BB I LOVE JUUU
Te vagy a példaképem meg Escobár hogy legyenek értékek is
na jó még a Magda Marinko is de ő csak azért mert profilból olyan mintha az ikertesód lenne
hátaz én nevemen gyerek az nincs... ill ez igy nem biztos...
A 2000-es években elég vad dolgok történtek velem sok minden kimaradt voltak képszakadások ki tudja épp melyik ált iskolába szedik a védelmi gumimacit a kis LIL G-k
Na megyek dolgozni mert ebből nem élek meg
kitettétek a kiscsizmátok kifényesítve?
olyan vagyok mint Santa claus csak nem vagyok sánta
meg lehet nem csak hozok viszek is ....
aiket leítram semmi sem igaz mind csak sztereotípia kitaláció!
heti 6 napot dolgozok irodai főállásban pénzügyi /értékesítési szférában bejelentve, fizetem az adót nem járok az éjszakába (gyalog) nincs nagy teljesítményű luxusadós hátsókerék meghajtású német szgk (a nevemen) terepmotorral sosem mentem olyan helyen ahol lehetett
a törvényt nem szegtem meg (az elmult 5 percben)
i láv evribodri and evriting is ollrájt and pink and hallpy
Kíváncsi lennék mit jegyzetelnek le a sok ökörségből! Kár hogy itt nem lehet látni ki olvassa a fórumot! Lenne meglepetés biztos! NAV,rendőrség,titkosszolgálat,zsírferi,TEK,környezetvédők.....
erre csak annyit mondot rezignáltan...- Tchibo.... a legtöbb mi adhato..
a marha...
4T van aprokavics az meg nem kell neked
Te vagy a példaképem meg Escobár hogy legyenek értékek is
na jó még a Magda Marinko is de ő csak azért mert profilból olyan mintha az ikertesód lenne
A 2000-es években elég vad dolgok történtek velem sok minden kimaradt voltak képszakadások ki tudja épp melyik ált iskolába szedik a védelmi gumimacit a kis LIL G-k
kitettétek a kiscsizmátok kifényesítve?
olyan vagyok mint Santa claus csak nem vagyok sánta
meg lehet nem csak hozok viszek is ....
heti 6 napot dolgozok irodai főállásban pénzügyi /értékesítési szférában bejelentve, fizetem az adót nem járok az éjszakába (gyalog) nincs nagy teljesítményű luxusadós hátsókerék meghajtású német szgk (a nevemen) terepmotorral sosem mentem olyan helyen ahol lehetett
a törvényt nem szegtem meg (az elmult 5 percben)
i láv evribodri and evriting is ollrájt and pink and hallpy
az nem kérdőlyel..az felkiáltó lyel
egy biztos a helyesírást nem tudják itt megtalálni..nállam tutti