vik .valakik nagyon osztogatják a szép négeres képed a fészen. biztos nekik nincs ilyen emlékük .
idén nem lesz pocsár. lesz helyette jo kis belvárosi feeling a betontéren rozsdás dácsiák tetején... csak tudnám mi a fasznak viszik ezt a sportot efelé a buziság felé. ha ilyen látványt akarnak rendezzenek triálversenyt .
több mint mázsfél kiló...
ezt hivlyák :
momszzer maúz..azaz
monster mouse
némelyik macska nincs ilyen nehéz...
hát a falu macskái örömünnepet ülnek a házad előtt..hogy befogtad ...
Eladó egy vadonatúj /DOBOZÁBAN LÉVŐ/ sebesség,hőmérséklet,távolság,óra és fordulatszám mérésére alkalmas műszeregység a következő motortípusokra:
KTM - SMR 450/560
SUZUKI - DRZ400SM
YAMAHA - WR 250X/250R 08-12
GAS GAS - SMR 450/515 08-09
HUSQVARNA TE 400-610 4STK 05-08
ÁR:27.000 FT
Érdeklődni: 06306216079
hagyatok békén..
a suly..igen is számit...
már fél kiló is..
mert pl bementema benzinkútra fizetni..és 20 dekával kevesebb volt a súlyom pénztárca nélkül..és ez miatt mehettem még egy kört a kocsiig
meg azt i megfigyeletem.. egy rohadt gumi..majd 5 kiló..
ha leveszem az elés ős hátsó gumikat.. az meg már10!
hol élünk .. szedem ki a gecibe öket..
Jaxy nem akarlak kiábránditani... de az igaz hogy a hátso lámpa felesleges, de az első jo dolog... vékony belső értelmetlen... hátso sárvédő merevitő igen hasznos holmi, és van vagy 20 deka.. alu karter védő szintén jo holmi.... ne vicceljünk már kérem szépen komoly csatába menni üres aljával aztán ha beszakítja egy szikla a blokkot meg sirdogálsz az erdő mélyén...
szoval ezeket ha leszeded, (kivéve a hátso lámpát ami ledes és van vagy 15 deka szoval az sem sokat oszt ) többet ártasz mint használsz... amugymeg nem tök mindegy kinek hány kilos a motorja....
nem is tudom ezt az oltári baromságot ki kezdte el, hogy az a jobb enduro amelyik pár kiloval könyebb.. csak mert aki tud az egy pár kiloval nehezeb-el is tud.. ennyi...
idén nem lesz pocsár. lesz helyette jo kis belvárosi feeling a betontéren rozsdás dácsiák tetején... csak tudnám mi a fasznak viszik ezt a sportot efelé a buziság felé. ha ilyen látványt akarnak rendezzenek triálversenyt .
ezt hivlyák :
momszzer maúz..azaz
monster mouse
némelyik macska nincs ilyen nehéz...
hát a falu macskái örömünnepet ülnek a házad előtt..hogy befogtad ...
http://pontu.eenet.ee/player/s...
Maradok titokban továbbra is!
Üdv Mindenkinek!
bár én nem emlékszem hogy koszos volt az arszom..csak arra hogy beszűkült a látótér..valamiért
KTM - SMR 450/560
SUZUKI - DRZ400SM
YAMAHA - WR 250X/250R 08-12
GAS GAS - SMR 450/515 08-09
HUSQVARNA TE 400-610 4STK 05-08
ÁR:27.000 FT
Érdeklődni: 06306216079
a suly..igen is számit...
már fél kiló is..
mert pl bementema benzinkútra fizetni..és 20 dekával kevesebb volt a súlyom pénztárca nélkül..és ez miatt mehettem még egy kört a kocsiig
meg azt i megfigyeletem.. egy rohadt gumi..majd 5 kiló..
ha leveszem az elés ős hátsó gumikat.. az meg már10!
hol élünk .. szedem ki a gecibe öket..
szoval ezeket ha leszeded, (kivéve a hátso lámpát ami ledes és van vagy 15 deka szoval az sem sokat oszt ) többet ártasz mint használsz... amugymeg nem tök mindegy kinek hány kilos a motorja....
nem is tudom ezt az oltári baromságot ki kezdte el, hogy az a jobb enduro amelyik pár kiloval könyebb.. csak mert aki tud az egy pár kiloval nehezeb-el is tud.. ennyi...
látod,tegnap is emlegettünk