Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En gondolkoztam azon,hogy eladom a gast,es veszek ktm et...de ha nem vehetek ujat akkor nem....Most azert eladjam a full ujba tett motorom,amin minden meg van csinalva,karbi beallitva,minden ram hangolva....azert hogy vegyek egy hasznalt mocskot,amit beallitanak ehgy jo motornak es kezdem elorol a penz belevereset....hat a faszt .En ezzel a gassal ugyan ott elmegyek es ugyan ugy mint a nagy rokak,es csodalkoznak,hogy a sok narancs kozul viritok egy gassal..es nezik,hogy hogy lehet bazmeg,hogy meg a kuplungal se jatszok mindig....mert visz mint egy traktor,es ha kell megy mint az allat..Hobbi celra nekem megfelel,ugyan azt tudja mint egy uja 14 es,talan gyengebb valamivel...de itt a motoroson mulik minden...ha tudsz motorozni akkor mindennel tudsz,csak nem mindegy milyen erofeszitesek aran...tehat elso nem akarok lenni,hanem elvezni..es en elvezem!Johet a ho..
Ja meg....nekem a gassnak a himba segge jobban tetszik mint a ktm.
En eddig a gass elso telloival csak akkor voltam meg elegedve mikor olajat csereltem,es az is 3 hetig tartott....mert nem Csikaba csinalta,hanem valami csicska gyerekek...
MOst az is szervizelodik...
A gassba az alkatreszek olcsobbak,es hasznalatol fuggoen tartanak is.
Szevasz motoros!
Erdelybol irok a motoros paradicsombol ...bocs de ekezetek nelkul...
ha motort akarsz venni...akkor nezd meg milyen kivulrol esztetikailag....ha ep a rezo ,es a muanyagok akkor azt jelenti hogy nem volt surmo a tulaj es cserelgette a dolgokat es nagyobb valoszinuseggel a dugo is cserelve van....
Motorikusan a gg es exc...a ktm et jobban szeretik mert nem rezonal be a motorja anyira,deeeejobban veszi a lapot a gaz mozdulatokra is,tehat jobban lehet kezelni...sajat tapasztalat!
Erossegre a gg nyomatekosabb traktorosabb.Elet tartamra a gg a nyero,sokkal megbizhatobb es nem is fozi a vizet meg kurva nehez szitukba sem,ventilator nelkul sem,mig a ktm meg ventillel is lefozi a teat
MOst te kell eldontsed,ha strapa motort akarsz mit egyszer jot es utanna babusgatni akkor gg mert tobbet tart.Ha patentul mesz es kell a finomsag akkor a ktm.
De miert jobb a ktm mint a gass?es mibe jobb?
A ktm rugos tagjai kozelebb vannak egymashoz,mi azt jelenti,hogy jobban fordul,konyebben kiemeli az orat,konyebben fel lehet ugrani vele nehez akadajnal,de szarabbul lehet vele befele menni,inog alattad,az az erzesed hogy csuklik ossze...a GG az mint a hajo,stabil,ha ki van valameik tello menve nem erzed anyira mint a ktm nel a nagyobb rugostag tavolsag miatt.Nehezebben ugrik fel de annal biztosabban ,es nem ugrik ki alolad.Nagyobb a GG villaszoge is ami a befeleknel sokkkal biztonsagosabb motorozast tesz lehetove,de ezert nehezebben is fordul a gyors kanyarokba.
Felfuggesztesbe ...hard enduro GG,tempoba KTM
nekem a gg jobban tetszik a mocsok meredekekbe mert nem kapja ki olyan hamar az orat deee a ktm a ziki zakiba sokkal elonyosebb mert rovid es jobban lehet forgatni.
Tehat ezek olyan apro dolgok amelyek csak jobbb motoros szint eleresenel veszel eszre,de ha jol kezeled a motort akkor ezek nem akadajok.
Fogyasztasba pedig....ki a faszom nezi egy 300 motornal...adja a fiiilinget oszt basszek!
Szerintem nezd at jol mikor veszed,mond meg hogy ha hazudik a motorr kapcsan,hogy ez volt cserelve meg az...elvagod a nyakat,es a hazat ra gyujtod:))))
Olyat kell veni mi jobban tetszik neked,jobban jutsz alkatreszhez,es persze a penztarcatol is fugg!
Meg ha valamibe segithetunk...allok elebe!
Köszi Urak!
Igen a Feri motorja volt a gg és ő mindent rendbe rakott rajta és neki el is hiszem!
A lényeg hogy mivel jobb vagy könnyebb menni.
Ezt nehéz eldönteni ezért kérdeztem hátha valaki ment már ezek közül többel is!
nálam enné a gépné.és a husa fc 450 nél is ..!a bütykölés szerelgetés és a motorozási menniység egyensúlyban van!
+ami feladatokat kapok..megold6ó....nem kel szarni attól hogy az úlyra előjön..konstrukciós hiba ént..mert ezek a gépek nekem már bizonyítottak..
sőt ..nem csak nekem..hanem az irigyeimnek is...pl zsir..tuit irigy a kis sx 525re.. főleg mióta a fekete tankról pörög le a festék
. .
de nem a kockázat..hanem az hogy túl sokat motorz6na..és az meg nam szerti anniyra int bütykölés..és a megold6atlan feladatok megoldását...
egyi k főnököm mondta..
aztmondja ..:
ez az a a pont amikor pat helyzet van..:
mert a mindent legyőző akarta találkozik a megold6atlan feladatal
bakker..tényleg..ez fecályé volt...
a kormányvédő saválló acél..és a kivágott szétbaromlt ülés.. tényleg...
az nem a ronixé..ez fecáé..én kérek elnézést..
ez úgy van hogy az évek alatt(persze csak akit érdekel a téma) kideríti mi a szar.
aztán a 15. vétel után vesz egy jót
ja és eladja gyorsan mert hiányzik belőle a kockázat
Amúgy Jó reggelit!
Hali!
KTM a jó választás
A gg 2009 meg Zsír Fecié volt kérdezd őt!
Mert ugye Viktor is csak írogat ide ahelyett hogy megfigyelné az értékeket
A majdnem legjobb barija motorját már elfelejtette a gyönyörűen kivágott üléssel
bali..
ezek hidd el semmit nem számitanak..ha neked bár melyik motor bejön.. azt kell megvenni..
volt itt már crf 280as délyvid nályt HM racingos motorral srác..aki aztán ..bakker komolyan első itt létekor is a csoport legelejében volt!ugy lehet ha tudja az utat.. ö megy legelöl!
szóval lehet úly a nap alatt

bontósnak meg egy 1300kilós szeró ötszázasa van...
azzal a régi tulaja egy dolgot tudott....hát nem motorozni...de pl bontósnak 100x jobban bejön mint az előtte lévő 2009es sx 250 ami pedig nem volt szar...könnyű erős...
az hogy esiksz ..na haggyatok .. mert simán azokkal is lehet menni...ugyan úgy mint az exc vel.. kicsit áthangolja a paraszt és ..gó...
na szóval...

balikám...
az lenne az igazi.. fognád mindet..jó nagy futó kel hozzá vagy egy ifa teher
oszt kiviszed őket ahol szokol hajtani...
oszt mindegyikkle mész egy napot..nem 1 feljárót. ..egy egész napot.. aztán alkot6ol olyan véleményt ami megállja a helyét...és akor még mindég lehet hogy 2-3 hónap múlva valami berottyan rajta..
szóval...
a tökéletes dönéselőkészítés hiányában...nehéz tökéletes döntést hozni..de simán..bele is nyúlhatsz valami jó verdába...csak tudni kéne ..melyik milyen ..ugye

de egyet garantál6ok...
gg 450 hez képest.. ezek közül bármelyik csak előre lépés lehet...kivéve ha tévedek ..és volt már olyan..
mÚarha
lyaÚ napot.

bali tezswírem...remélem szólít6lak igy... bár még motorozni sem voltunk együtt..de mentél olyannal kivel már én is mentem..szőrzsir(nem fűlzsír!) ...és tüzet is láttál már

szóval..
rám hagat6ol
a ktm az jónak tűnik...
2009 gg..valahogy olyan dolgok vannak rajta cserélve...pl úly tank..az extra..vagy csak azért mert a gg 2009se 300asokon a tank az ...üzemórás nem hinném
bár nagyon ismerős ez a motor... tiszta ...bálylintos.. az a kormányvédő.. az szine.. a sok patron benne..
gyanús.. ez nekem .....
ronix...bálint nyilatkozsódjál meg ....
DE VIGYÁZZZZZ ...minden amit mondol a gasgas fórumon felhasznál6ó...a lófaszt..felhasználANDÓ ellened a motoros ismerősök között

2006os gasgaszról csak is jókat hallottam.. gg áki is és szálymon krisztihány baráo is oda van érte.. azt mondja..az volt élete legjobb motorja..minden szempontból....(ja...mondlyuk védelmükre szóljon..még nem mentek az esiksz 5huszon ötömmel , ugyhogy butaságukat elfogadom )

honda huski..nem tenném egy lapra őket a másik 3al...

de aki tudna nyilatkozni..az még lyaszi...
ha neked is azt irta volna szkálypon amit nekem..(ja ..ez nem olyan..mocsos perwerz állatok )
hanem azt irta hogy .. jó a gg jó..de egy ktmet szopóban sokkal könyebbb kezelni...
ezt zsirfeca is elmondja..neki is volt 2009 gg je..!
kb azt mondta...hogy semmi köze két gépnek egymáshoz...
MZ barátom nak is volt egy 2011 gg300 full minden eksztra rajta..de még akkor sem tudott annyit mint egy alap exc 300as...

de mondom pl ronixnak bejöt t az a gg 3000as... kiba sokat ment vele.. hibátlanul!a hibálan az jó a mondat első fele az már kétséges

alytós bvarétomnak meg az a 2008as exc jevan xc-w ben ...az pl nagyon komálja az úly gépet pedig elmondása szerint...kissé órrnehezebb a régi sx 250..300as ánál...
de összeségében sokkal jobban szereti---
és én is megjárattam már az erdőben.....mármint nem a jódost ..csak a motorját...mert úgy ki akartam próbálni...
Akkor az már szárító,hanem centrifuga!
Ezt a 2009-es GG-t nem ajánlom.
A 2006-ost pedig a Gerecse Motor újította fel, pontosabban a Gas Gas Magyarország. Tehát nem egy zsákbamacsek :D

http://www.gerecsemotor.hu/has...
Ezt így ráülteted a faszodra vizes ruhákkal megaggatva és megpörgeted,hidd el ez egy ruhaszárító
Hali Urak!

Elment tegnap a 450-es GizGaz és nézem az utódokat,vasárnap vennék is!
Vélemények,esetleg valaki ismeri ezeket?
Köszi!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_300_exc-75
47023

http://www.hasznaltauto.hu/motor/gas_gas/gas_gas_ec_300_ec_300
-7507699

http://www.hasznaltauto.hu/motor/gas_gas/gas_gas_ec_300-753
9020

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_crf_250_x-7382910

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_te_310-7536023
Erre nem is gondoltam!
azért teee..mert már belelőtt a gatyába..és most mosta ki.. és keresi a ruhaszárítót
Megbeszéltük, telefonálni fogok!
Az már komoly baj,ha neked a ruhaszárító jut eszedbe!
bálint..szereztem neked kipufogót.. 30ezer ..az egy 30évesért jó..vaGY AZ 1 20 évesért már ..soKK
van egy olyan mondás.. a hülyeségnek is van határa.. de erre a vÉ nyócasra..ez sem igaz
Jó lenne ez nektek hegyre
http://youtu.be/EmnsXTMLzCE