Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A ktm sem konyebb semmivel,mindennel feloltoztetve..az en gassom fullba mindenestol 118 kg.A ktm azert tunik konyebbnek es kezelhetobnek mert rovidebb,jobban fordul,konyebben kiall az ora...
Lehetnek konyebb az teny,de ha jo es jol lehet vele motorozni...

mert mennyi volt a súlya?

van most (persze a freeridon kívül) ettől lényegesen könnyebb verseny endúró?
2012 es. Nem volt jó mert nehéz. Amin nincs indító , meg akksi azok biztos jók. Ha nem mértem volna meg telitankolva,,,,lehet még most is meg lenne....
zari! ti is így veszitek a zarándi kanyarokat, mint a barátunk 0:20-nál?

http://youtu.be/T645xjxMxTc
Mostmár csak menni kellene vele!
Én is ezért vettem husaberget
akkor most kiderült hogy egy motoristent vettem

tisztára szerencse hogy nem jött össze a zseton az 525-re
Szopjon meg a ktm minden motorost...ugyis mindegyiket megszoptassa...eddig mindenki az mondta hogy a huusvarna az a legszarabb meg csak lancfuresze...de meg abba se a legjobb. ..na de most Jarvix azzal megy hala a ktm nek es mindenki husvarnaval akar es fog menni.
Élvezem ezt a paraszt hűsítő marketing fogasokat....

Ha yamahaval menne az lenne az isten...de most a husky lesz a tema...a huski eddig is jo volt..jobb mint sok mas...
Nekem mindegy mi van a seggem alatt...elvezem es megyek ...
Na mija hejj ktm forum lett:P
Szerintem nem rózsaszín minden meg narancssárga. ..meg kell tanulni motorzni es mindegy.
ezt én is igy gondolom... a végén ugyis mindenki KÁTÉJEM tulaj lesz...

lehet hogy a jövőben lesznek majd ilyen régi márkaneves idom szettek, és átöltözteti magának mindenki..
1 perc Jonny Walker-el.

http://youtu.be/KK18_IglfAE
A végén csak 1maradhat!
KTM
Idézet a hegylakóból!
Ezért kell Ktm-et venni és nincs csalódás mert ezt már nem veszi meg a ktm és nem nevezi át másra
Amúgy meg ahol a pénz ott ott a .... minden
annyira nem vagyok én sértődős
no meg kinőttem én már abból
de manka.. itt a biliárd golyó sem lyátszik..és a kukorica is csak főtt kukorica.. ugyhogy.. igazi élvezetről ..csak a halak beszélhetnek

na jó ez vick bene sérwtődjetek ti is igy reggel 8 harminckor...

mert az idő az besértődött..mert -1fok van és a hó még mindégnem esik
gondoltam....
igen,igen nagyon szeretnék
léccci had térdepeljek a kukoricán
vesznek egy márkanevet, a hozzá tartozo szurkolo táboral, és rárakják a saját motorjukra az emblémát.......és ezt a szart már egyszer legyűrték a vásárlok torkán... most legyürik mégegyszer... itt van bazze faljátok..nyeljétek...
neked elnézzük mindenki más aki nem vette észre megy térdepelni a sarokba kukoricára...

vagy te is akarsz térdepelni kukoricán sarokban...
ez hülyeség teljessen úly dizályn.
m,úhahahah

lyaúreggelt.
én nem
nade itt a 2014-es KTM-Husqvarna 300
remélem mindenki észrevette a kakukktojcit...

mert a piros egy gas...
most komolyan ugyan azt csinálja a KTM a Husqvarnával mint előtte a Husaberg-el ?
kicsit lejárt lemez ez hogy átpakolja a feliratot futtatja pár évig mint másod modell, de tök ugyan az, és miután az összes márkahű átpártol és kifutott befejezi a gyártást..