a homokdűnésre emlékszem..néztem is mikor átrongyoltam rajta...
bakker mi lesz itt...otisz azt hiszem tótágast ált ...100körül...
bakker mennyiszer fogott meg minket az angyal. ..mert mi nem nagyon fogtuk magunkat vissza
kutyás sztor... mikor a németlyuhu nkieroghnat eza első kerekemnek teljes erőből..de ö volt az erősebb mert a tárcsa az elgörbült...
kicsit forgott az úton.. aztán egy utolsó szundizott..
akkor volt rendszámunk minden szabályos volt....és egyéb úton 90km/h szabad volt menni.. én meg épp akkor forgattam le a 3dikat..ugyhogy ..az még talán bele is fért volna..
pirtaÚ..nem tudom mi az.. sosem voltam törvényen kivüli helyeken...
emlékszel viktor? mikor egyszer kiszaladt egy kis termetű csivava szerűség eléd. és azt hitte át tud szaladni a két kereked közt . elég gyorsan mentünk akkor is. te meg vissza akartál meni höbörögni hogy mért engedték rád meg hogy nem volt megkötve stbstb. és hogy el is eshettél volna . húú de jó ötlet volt. meg amikor köröztünk a kunságban a pirtói pályánkon és én egyszer csak azt vettem észre hogy lesből fotóz minket valami zöld aktivista veréb. elkezdtem menekülni a picsába te meg nem tudtad mitöl megyünk oylan gyorsan árkon bokron át dupla tempóval nyil egyenesen .
mondjuk olyan is volt még régebben mikor a sikságon repesztgettünk 160 akkal . hogy az egyik ilyen hasonló (a videón látható homokúton) szédelegtünk és egyszer csak eltünt az egyik ember. aztán később előkerült. egy bokorbol leütötte a tanyás egy baseball ütővel! meg volt hogy kiöntöttek elénk egy ifapotkocsi homokot a homokutra! beleolvadt a képbe és ugy 130 al ráronygoltunk sorban. voltak rodeós mutatványok. de akkor épp nem halt meg senki . szóval vigyázni kell az ijen sik terepen piritásokkal is. azt hiszi az ember hogy tökre belátja a terepet aztán hopsz már meg is döglött.
bakkler..
én most látom milyen biGhsi vok
mert én 2006 óte ..megfordulok és nem is beszélkev elük...
mekkora hülye voltam..
d e...mostantól ...hogy mgokosodtam itt... mostnatól más lesz...
lesz nálam papir..tértkép...rajzok..magyarázatok...minden..és ugyan ott ahol eddig félve motoroztam...mert kb 3 napig mberrel nem találkozok odakitn.. szóval ahol eddig feéve mentünk..már állva kihúzott dderékkla büszkén fogok menni...
mert tudom hogy lyogom van ott lenni..sőt..kötelességem ott lenni
ha valaki íróniát érez soraim között..az egy sekkfely .. mert nem a sorok közte az irónia..a sorokban
Azt lenne jó hogy ne b@sztasson azért ahol motorozom mert semmi de semmi köze hozzá ha ilyen helyen megyek.
És én nem menekülök el előle hanem ha kell vitába is szállok vele, nehogy már neki legyen igaza, mert nincs!
Nem nézem el neki nem csak legyintek rá mert akkor pontosan tudja hogy úgysem szóltok egy szót sem bátran csinálja máskor is.
Nem hallgatni kell hanem pontosan szembeszállni vele, főleg ha tudjátok hogy nektek van igazatok.
alytós...
csak is akor jöhetsz ..ha hozol valami bólyát...
legalább egyet..de az még kevés a biztos szopáshoz..inkább hozzá kettőt, mert akkor mindenkinek garantált lesz az orális szeksz..úgy hogy a végén sem a közepén orgazmusa senkinek nem lesz.
mÚhahaha
benne vagytok ám ebbe a megtérítem az erdész meg elmagyarázom neki hogy igazunk van...story-ba
mekkora egy igazi álmodozók vagytok..
le a kalappal..
csak one..azaz ván..azaz 1 azaz egy kérdésem vÁn...
mit szeretnétek elérni...hogy szályon ki a teleplyárólyából és érezze át hogy ő 100szor akkora nyomot hagy az erdőben mint ti...
vagy hogy forduljon szemeb társaival..és mint zászósha-jó..tolja nektek az utategésze na cziki czaki feljáró tetejéig?
vagy hozzon vacsit mire este viszaértek az erdő széléhez..valami vörösboros vaddisznó pörire gondoltok..csorgó nyállal a bukósisak alatt
vagy mi az elképzelés...
csak akarom tudni..mert ha én meglátok egyet.. akár a vársban is..már a kocsival is fordulok ellenkező irányba
láttak mára többieke.. úgy megfordulni hohgy5dik alapjáraton megyünk és gyszer csa már szembe megyek velük..de azt nem látták hogy egyáltalán fékezek...megfordulok vagy akár micsak azt hogy ez az állat már szmbe jön az előbb meg egy irányba mentünk.
múhahaha
ha kell szólj telefonon..oszt oda méhk segíteni én is a kroccgépre..
1ütt megváltoztat6juk a világot
bakker mi lesz itt...otisz azt hiszem tótágast ált ...100körül...
bakker mennyiszer fogott meg minket az angyal. ..mert mi nem nagyon fogtuk magunkat vissza
kutyás sztor... mikor a németlyuhu nkieroghnat eza első kerekemnek teljes erőből..de ö volt az erősebb mert a tárcsa az elgörbült...
kicsit forgott az úton.. aztán egy utolsó szundizott..
akkor volt rendszámunk minden szabályos volt....és egyéb úton 90km/h szabad volt menni.. én meg épp akkor forgattam le a 3dikat..ugyhogy ..az még talán bele is fért volna..
pirtaÚ..nem tudom mi az.. sosem voltam törvényen kivüli helyeken...
nem semmi a csaj
Nektek jó úgy nekem nem jó!
Ámen!
a bólyák..
én most látom milyen biGhsi vok
mert én 2006 óte ..megfordulok és nem is beszélkev elük...
mekkora hülye voltam..
d e...mostantól ...hogy mgokosodtam itt... mostnatól más lesz...
lesz nálam papir..tértkép...rajzok..magyarázatok...minden..és ugyan ott ahol eddig félve motoroztam...mert kb 3 napig mberrel nem találkozok odakitn.. szóval ahol eddig feéve mentünk..már állva kihúzott dderékkla büszkén fogok menni...
mert tudom hogy lyogom van ott lenni..sőt..kötelességem ott lenni
ha valaki íróniát érez soraim között..az egy sekkfely .. mert nem a sorok közte az irónia..a sorokban
erröl eszembe jut a fiatal bika és az öreg bikás vicc a domb tetején...
mindegy te még fiatal vagy , majd ha több rutinod lesz felhagysz az ilyen gondolatokal...
És én nem menekülök el előle hanem ha kell vitába is szállok vele, nehogy már neki legyen igaza, mert nincs!
Nem nézem el neki nem csak legyintek rá mert akkor pontosan tudja hogy úgysem szóltok egy szót sem bátran csinálja máskor is.
Nem hallgatni kell hanem pontosan szembeszállni vele, főleg ha tudjátok hogy nektek van igazatok.
mondjuk tőlem mindenki azt csinál amit akar...
csak is akor jöhetsz ..ha hozol valami bólyát...
legalább egyet..de az még kevés a biztos szopáshoz..inkább hozzá kettőt, mert akkor mindenkinek garantált lesz az orális szeksz..úgy hogy a végén sem a közepén orgazmusa senkinek nem lesz.
mÚhahaha
benne vagytok ám ebbe a megtérítem az erdész meg elmagyarázom neki hogy igazunk van...story-ba
mekkora egy igazi álmodozók vagytok..
le a kalappal..
csak one..azaz ván..azaz 1 azaz egy kérdésem vÁn...
mit szeretnétek elérni...hogy szályon ki a teleplyárólyából és érezze át hogy ő 100szor akkora nyomot hagy az erdőben mint ti...
vagy hogy forduljon szemeb társaival..és mint zászósha-jó..tolja nektek az utategésze na cziki czaki feljáró tetejéig?
vagy hozzon vacsit mire este viszaértek az erdő széléhez..valami vörösboros vaddisznó pörire gondoltok..csorgó nyállal a bukósisak alatt
vagy mi az elképzelés...
csak akarom tudni..mert ha én meglátok egyet.. akár a vársban is..már a kocsival is fordulok ellenkező irányba
láttak mára többieke.. úgy megfordulni hohgy5dik alapjáraton megyünk és gyszer csa már szembe megyek velük..de azt nem látták hogy egyáltalán fékezek...megfordulok vagy akár micsak azt hogy ez az állat már szmbe jön az előbb meg egy irányba mentünk.
múhahaha