Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi nem kell,már unják.Júliusban lett kész a saját sífelvonójuk itt a kertvégi hegyen,azóta hozatom nekik folyamatosan,legyen hol csúszkálni nekik!
Itt ragyog a nap,hónak nyoma sincs!

Ez jó ötlet a Millerek így hozatnak havat
szakad a ho meg van bénulva ez a csicska közlekedés. nemsoká indulok visszafelé. azt néztem a vebkamerákból ,hogy kecskemét utántól kezd csírulni a havazás pesten meg nincs semmi hiszti.aztán meg már a nap is kezd maj sütni. dzsimi. vigyek neked egy puttony havat? leborítom a házad lé legyen miben játszani a gyereknek. majd mnőzhetsz a szomszédk előtt ,hogy t az alföldről hozattál hóembrnek valót na?
Jimmy nálatok milyen idő van
Mert nálunk derékig érő napsütés
Csika ba a fagyott kutya szart is megmérhetnéd
De viszont ha ott leér a sisak,akkor nagy a baj!
egy supermotoval meg függőleges gerinccel gyorsabban be lehetett volna venni
ez király..
a sisakkal karta beleírni a nevét a betonba
lyó..
figyu..
fidgyu
futyu...
én..Én..éN elhiszem..bár ez csak egy számokat kiíró elcély kilyező is lehet...
lehet ezt ..nem mindenki hiszi ám el...

az enyém.. fulla telitankolva...most hogy vissazkerült rá a 6,5 literes krocc tank...mert az..az a szimpibb ...keskenyebb..igy ulyan mint egy igazi krocc ..meg minek a 8 liter ha ..ugy is csak a kettő téket tankolom belőle

szóval...esiiksz..igy teli tankolva felfegyverezve..blokkvédővel..kézvédővel......117kiló...
azért csak 5 kilóval nehezebb mint a kettő ték... de igy sem olyan nehéz mint sokan gondolnák..

erőssanyának a 129 kilós kettő té gasgast nem hiszem el..mert olyan nehéz ..nem lehet
a súlyon kívül még a lóerő szokott téma lenni.

ez nem jó, mert túl erős, ez nem jó, mert túl gyenge

ha valaki tud, az mindennel tud

kivétel talán a CR500
ennyi..
Sokszor több a kifogás mint az a kevéske tudás. ..egy itteni üzleti tulajdonosa régi motoros mondta hogy jönnek hozza ho szánt venni és , hogy a 2011 es és 2012 es ski do nem jo neki vadi ujan sem mert ő a 2013- modellel tud csak menni...fojtatta, hogy ilyen furcsa embereket ritka látni más európai vagy nem európai országban...és hogy a németnek 2006 os motorja van es nagyon elégedett vele es tud menni vele...
most mi? azért is eladnak már terep motort mert tul könnyű...
rendesen szélsőséges az idő.... mult héten még + 10-14 fokok, mostmeg -5 tiszta jégpálya az a kevés ho ami esett...
Ez a motor kartervédővel, féktárcsavédővel, ventilátorral, elöl moussal, önindítóval, kuplung munkahenger védővel, henger csonk védővel, hátul stealth félig acél lánckerékkel, kézvédővel ennyi kiló. Ehez hozzá jön 9,5 liter benzin (1 l=0,7 kg) 112 kg !
Szerintem ez a motor lett később két haveromé is, mind a kettő eladta 4-5 motorozás után (bukóval) mert túl könnyűnek találták.
Jaja,meg 5 centis a hav is Úgyhogy a reggeli sulist lehet kihagyom,korcsolyázzon a fszom
csika te tényleg másfél kilós egeret fogtál?
győrben jók az utak. veszprémből jöttem ma, arra esett, kezdett csúszni. csesznektől fasza.

itt megtudod názni, hogy merre milyen az idő. persze ha nem este van. vagy van világítás...

http://www.idokep.hu/webkamera
pestiek plusz dzsimi. milyenek az utak? holnap délben mennem kellene visszafelé ,de itt az alföldön rémisztgetnek a tv sek. mondjuk délután óta szakad a hó és már kezd havas lenni az út rendesen. kicsit fikázok neme becumizom a kiutat. de a radaron nem mutat kecskemét utántól havazást sem az északi autópályán . lehet kecsó utántól jó az út?

szerdán kint egy szerpentinen egyszercsak tök váratlanul egy egyenes részen keresztbeállt az autó. valami vékony hó alatti lefagyás lehetett tök érthetetnen volt. egyszer csak elkezdett előzni a hátulja aztán már a másik sávban voltunk háttal. még jó hogy nem jött ép egy 20 tonnás fával megrakott kamion amik arrafelé szoktak járni.
ennyie
Amúgy meg menet közben nem is éreztem a súlyát. Csak mikor fel kellett állítani.
Amugy a 2009 utaniakat nem igazan szetettek a gassokba....itt van egy bacsika,kinek van 2009 es es van 10 e es 12 es is,de azt mondja hogy a 09 es sokkalta masabb...azt hasznalja.Erdekes dolog mert en ismerek most kapasbol 3 olyan profi motorost akik...hat 120 kg ok,es ugy nyomjak a hard es a sima endurot,hogy beszarsz....