Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő milyen gumit, motort, tuningot használ hogy így tud motorozni?
Az ilyen soha!
baszottul nem értem..
mért nem egyszerűen megveszi a gyárat..oszt beolvasztja a ktmbe...
mire jó ez a hugyaberg ..hugykvarna logóval

amúgy szabi galindó is itt edz az egyik videlyólyán már mint a nagy sziklás ösvényen...
talán a múltkor azért sem lehetett kapni..mert délyföldwáry banada is bevásárolt belőle..1...esetleg...2 darabot.
per fő
én is mondtam az asszonynak...
csak egyszer kerüljön a kezeim közé...
mármint az apja...
hátulja
Ja meg a telójukat se a Csika bá csinálja mert mind félre dobja a hátulát
Ezek az amik pazarolnak ám rendesen!
Mi a francnak ennyi ugró ha csak minden 3. van használva
na legyen egy kis érték ... Jarvis,

http://youtu.be/FO0NDOJfTmA
tiszta apja fia az a gyerek...
én aztán mire sértődtem volna be?

nincs nekem azzal bajom ha valaki pénzért , meg mindenféle "spongyori dumás" ajándék osztogatásal akar barátságokat szerezni, max visszaböfögöm tőle az ebédet,

de ez a képmutató beirom ide hogy ez egy szar forum és adjál már egy email cimet amit eddig is tudtam és persze két naponta beszélünk telefonon negyed orákat, de ezt beirom ide hogy az itteniek is tudják már menyire be vagyok sértődve.... mint egy ovodás....

Ferenc , ha erröl a mások felé nagyképüsködő kivagyiságrol nézzétek mim van osztogatom fűnek fának , dologrol leszoknál, egész normális srác lennél...és lenne egy pár igazi barátod, aki ugy fogad el amilyen vagy, a szomoru az hogy kaptál már jo sok fekete levest itt ezen a forumon emiatt, és mégse tanulsz belőle semmit....

az öszinteség egy ilyen dolog, de lehet hogy aki a szemedbe őszinte, pont az akarja neked a jot, és nem az aki a szemedbe mézes-mázos a hátad mögött meg
Okés
Köszi a választ
elmondom neked.. ha nagyon hülye szopóban nem szoktál reszelni...
akkor a mitasz eksztrő...és nem 0,1 bárral jársz...
örök élet meg két nap...
és normál talajban...olyat lapátol mint semmilyen gumi...
az a pár hiszi ami van vele.. pl gg áki simán kikompenzálja...illetve ha nem mész vele valamilyen furcsa sziklás szopóba...(mert van olyan amin azért ..fog..meg van olyan is hogy csak állsz és nézed..na most meg ez mért nem megy előre...hanem csúszik visszafelé...)
szóval...
simán lehet neked is be fog jönni..mint pl a győri bandából nagyon soknak!
de sziklavályatos nyomban... ha nix lendületben a motor..nem visz felfelé!viszont ..nekem fél évig birta..úgy hogyha nem 0,1 el járok..hanme 0,5tel.. akkor még most is 18 mm magas az a bütyök!szóval.. meglehetősen hosszú az élettartama...

bontós..1 hónap alatt addig okositotta még kuka nem lett.. mert ő anniyra érezte hogy szar..meg utálta is ez miatt...
nekem 6 évig dolgozott...én is csak azért dobtam ki..mert tönkre ment.. de egy kopott szikszdélyel is... ha tapadós gyökeres sziklás a téma.. hát kiszopatnak rendessen, de pl szali az elhazsnált belőle..3-4et..de az is szerintem azért olyan sokat ..mert ha már lement az éle.. dobta kifelé...

ugyhogy a fax tudja...
kedves kis motoros történet...

este lefekvés előtt...fiam meglátja az asztalon a csocsis nápolyit.. meglátja...
kérdi..ehetek...
annya mondja...nem...
de mivel mondom motoros is van a történetbe..mert apa meg épp hazajött a motorozásból ...
annya elmegy...mondom.. vehetsz belőle.. de anyádnak el nem mond hogy ettél...
lyÓvan...és már tömte is bele abba a buci felyibe a csocsis nápolyit
elbúlyt ...megette.. jön vissza..
annyát meglátja...
megszólal...
nem ettem semmit...
annya kérdi: mit nem ettél kisfiam..
hát csocsi nápolyit..

mondom is neki..gyere ide, megcsocseszolom azt az okos buci felyedet...te észkombájn
Nekem még a Riga
Van egy origi mitas extreme mostanság gondolom majd felrakni csak ha változott az álláspont a gumiról akkor gondolkodom tovább
Milyen gumi? Mit adsz?
mért neked millen gumid van fent?
..de nem a szerszámodon lévő érdekell .. hanem a 525ön
mitasz
ron..
csikusznak igaza van...

megjött dzsimmitől amit küldöt...
ha akarod átküldöm neked...
szpongyoriba...
lyÓÓ...és akkor remélem boldogabb leszel..mert most úgy érzem..tényleg kicsit cizellált vagy mások dolgaiban...
pl hogy mitoroztunk triál mesterrel...aztán ez a szpongyori dolgok..
mi van veled.. valami nem jó otthon..mesélj..öntsd ki a szived...
csaki igy egymás közt..(meg a 9millió titorkrecsi közt)
mi a balyság...

kirügyeztek a fák..
vagy az
nem fagyott be a balatonba a hammerod..

de örülnék ha az én hammerom..kettő is .. belefagyna a balcsiba
de nekem maksz két kalipácsom fagy6be a balcsiba.. de azt még a média sem venné észre..mert 250grammos az a kalapács és nem 2és fél tonnás
Most mi az aktuális favorit gumi?
Tee,mit sértődgetsz már meg? Nem kaptál gumit?Nem kell azé piszkálni a zsírtv-t mert kitöröltek mindenhunnan,ez nem ok rá Amúgy se ez a legjobb fórum,ha már ide szar írogatni Akkó meg megtiszteltetés,ha ideír VAgy maga nem így gondolja?
A sok titokolvasó ugyan most mit gondolhat
lyaú napot bélák...
látom pörögtök van téma...

zsir..
legyen úgy...

időlyárás..ami volt tegnap a holnapra...5-8 fok abból maradt ...2-3fok
wiszont jön a sznÓ...
ami már nem árt6ó volt...

rakok be nektek.. off ród..izét. .
2014 ánáhelyme 3dik forduló, 450 szuperkroksz ..érdemes megnézni...több fordulat lesz benne ...mint sem az elvár6ó lenne
http://youtu.be/oZLGZ46nabY
a spongyoris duma, megint...

ne legyél már enyire képmutato Ferenc, majdnem minden másnap beszélgetsz vele telefonon, de küldjön egy email cimet mert TE nem akarsz ide beirogatni mert besértődtél valami ovodás dolgon....

ember nőjél már fel...
megjött a gumitok, mind harmatoknak, Ottéró, Villeroy, és neked.
a tiédet is leküldőm majd szegedre. 18 volt. részemről ha elfogadod megkapod a sok jó vezetésért spongyoriba.

küldhetnél mar egy email cimet baz ne kelljen ide be irogatni bazz.