Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valaki integet,inkább elmegyek,mert a 90%-kal úgysem lehet értelmesen beszélni!
Még tavasszal beszéltem egy rendőrrel erről, hogyha azokat az földutakat használom amint az erdészek a fakitermelők is mennek akkor ugyan azok a szabályok vonatkoznak rám mint kint közúton.
A rendőrnek van joga megállítani senki másnak ha csak nem magánterület, viszont ha az akkor kötelező nekik minimum táblával ellátni, vagy sorompóval lezárni ahány földút vezet be rá.
Valójában csak a rendőr ellenőrizhetne ilyen helyeket senki más, joga sem lenne az erdésznek arra hogy megállítson.
Itt tíz éve is volt egyezkedés,de semmi nem lett belőle.Próbáltak területet szerezni/bérelni,útvonalat kijelölni,de semmi nem lett belőle,mert valaki mindig beleszart a levesbe.Nagyon rég volt egy ilyen közös megbeszélés (erdész,katonaság,KPM,rendőr vadász,meg a motorosok)ott azt mondtam a rendőrnek is,nem jobb lett volna területet vagy útvonalat kijelölni,minthogy most mindenki leveszi a rendszámot,aztán megy amerre lát.Csak pislogott,mint a béka!

Én utoljára azt ajánlottam,hogy verődjünk össze,aztán menjünk be a városba randalírozni. Nem szétkaparni a körforgalmakat,hanem csak motorozni,kerülgetni.
Na ez már nézhető a felvétel nem adja vissza a terep nehézségét de biztos nem egyszerű
Egyébként érdekes dolog, amit írtál...
természetesen van benne ráció.
Itt felénk vannak néha előrejelzések, mivel vannak ismerősök az "ellenségek" között.
De alapjába véve igazad van..
Mi is próbálunk pozitívan viszonyulni egy találkozáskor, ami nem mindig könnyű.
Ez a nemstommi endurózás nem egy népszerű sehol sem,,,,sajna.
Volt már rá példa, hogy elmagyaráztam egy erdésznek, hogy mi valójában, amit mi szeretünk és csinálunk,,,,,,,néha basztak rá, de néha süket fülekre találtunk.
Valójában nem egyszerű a dolog, de én ezért nem fogom feladni...:)
na veled sem vagyok beljebb...
jaja, sokszor beszéltünk már erről töviröl hegyire,.... sok szervezet van, (vadászok, zöldek, natura stb) akik azonnal keresztbe tesznek a terepmotoros dolgoknak, mindenféle csinált ürügyel, nyilvánvalóan ők is oda csapnak ahol gyenge az ellenállás, vagy semmilyen, ez már csak ilyen világ....

talán egy gondolat erejéig, én sajnos saját magunkban is látom a hibát, márpedig abban hogy jo 12-15 évvel ezelött mikor még lehetett volna akkor kellett volna szerveződnünk ezerrel, de bárkivel beszélgettünk akkor erröl mindenki beleszart, őt nem érdekli stb, utána egyenesen jött hogy beletiporják a terepmotorosokat a földbe sokszor vendetta szerü nevetséges eljárásokal.....

mostanra már alig maradtunk aki terepmotorozik, ezért nem folyik a szaros médiábol a gonosz terepmotoros képe...

bár most volt a rádioban hogy a pesti bank robbanto is állitolag egy enduros volt... fasza...
ron...
amiért híwtál..abbna tudok segíteni..ingyé.. küldjél 28ezer forintot.. és akkor ingyé van a tanács.. nincs nyócezer tanácsadási költség...
mert igy beleépítettem a kipufogó árába...
amúgy meg szeritnem full reális egy 20éves motorból származó kipufiért 20,000et kérni...az nem si sok..csak évi ezer foriint..tiszta haszon
lya..
annyira jól sikerülnek ezek a megbeszéléséek.. talán idén magyarban nem is lesz endúró futam...csak románban..lupenben meg még egy helyen talán...

amúgy mért mondod azt hogy ...mŰbuzi...miért mŰ

látom a képet jakszi..kafi
nem kell ezért elmenni angliáig... németországban nagyon komoly verseny helyszinek vannak...
Mert ott normálisabban állnak hozzá a dolgokhoz? Itt mindenki úgy van vele,hogy mehetsz,csak lényeg hogy ne itt menjél! Erről a nagy peti tudna mesélni szerintem rengeteget. Nagyon sokat próbáltak itt a környéken valami közös nevezőre jutni,de mindig megrekedt valahol az egyezség.Mindig volt valaki,akinek nem tetszett valami. Focizni kell,aztán akkor van minden.
De például itt vannak ezek az Angol versenyek!
Ott miért lehet vagy az nem EU vagy most mi van ezt soha nem fogom megérteni!
Mert erre rengeteg a sötétzöld műbuzi!
Nálunk is egyszer volt,mindenféle hatóság verte a nyálát a környezetvédelemről.Aztán jött az audi,és szétkúrták az egészet.Fele erdőt kicsapták a gyárnak,a másikfelét meg útnak,amit meglehetett volna másképpen is oldani,hogy az erdő maradjon.
Zari....zorro
Azt nem értem nálunk miért nem lehet ilyen versenyeket rendezni!
Mármint a Bakonyba!
nem majd ruhában fogok sexelni... nooorrrmális.. ?

nincs még rendes motorom csak ilyen kis triál béka, most rakom össze, játszani jo lesz amig nincs más...
ha te beiratkozol ministránsnak az a katolikus egyház végét jelenti....
Amúgy mi a helyzet a Death Wally ban a halál völgyében? hahahahaha copcity Richmount mountain en
tudod hol lax te? ELYSIUM ban hahahahahah az Olümposz hegy tetején ahol mindenki csak ambróziát vedel és mesztelenül nőket hág!és extrem dolgokat csinál
Mi a hely zet őreg vettél new motorcylet?valami Extreme mega hard dirt bike ot?
vagy tavasszal beiratkozzak Néptáncra v ministránsnak?
mondjuk ezek után már kötelező lenne fészbuk profilt csinálnod, saját belső csoportal , mondjuk ilyen cimmel hogy..: - Nagyon durva extrém endurosok csoportja

esetleg.. : World Champion Hard Enduro Driver, avagy azok csoportja akiket már vittem extrém endurozni, és akiket majd ezután fogok, és akik soha nem fognak eljönni velem .
szerintem pont itt az ideje hogy megcsináld te is a VIKTOR-TV-t... aztán orditozhatnál te is bele hogy jelentkezik a szatymazi rém,, a sikságok ura, a tenkes kapitánya... chupakabra, és a hegyi jeti szerelmi románcábol született egyedi utánozhatatlan jelenség.... aki én vagyok...

szeretünk Viktor...

( ez nem egy politikai hirdetés , szoval nem arrol a V-röl van szó , hanem a sajátunkról .)
a 0:00 másodperces videonál elég nehéz lenne rövidebbet csinálni...

vagy csak tul lassuak vagyunk... pl egy bogár 6-8-szor gyorsabban lát mindent, lehet hogy ez nekik már egy egész estés mozi...
bakker..eddi eghsztrőm kafi kis pálya...és a srácok sem szarok...

bakker ide olyan gumi..mint a mitasz eksztrőm...na az itt kiszopatná a sziklán a parasztokat..de az a másik. ..

ja néztem egy pár vidit...
ne értem.. egyáltalán...4-5...10mp re..minek is kapcsolja be.. .hogy beleordítson hogy és jelentkezik zsirtélywély .
de amúgy..pl nálunk kafi videókat röttyintett össze...egy 30 perces szpotot össze is állitotam..mert pontossan olyan ...mintha én is rajta kenném.. és ez azért igy hogy napokig nem is ülök fel. .
szóval pont kafi..
http://www.youtube.com/watch?v...

a vége felé a szuperszupernél (27:00 kezdődik és 27:22 már üvölt..üvölt az állat ....az pl nagyon tetsszik ..mert van hogy én is örjöngök..csak azt nem hallja senki
egy jó video rövid és ütős
mamármost, ez rövid