triallal vitya a superszuperben.mikor mondja hogy felmegy..meg jó volt.. na onnan ő a triállal már eloldalazott...de endúróval onnan még van 5m a kritikus pointig...az az öt méter..csak 5 m de mikor ot álesz felnézel..akor látod hogy az a soha kategória.. szóval.. onnan még lefelé vezet az az út... ami majd 1szer felvisz
triálból kihúzta az összes lóerőt....de az a kis könnyűlofasz gép.. oldalazni még a sáron is jól tud.....mondjuk hahosszabb ez a domb..ami endúrónak nem baj..akkor azért lenne kisiállal bajság...illetve csak zorrózna a tetejéig...a tetejéig...de nem hosszabb.. http://youtu.be/aHy6YNoHLvg
karpaliszos patak...
pár száz méterrel arrébb én is csúnyán befetrengtem.egy 2m magas sziklán megakadt a blokkvédő.. éns meg lezúgtam oldalra..még visszalöktem a motort. hogy ne essen rám..de mikor beleestem a sziklák közé..felnézek...és az alukézvédővle már csapódott is a motor.. ha nem ugrok ki onnan ..szétüti a sisakot..ami nem sok...csak 23ezer ft.. karbonos sityak..amivel nem is lenne baj..csak benne volt a felyem is
de végül is csak nagyon csúnyán odakúrtam a motor oldalát.. ha nem ilyen erős az a hűtővédő.. akkor bónuxba egy tankot kell venni meg egy balos hűtőt
de baszott erős az a hűtővédő.. igycsak a szpolylert harapta meg oldalt belekarmolva a román medve style...---növelve ezzel a motoron a betonkeverő fílingett http://youtu.be/_4R-v4DcAqs
sárgavége ..feljáró, az az mumus 1es feljáró
ez azért most is praÚbára tette a 50% a bandának...ameddig felért zsir .fölötte 10m rl van egy nagy bedőlt fa... az a kritical point...onnan már fel lehet menni...ha nem akkor vissza.. és ez most csúszott is beteg mód.. ahogy kell..
alja full falavél guruló sziklák özül kell rongyolni egy vályuban.. aztán jobbról balról mellette meert a vályuban nem lehet feljutni..és ott ahol elfogy a lendület.. ott kell még legalább 40el rongyolni hogy a végén a sziklás gyökeresben felérj a nyomba bedőlt fa végéig!
brutál jó kis hely...román barátaink ot szoktak időzni...20 fős csordából..1-2 feljut6 ha szerencséjük van.. a többi csúnyán repteti a motort..mint a parérsárkányt http://www.youtube.com/watch?v...
azt nem tudják mi volt a célja, hogy pénzt akart az automatábol, vagy bedőlt hiteles volt...csak tapogatoznak szana szét...olvastam 135 rendőr dolgozik az ügyön és 10 millás vérdíj van a nyomravazetőnek...
valami homlest vettek ezek tanuvédelem alá, aki a felvételen látszik háttérben...
legalább van az öregnek szállása pár napig, gondolom ha meglesz a felháborodott robbantgato hiteles, mehet majd vissza az utcára... tanuvédelem... pfff....
az kb nem endúrós volt .csak endúró motorja volt...
ez egyik nem ugyan az...
na azt meg már honnan veszik hogy sisak kamerázott?
mer ennyire hülye lenne valaki?
amúgy meg ..mondták már mi volt a cél..
mármint a robbantáson kivül mi volt a cél..
megfáradt svályzik franókan volt a lakása...oszt el volt csúszva a törlesztővel..(mert kiszappanozta a banki lúvnya a szályát..osz t megharagudott..
vagy
ott dolgozott és nem volt neki előtte való nap normális ebédszünete?vagy ezzel akart tiltakozni a téli olimpia helyszine körül i..robbantások ellen..ellen robbantással
vagy mi volt a baj
én is puszilom őket...
ez egy régi szösszente...mikor még volt kamerád..:
bár lehet ezt is már törölted a emlékeid közül... http://youtu.be/3iGPjPa6rg8
Nem nagyon nézek tv-t de mintha lenne fejlemény az ügyben?..megvan aki ott volt bringás?..tanu védelem alá helyezték?
ebben az a baj hogy a sok barom ember szemében már bank robbantók is mi leszünk motorosok
más.. hallotátok a tv-ben ,rádioban hogy a pesten bankot robbantgato enduro motorral menekűlő csávo még sisak kamerás felvételt is csinált az akciojárol... a marha...
a rendőrök azt mondták hogy lehet fel fogja tenni valami videomegosztora
biztos félcbuk sztár akar ő is lenni...
amugy gondolom most bőszen olvasgatják a zsaruk is az oldalt, és mivel talán ez a legnagyobb pörgös enduro topik , ezért tiszteltetem a titok olvaso rendőr bácsikat....
na lehet most fognak jönni a tekesek az ablakon befelé...
vagy bejelentkeznek zsirferiTV-hez endurozni... esetleg a zarándba viktorhoz...
kistáska..
fály hogy nem tudsz úgy triálozni mint a 22éves ember.. mert mert úgy érzem ..itt a gond...
nekem nem fálly hogy egy triállal ott kimegy egy 2m széles vályúból...mint mi soha..meg az hogy a hegy...gerincre felváltva érünk fel...
még élem is hogy kicsit erősebbre vehetjük a figurát
de ez nekem nem jelent fálydalamt.. nagytáska
jimmi...küldheted az ajándékot...
küldöm és is az enyémet...
ronix..nyugi...
fészről nem tudsz törölni.. .
de remélem megnyugszol...
és tisztázod magadban
szent a béka.. .
rakj fel vidiket hogy tudjuk lálykolni és kommentálni teljesítményedet.....mint te is a mienkét
azért boci tomit...(toni bou-t) ha kiszappanozod a szályát.. ovatossan fészesen tedd közre..köszike
fel kéne már nőnöd ehez baszod... hogy ne faszméregetéshez mérd az enduro moptorozást, hanem csak ugy egyszerüen élvezd, simán önmagadért, hogy kint vagy a természetben és szereted csinálni.... kb ennyi...
De sikerült.Sőt,van olyan hogy kávézni is összejövünk,nem csak motorozni.
Nem béna vagy te,hanem hülye. Van akivel én is elmennék motorozni,500-600 km-re,van akivel meg még a szomszéd utcáig sem.Van abból a brigádból is olyan aki szeretett volna (de csak szeretett volna) már idejönni motorozni,csak nem verte nagydobra.
nyüszithettek itt ossze visza..
zsir és mi ...ö 700km utazik egy egynapos motorozásért.. amit csak az utóbbi 1 hónapban már vagy 4szer megcsináltunk...
mi 330at..
de jimmi és tos iletve bálylint ..t iegy hegyben motoroz6nátok.. de akkora haverek vagytok hogy ...ezt az évek alatt nem igen sikerált összehozni...
pedig itt a fórumon van ám haverkodás...
hát nem tudom..nem értek én ehhez...
lehet szart csinálunk itt
lehet bénák is vagyunk...
de azért csak mutat valamit hogy 1000km ről lejöt petya egy napra...szalajtós 1500km jön azért amiért zsir és hoséró már csak 700km utazik....
azért ez elgondolkodtató lenne..nEEm...
akkor csak az a kiszappanozott szánk...csak nem olyan büdös ..nEEm
bálylint ha féltékeny vagy .. gabesszel beszéld le ..kimennek hozzád is...
bár lehet túl közel laksz nekik..oszt azért jönnek ide...
csak az hosszú hosszú utazás vonz6ja öket ide oly sűrűn..... ha már a társaság és a helyek túranyomvonal nem is...
de nem tudom..nem kivánok erről többet beszélni a nagyon nagytudású bajnok mesterekkel
Ha kellene valami akkor vasárnap mék pár napra st.sebastian-ba csúszni!
Ha ide jut elviszem!