Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy az is egy megoldás, igaz akkor jogosan b@szogathatnának érte ha tudomást szereznek róla véletlen is összefutsz velük!
menjetek az erdő mélyén ahol a madár se jár... ott tutti nem fog basztatni senki...
Itt is sok ilyen hely van, de magánterületek között is kellene hagyni járható utat.
Legalábbis nálunk így van, két magánterület határa között szinte mindenhol út van mert valahogy a parasztja is kimegy a terciára úgy hogy nem akar a másik földjén közlekedni.
Mi ilyen helyeken mocizunk, erre mondta a rendőr hogy itt nyugodtan lehet.Vagy ha magán akkor ki kell jelölnie.

Itt végig ilyenen megyünk.
bemondta a tv..
nemááá, sehol egy kis pénzbehajtás.. ááá ez a világ se a régi már, magyarország jobban teljesit...
az nem én vagyok..
szarrá untam magam ma
Szia Jarvis!
szép napot Bélák...
oké írom
itt az a buktató hogy ha nincs bejegyezve mint út(tökmindegy hogy zárt vagy sem) akkor elméletileg nem út és magánterületen téblábol az ember
amihez ugye semmi joga sincs, persze ha nincs jelölve nem tudhatja, de a tulajdonos felszólítására(miután megtudta hogy az magánterület) el kell hagynia
amúgy szinte már minden magánterület.....ami meg nem az természetvédelmi, vagy épp mindkettő
oké,írd emailben
az jó , de sajnos ,le lett veszélyeztetve , karácsonykor történt baj , de nem szeretném ide le írni
igen,nagyon jók
meg tudtad nézni a képeket amit küldtem ?
hú,az mindjárt itt van
de jó,ennek igazán örülök
én ezen már túl vagyok , így kezdtem a januárt
jobbulást kívánok
esküvő lesz , február 22-én

jaj Zsu,olyan beteg vagyok,végem van
fáj a torkom,ráz a hideg,ki sem mászom ma az ágyból
majd lesz még ennek böjtje
Én meg simán elkezdenék vele vitatkozni erről ha véletlen akkor jönne oda ha pihenek.
Miért ne lehetne vele vitatkozni, amikor rendszám a motoron, jogsi a táskában és közútra vonatkozó szabályok érvényesek rám ott is.
Ráadásul erre ott a papír is nálam amit fórumtársunk megemlített.
milyen durva hogy még fel sem kelt a nap már +8 fok volt... január közepén...
nagy gáz azt cső...

de ha ti felesleges köröket akartok futni tőlem mehet... hajrá...sok sikert, azért a biroságig ne menjetek el az igazatokal, mert lehet a bíro is vadászik és megszívjátok..
patyi bátyám neked joszolgálati diplomatának kéne lenned.... soha nem kezdenék el egy felfuvalkodott puskával hadonászo, önkéntes rendőrt játszo vadászt meggyőzni az igazamrol egy papiral... mindezt az erdő mélyén...
Nagyon jó megoldás, ezt én is alkalmazni fogom.