szegény beteg rokkant uram kollégája...lesik mikor írok olyat hogy húú de jót keféltem ezzel meg azzal,hogy aztán rohanjanak hozzá árulkodni ovodás szint...de van aki ezt 45 évesen élvezi.nem vagyunk egyformák
no mi van itt,mindenki behavazott rendesen?
ennek a gasgas fórumnak még itt nálunk is van híre,olvassák de nem írnak semmit
tudom ki az de ha olyan fejem lenne mint neki,lehet én sem vállalnám az arcom
Jaxy, ne vicceljünk már kérem szépen, 3 kilot leszedni kábelekből... azt hogyan?
most akkor csináljunk egy kisérletet... menj ki a konyhába és rakjál ki a konyha asztalra 3 kilo lisztet.....utána kimész a garagéba és behozol egy nagy kazal vezetéket, egészen addig hordod amig nincs pontosan 3 kilo, digit mérlegel fotoval igazolni...
aztán leülsz és átgondolod hogy lehetne ezt megvalositani, ha közben bejön az asszony és megkérdi te meg mit csinálsz...?
mondod neki emelt hangon..: - kuss ne zavarj most kisérletezek....
itt is dobja a havat az tegnap estetol..az autot 3 x astam ki...es allitolag holnap estig veti...ugyhogy velkome ho-ho-ho.
a meregetos dologra terve..nekem a motorom mondom fullba tankolva 118 kilo,de ha nekiallnek es a kabelezesbol a plusszot leszednem,es meg lenne mit leszedni biztos hogy 115 re le tudnam hozni....de minek..nekem ez igy pont fasza,es nem teli tankal szotam minig motorozni ....ugyhogy ,lehet menni sizni:)))
nem nekem kell hogy lemérd.. az az ember...már rég átment titokolvasóba...
de akkor is ..nem értem ezt.. ha szeretted ..akkro nem számit a súlya.. kérdezd csak bontóst a szerkó 510ről..
az asszonyt szereted ..
mert ha esetlegráálitod a mérlegre.. kiderül..5 kilóval többb..el ne add.. vagyis inkább az a biztos..ha nem engeded a mérleg közelébe
lyó ez vick volt..
mert az a 130kiló..az még 4t től sem kevés..nem hogy 2t től
nálunk már 20centi a hó...
ugyhogy..boldog karácsonyt mindenkinek..
ja az pont egy hó-napja volt..na mind1...
Viktor! Nem fényképeztem le ,,és nem hiszed el? Hát én sem akartam. Így elmentem a haver xc 300 asát lemérni,,116 volt. Ugyanaz a mérleg. Na a különbség,,, az zavart igazán. Jó hogy ott nem volt lámpa,, de akkor is ott volt bő 10 kg. Az van hogy ez a önindós bálna nem igazi verseny enduró, hanem egy könnyű utcai játékszer. Ezért volt rajta annyi felesleges cullag. Gyújtáskulcs minek egy endúróra? Hogy a vadász ne vigye el,ha otthagyom az erdőbe? Féklámpa kapcsoló,stb. Az biztos,hogy ha megnézed a motorblokk körüli részt,olyan sűrű,hogy át sem látsz. Rosz választás volt és kész. A racing változatot kellett volna venni,az biztos jó is meg könnyű is. Amúgy a váz az nagyon masszív volt,,ez is lehet a súlytöblett egyik oka,meg a hátsó lengővilla is olyan vasúti sínre emlékeztet.
minél könnyebb egy gép..annál drágábba van ..
mert ugye megveszik másfél milláért..akkor legyen már vagy 220kiló...mert ha csak 110kiló akkor duplálya a kilós ára.....ha az árcédulán megnézed az alsó sorokat is
jimmi
itt egy kis kép ..a múltból..
kellemes karácsonyi ünnepeket kivánnk innen a himalálya tövéből, a kert elejét lehet látni.. a végében a hegycsúcs már hófelhőben úszik http://youtu.be/ioEJyDu8aOA
, ,anno én is turattam egy kisebb dombot boadrozni csak meguntam nézni a havas dombot azt átrakattam 10km re valami faluba most ott van ilyen síaréna valami Eplény falu mellett nyihahahhahaha
ennek a gasgas fórumnak még itt nálunk is van híre,olvassák de nem írnak semmit
tudom ki az de ha olyan fejem lenne mint neki,lehet én sem vállalnám az arcom
én tettelek azzá
most akkor csináljunk egy kisérletet... menj ki a konyhába és rakjál ki a konyha asztalra 3 kilo lisztet.....utána kimész a garagéba és behozol egy nagy kazal vezetéket, egészen addig hordod amig nincs pontosan 3 kilo, digit mérlegel fotoval igazolni...
aztán leülsz és átgondolod hogy lehetne ezt megvalositani, ha közben bejön az asszony és megkérdi te meg mit csinálsz...?
mondod neki emelt hangon..: - kuss ne zavarj most kisérletezek....
mert a nyakadon marad
pedig a plusz hőgomba elég jól megnyomta a súlyt
a meregetos dologra terve..nekem a motorom mondom fullba tankolva 118 kilo,de ha nekiallnek es a kabelezesbol a plusszot leszednem,es meg lenne mit leszedni biztos hogy 115 re le tudnam hozni....de minek..nekem ez igy pont fasza,es nem teli tankal szotam minig motorozni ....ugyhogy ,lehet menni sizni:)))
nem nekem kell hogy lemérd.. az az ember...már rég átment titokolvasóba...
de akkor is ..nem értem ezt.. ha szeretted ..akkro nem számit a súlya.. kérdezd csak bontóst a szerkó 510ről..
az asszonyt szereted ..
mert ha esetlegráálitod a mérlegre.. kiderül..5 kilóval többb..el ne add.. vagyis inkább az a biztos..ha nem engeded a mérleg közelébe
lyó ez vick volt..
mert az a 130kiló..az még 4t től sem kevés..nem hogy 2t től
nálunk már 20centi a hó...
ugyhogy..boldog karácsonyt mindenkinek..
ja az pont egy hó-napja volt..na mind1...
havernak van egy nyőstény németH dogja...na annak a szobában volt a helye...mert azt mondja.. nem szab kiengedni mert akkor megfázik
mondom jó nagy az a szobapincsi
mert ugye megveszik másfél milláért..akkor legyen már vagy 220kiló...mert ha csak 110kiló akkor duplálya a kilós ára.....ha az árcédulán megnézed az alsó sorokat is
bár a gyerek nagyobb a kutya meg kisebb
de még nem akkor a a hó hogy érdemes lenne beindítani az ördögöt
itt egy kis kép ..a múltból..
kellemes karácsonyi ünnepeket kivánnk innen a himalálya tövéből, a kert elejét lehet látni.. a végében a hegycsúcs már hófelhőben úszik
http://youtu.be/ioEJyDu8aOA