egyszer próbáld ki hogy lejjebb teszed a fotomasinát
egyből jobban látszik minden
de leginkább az emelkedő veszi így ki jobban magát
amúgy aki látott már ilyen terepet a fák "dőlésszögéből" simán ki tudja figyelni a terepviszonyokat
Ebben tényleg igazad van. A videó meg a fénykép semmit nem ad vissza! Mi is voltunk olyan helyen ahol fél órát szoptunk mire feltudtunk kínlódni,a fényképen meg úgy néz ki,mintha sima úton mennénk.
elvileg vili hoza csütörtökön a porlasztokat franciábol. kimék elé szent pöltenbe aztán idekint megcsibnáljuk a műhejbe. nem merek vele hazamenni mert kiolvaszthatja a dugot a szar porlaszto. szopjon le az egész .
mindég azt mondom hogy minek jöttök ide ilyen messzire..1500km egy hajtásért.. aztán meg jó hogy itt motorunk együtt...
ugyhogy csináld meg a dzsumpít..oszt hozzon haza minél hamarabb..hogy megent hajtsunk..hozd lyürgenyt is ..persze ha nem ment el a kedve az ilyen tipusú hajtástól...mert kafi hogy kicsit még többet vállalunk be..miatt
hidd el kllemagyarázkodni nekik..hisz ők mind mind ügyesbbbek ..és okosabbak mint mi..mert aki ide nem ir..az már okosabb az tuti..és aki nek meg nix videóoldala ..az azért mert az meg 100%ügyesesbb is mint mi...
ugyhogy ne bántlyad a titok jancsikat..mert megelégeli a titokrecsit..oszt kiszopatlyák a szánkat a napkezdő tetelyén
mint már itt a fórumról sokan meg is tették
teljesen felesleges megmagyaráznod viktor. a videó full csíraként ad vissza bármit . pont ezért is van hogy sok titokjancsi nézelődik itt jol kiröhögi azt képzelve, hogy elmegy oda hozzád majd jól kimossa a szátokat aztán el is mennek oszt várni kell rájuk egész nap. és nem értik mi a lófasz történt biztos a gumi meg a dekni meg a kormány szarul áll stbstb... nézd már meg kiknek magyarázod aztán gondolkozz el és hagyd a bús picsába magyarázkodást.
amugy bazki 2 re értünk ki jürgennel reggelre meg porlasztos lett a jumpi. pedig már épp eldöntöttem hogy elugrok abba amotorboltba kicsit ujitani az évjáraton de inkább most ráhagyom.
hát beszéltem azzal a földidel, megmondom a frankot annak rendesen elmentek otthonrol...
simán madárnak nézi az embert .. bazze egy 20 éves triál motor légszűrőházért ami egy műanyag öklömnyi darab15 ezer ft, meg egy agyon horpadozott 20 éves végdobért még 20 ezer ft....
engedni meg semmit, egy kanyit se...
semmi baj , meg kell tartani azt jol fog kinézni a polcon...
gondolom te se
egyből jobban látszik minden
de leginkább az emelkedő veszi így ki jobban magát
amúgy aki látott már ilyen terepet a fák "dőlésszögéből" simán ki tudja figyelni a terepviszonyokat
És estem már?!
és ez lyó vagy rossz
igazad van..
mindég azt mondom hogy minek jöttök ide ilyen messzire..1500km egy hajtásért.. aztán meg jó hogy itt motorunk együtt...
ugyhogy csináld meg a dzsumpít..oszt hozzon haza minél hamarabb..hogy megent hajtsunk..hozd lyürgenyt is ..persze ha nem ment el a kedve az ilyen tipusú hajtástól...mert kafi hogy kicsit még többet vállalunk be..miatt
hidd el kllemagyarázkodni nekik..hisz ők mind mind ügyesbbbek ..és okosabbak mint mi..mert aki ide nem ir..az már okosabb az tuti..és aki nek meg nix videóoldala ..az azért mert az meg 100%ügyesesbb is mint mi...
ugyhogy ne bántlyad a titok jancsikat..mert megelégeli a titokrecsit..oszt kiszopatlyák a szánkat a napkezdő tetelyén
mint már itt a fórumról sokan meg is tették
amugy bazki 2 re értünk ki jürgennel reggelre meg porlasztos lett a jumpi. pedig már épp eldöntöttem hogy elugrok abba amotorboltba kicsit ujitani az évjáraton de inkább most ráhagyom.
simán madárnak nézi az embert .. bazze egy 20 éves triál motor légszűrőházért ami egy műanyag öklömnyi darab15 ezer ft, meg egy agyon horpadozott 20 éves végdobért még 20 ezer ft....
engedni meg semmit, egy kanyit se...
semmi baj , meg kell tartani azt jol fog kinézni a polcon...
nem meg 12:10-nél az a kétütemű kicsit darálósan?
10:50-nél mi a lófasz volt veled?
annyira vártam pedig
avval lenne csak a cumi igazán bőnyálas