Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lengéscsillapítót se felejtsd el kicserélni söprűnyélre
sokat spórolsz vele
biztos nem
Jaxy ez fasza...

itt egerben is esett egy gyenge 10 cm...
valamelyik nap már arrol beszélgettünk hogy áprilisban már menni kéne zetetelakára....s hogy a hargitán ha szerencsénk lesz....nem lesz hó....no ez nem jött be...haha
ilyet én már nem is látok csak ha hazamegyek
jó nektek...itt csak éjjel esett de azonnal el is olvadt
Lassan 40 cm ho esett es esik most is:)
Ti oookoosoook:)))Nem a vezetekbol szedni le 3 kilot...bazki:)))hanem ossz vissz 3 kilotol meg lehetne menteni a gazt...pl hatso lampa,elso lampa,vekony belsok,hatso sarvedo merevito alu kartel vedo....
jÓnapot...
na megált a hav esés..20centi-méter...

bálint...
nem tud6od te ezt...
amúgy hogy mennyi is 3 kiló vezeték ezt a cigók tudják csak igazán...amúgy megmondom..pont 3 kilógrammmm

szerintem erre bárki is havar rájön..mert kitépi a gépéből az összes vezetéket...lámpionvilágitásmeghajtókat először
az csak 0,2 deka...
akkor tovább gyűjtöget..
agyal..
gyúlytásvezeték..0,08...
kuplung és gázvezeték. ..na azok már súlyosabbak...0,15.. .
már lassan fél kilónál tartunk. .ugyhogy vigyázzá már csak 2,5 kilóüt kell gyűlyteni ..és ott a 3 kiló vezetékköteg csökkentő eljárással 3 kilót fogyott motor
mondjuk...3 kiló még sehol..de már biztosan üzemképtelen

gonzález úr...
természetessen ÉN..azaz éN elhiszem ha mondja is ..
bár mostmár hogy ketten bizonygatjátok..gyanús hogy a gasgas-t lejárató kampányotok része vagy..ti is benne hagytátok azt a 13 kiló vezetéket..mert azon a gasgason sokkal több vezeték volt
na mind1

én olyanról hallottam hogy názánál a dzsorzs simonyi
csak úgy volt halylandó kimenni a világűrbe a szrattoszférába...hogy minden órában valamki felolvassa neki rádiókapcsolatban a gas gas forumon aktuális hirek-ből a legfontosabbakat
pl:-ki milyen gumit használ..használt és használni fog
-hogy lehet 74 kilóval csökkenteni egy 100kilós motor súlyát
-stb-stb-tbc
Pedig elhiheted.

Sanyó, az örömtől, a boldogságtól úgy nézett ki az 1 üzemórás motorján a hegyen, mint egy lef.sott kilóméterkő. (pedig minden motorvételnél lelkes, plusz feladatot vállal, agitál mindenkit, hogy ilyet vegyen, mert tényleg ez a világ legjobb motorja)

Testileg, meg bele is fogyott, az egy hónap alatt-gondolom, hogy kompenzállja az őrült spanyol súlytöbbletét.

Szóval a bánat lehajtotta a fejét, a mérleggel a hóna alatt.
Zsunál is van 6 példány de nincs azokon név.remélem nem azt csapdossa a földhöz mikor mérges
Ragaszd össze, egyszer nagy pízt ér majd valakinek Bár mondtam már,hogy csak 1 maradhat
nem benned volt a hiba... mert rendesen be volt csomagolva... szerintem a köcsög postások fociztak vele..
nagyon kreatív
mindenesetre röhögünk csak rajta
pedig micsoda nagy gondoskodással csomagoltam....
szerintem szerelmes beléd a faszi... és igy mutatja ki...
ilyet én is kaptam... de sajnos összetört, pedig jol be volt bugyolálva, gondolom a postások fociztak vele...
minden nap
nekem nem kell ehhez különleges napnak lennie
nyugi, járnak ide ovisok bőven.... csajom ezen szakad a röhögéstöl hogy ez neki soha nem jutott eszébe hogy azt olvasgassa mit firkálok ide...
nem német fórumokon,hanem konkrétan ezt lesik
Mé te liírod mikor keféltél egy jót? Írd mán ki
van végre rendes netem,most majd gyakrabban írok
Járnak ide sokan
ha most azt mondod hogy német forumon Viktort idézik hogy miket hadovál ide, esküszöm lefordulok a székröl...