a kirakósból, te olyankor el vagy veszve, de te bajod, és ha ennek ellenére mégis okosnak hiszed magad, azzal csak magaddal baszol ki.

Ilyenről hallottál már, hogy újkori olimpiai játékok? Az alapító tagok közt ott vannak a magyarok is, bár ha jól rémlik ez még a dualizmus korában történt, szóval inkább monarhia.
Még újabban államilag támogatott sportágak, miközben becsületes dolgozó emberek nem tudják fizetni a számlákat.
Mert a foci természetesen fontosabb mindennél (azért a foci a favorit mifelénk, mert nálunk azt nézik a legtöbben).
Közeli ismerős "élfocista" napi 3 milllió ft-ot keres, aztán láthattad milyen motiváltan játszottak a nemzetközi meccseken... de van miről témázni, szóval visszajön az ára.

Értem én, hogy szellemileg hátrányos helyzetben vagy, de legalább próbálnád meg titokban tartani
Mondjuk ahhoz nagyon értessz!Egy pillanat alatt elintézted.Mikor csinálsz nekem hűtővédőt?Ma is letéptem a jobb oldalát.
A cimborák a bakonyba,én meg csak likócson.Délután családi program volt,aztán nem tudtam velük menni.
jimmy kicsit késübb fog fél oldalas beszámolot irni videoval... nekem mondta.. de azt is mondta lehet két oldalt is majd
U.I.: rohadj +

merre motoroztatok jimmy?

én már egy ideje nem voltam
ja hogy nehogy ki likasszam a hűtőit
az eleve lapos volt..
ez mind igaz egy kőművesre... nade egy SZABADKŐMŰVESRE akinek a világ egy mátrix a hipertérbe, és csak gondol egyet kitalálja az élsportokat, meg a szunyogot,és csak ugy meghajlitja a teret komoly dolgok ezek kérem szépen....

szinte látom lelki szemeim elött ahogy ülnek a páholyban a szabadkőművesek a nagy kerek asztal körűl és csupa agyafurt dolgokon jár az eszük mivel terelhetnék el az emberek gondolatait figyelmét, igy szűletett meg a profi futbal, meg egy csomo sport ... ááá jano megkövetlek mindenben igazad van, most megvilágosodtam...
Azt is leeresztette 200 méter után?
ez így van
az enyémet is kiprobáltad már nem?
Jó játék mi?
Helyesbítelek! Vannak akik MINDENKINÉL MINDENHEZ jobban értenek!
Ja és kipróbáltam Giki triál motorját hát brutális na
De vannak akik mindenhez értenek ITT !
Vagyunk így ezzel még páran! De asszem nem is tudnánk elég okosak lenni!
De hát semmit nem tudtam semmi okosat hozzátenni
Néha bele olvastam este az okfejtésekbe