itt egerben is esett egy gyenge 10 cm...
valamelyik nap már arrol beszélgettünk hogy áprilisban már menni kéne zetetelakára....s hogy a hargitán ha szerencsénk lesz....nem lesz hó....no ez nem jött be...haha
Ti oookoosoook:)))Nem a vezetekbol szedni le 3 kilot...bazki:)))hanem ossz vissz 3 kilotol meg lehetne menteni a gazt...pl hatso lampa,elso lampa,vekony belsok,hatso sarvedo merevito alu kartel vedo....
bálint...
nem tud6od te ezt...
amúgy hogy mennyi is 3 kiló vezeték ezt a cigók tudják csak igazán...amúgy megmondom..pont 3 kilógrammmm
szerintem erre bárki is havar rájön..mert kitépi a gépéből az összes vezetéket...lámpionvilágitásmeghajtókat először
az csak 0,2 deka...
akkor tovább gyűjtöget..
agyal..
gyúlytásvezeték..0,08...
kuplung és gázvezeték. ..na azok már súlyosabbak...0,15.. .
már lassan fél kilónál tartunk. .ugyhogy vigyázzá már csak 2,5 kilóüt kell gyűlyteni ..és ott a 3 kiló vezetékköteg csökkentő eljárással 3 kilót fogyott motor
mondjuk...3 kiló még sehol..de már biztosan üzemképtelen
gonzález úr...
természetessen ÉN..azaz éN elhiszem ha mondja is ..
bár mostmár hogy ketten bizonygatjátok..gyanús hogy a gasgas-t lejárató kampányotok része vagy..ti is benne hagytátok azt a 13 kiló vezetéket..mert azon a gasgason sokkal több vezeték volt
na mind1
én olyanról hallottam hogy názánál a dzsorzs simonyi
csak úgy volt halylandó kimenni a világűrbe a szrattoszférába...hogy minden órában valamki felolvassa neki rádiókapcsolatban a gas gas forumon aktuális hirek-ből a legfontosabbakat
pl:-ki milyen gumit használ..használt és használni fog
-hogy lehet 74 kilóval csökkenteni egy 100kilós motor súlyát
-stb-stb-tbc
Sanyó, az örömtől, a boldogságtól úgy nézett ki az 1 üzemórás motorján a hegyen, mint egy lef.sott kilóméterkő. (pedig minden motorvételnél lelkes, plusz feladatot vállal, agitál mindenkit, hogy ilyet vegyen, mert tényleg ez a világ legjobb motorja)
Testileg, meg bele is fogyott, az egy hónap alatt-gondolom, hogy kompenzállja az őrült spanyol súlytöbbletét.
Szóval a bánat lehajtotta a fejét, a mérleggel a hóna alatt.
sokat spórolsz vele