Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyerek haloka?
2002 es.
Mennyi idős?
Nekem is ilyen van a gyereknek!
Dehogy alszunk. Kivettem a fiamat,hagy szokja az új gépét. Meglepő azért hogy egy viszonylag olcsó régi kis motor,milyen örömöt nyújt még nekem is. Nem értem az enyém miért került 5x ennyibe.
Mindenki alszik meg?
Ja-ja!
Még aludni kell rá egyet mert össze vagyok kavarodva mint ruha a mosógépben!Holnapi nap hátha tisztábban látom a dolgokat!:*)
tudod hogy ez azért igy..nem ér véget.. itt ingyé tanács meg milÓ-fasz...
ha megvetted a gépet köll a képe..meg kis leírás.. hogy mi hogy mukk
Persze! Egész nap talán 15km-t ha mentünk.A többi helyben baszakodás volt!
be is volt indítva?
Két hete egész nap motoroztunk és 2,5 litert tudtam rátankolni.Mondjuk sokat nem utaztunk!
akkor én vagyok az esikszem igazi párlya.. mert én csizma sisak minden lófasz vagyok vagy 116-7 kiló--és a ktm versenysúlya is ennyi..akkor ezért megyek ilyen jól vele
faragnom kell valami erősítést a hátsó sárvédő alá hogy elbírja a kettespet-et
az első simán viszi a decis póttankot
nekem csak 7,5 a tank
múltkor téptünk 54km távolt 5,5 liter ment bele
lehet kellene betenni egy benzincsődarabot a gázbowdenbe ütközőnek
a tavai...de jo...
http://youtu.be/oqq-SoG52Og
Akkor az a titok,,,, ahány kg vagy,olyan nehéz motort kell venni. Akkor én elszúrtam. 72. Lehet sx 85 kellett venni.
Az bazz....beles
Nekem a gass..9l a tank...azt ha megeszi este nem kell pinat simogassal...
meg a hatamra nem teszek en benzint..
Mint általában az életben ,most is az első megérzés a tuti. Az első linked a szimpi.
6 liter
nekem eddig még egyszersem fogyasztott 10 től kevesebbet a husky
pedig mentünk úton is......még akkor sem ha 80 volt a max sebesség
zsir gg je amúgy is már ülésqÚrtíott
+ ha az övé volt.. akkor ...és az úly tulaja nem barmolta szét. nem etete meg homokkal stb..akkor az azért megvolt csinálva mindég.
bálylint tudna még nyilatkozni..de nix itt...

pl a fogyasztása.. a gg 300 nagyon nagyon csekély közel 4t !+1..1,5 liter...szóval ahol és na 6 literel el vagyok..ott a gg is elvan 7-7,5 literrel...szóval nem kel a pluszbenzin a hátadra!
az élettartam is nagyobb..mert nixis úgy kihegyezve...
bálintnak.. ott valami űber sok kilómlétert elutazgatotvel..mert ott van utazós is az extrém részekig...de az is kafi dimbi dombis...

szóval... én a helyedben...
egy smr 950 vennék
Törpe terminátor!
Ja,Ja!
Sajna törpe vagyok sokszor ezért dőlök el mert kurták a küllők!
A KTM magasabb is 4-5 centivel ami nekem nem kevés.
bali..ha lyól emlékszem ..te nem vagy egy két méteres 100 akárhány kilós nagy telminátor...
akor viszont azt nézd meg..meliyk való a kissebb terméskövűeknek.. mert az is számít ám....

mert igaz hogy mindég alynározom ezt az öt huszony ötöt..(5..20-on...5..5)
de ezzel a motorral konkrétani ..itt a heveri körből már többször leszopták magukat kint rományban...de én meg megvettem..és azóta csak is jó dolgokat csinálok vele..
igaz volt már ..2ször is hogy kötél végre került....de nem az ő hibályából..mert egyébként egy iszonyat megbiz6ó gép...
indul is..de csak nekem...mert 110kiló vagyok és majd 190magas...
persdze hogy a 170es 810 kilósoknak ez nehezebben megy..sőt nem is menne...
ugyhogy igazándiból az a lényeg..neked működjön...
a többi..
it dázönt metter(a francia ezt magyarul úgy mondja: nyem- számit )
Szia!

Köszönöm a hozzászólásod nagyon korrekt!
4t volt az első és egyetlen enduróm egy évet hajtottam nincs tapasztalatom 2t-vel ezért kérdezek olyanokat akik régebb óta mennek és jobban is mint én!