Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hero Here Forum... a hős herék...
Narinkorol mindig eszembe jut az a szálloige mikor megkérdezték tőle a tárgyalásán a riporterek mire számit menyit fog kapni?

erre csak annyit mondot rezignáltan...- Tchibo.... a legtöbb mi adhato..

a marha...
olyan nincs ...
4T van aprokavics az meg nem kell neked
neked nincs otthon olyan 2t végdob amit összer ogyasztottál? egy időben nagyon üzted ezt a sportot...
Milyen lali? Fészbukos haverod?
BB I LOVE JUUU
Te vagy a példaképem meg Escobár hogy legyenek értékek is
na jó még a Magda Marinko is de ő csak azért mert profilból olyan mintha az ikertesód lenne
Inkább here fórum!
hátaz én nevemen gyerek az nincs... ill ez igy nem biztos...
A 2000-es években elég vad dolgok történtek velem sok minden kimaradt voltak képszakadások ki tudja épp melyik ált iskolába szedik a védelmi gumimacit a kis LIL G-k
go-pro? vagy go por?
bazze most olvasom ez itt Hero forum...
Nekem a Lali a haverom
Na megyek dolgozni mert ebből nem élek meg
kitettétek a kiscsizmátok kifényesítve?
olyan vagyok mint Santa claus csak nem vagyok sánta
meg lehet nem csak hozok viszek is ....
Meg még egy szaros kisboltja sincs egyiknek se!
Baszki de jó neked,hogy irodában melózol! Én az audiba vagyok a soron folyamatos műszakba,napi 10 órázok.A nevemen két kiskorú gyermek van,semmi más!
aiket leítram semmi sem igaz mind csak sztereotípia kitaláció!
heti 6 napot dolgozok irodai főállásban pénzügyi /értékesítési szférában bejelentve, fizetem az adót nem járok az éjszakába (gyalog) nincs nagy teljesítményű luxusadós hátsókerék meghajtású német szgk (a nevemen) terepmotorral sosem mentem olyan helyen ahol lehetett
a törvényt nem szegtem meg (az elmult 5 percben)
i láv evribodri and evriting is ollrájt and pink and hallpy
áá hagyjál már ezt a luzer bandát már rég töröltem az ismerőseim kőzűl, nem voltak elég pénz fűggök...
Bill Gécc, Hose Emanuel Estevez, 1. Ferenc pápa...
és még sokan mások
Kíváncsi lennék mit jegyzetelnek le a sok ökörségből! Kár hogy itt nem lehet látni ki olvassa a fórumot! Lenne meglepetés biztos! NAV,rendőrség,titkosszolgálat,zsírferi,TEK,környezetvédők.....
elbasztad..
az nem kérdőlyel..az felkiáltó lyel

egy biztos a helyesírást nem tudják itt megtalálni..nállam tutti
nehéz kenyér ez is ....bár te beszélsz 1x e akartam küldedni az önéletrajzom a BB kft be Rich mountain 7. meg is címeztem de nem jött válasz
Szupi a frizurád!
tényleg jegyzetelnek?
Nem talállak! Kitöröltek még az internetekbül is!