Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze,én vagyok az arany
amerigába as szelemi rokantak is kap6nak tápénzetöt
akkor itt a forumon mindenki kap6na..

a titokolvasók meg biztos kapnak recskapénzt különben nem figyelnének és lyegyzetelnének oly szorgalmassan
Minnyá rádkeresek. Hogy talállak meg? szupercsapat ismerősei között fent vagy?
légyszi... legalább meglenne az esti magömlésem...
A táppénz az az amikor lepakolsz egy teherautó tápot,azt belerokkansz,utána adnak táppénzt,hogy míg nem dógozol tudjá tápolni
Azt a vityának kéne lejattolni,de ahogy nézem hiába várja!
rokkant.....
te születésed ota nyugdijas vagy...
Háá,hogyneee
Kik voltak itt tegnap a nagypetivel hajtani,nem tudod?
nem tudod mi az a táppénz ..
hát a takarmányboltba mikor bemész..(röviditése táp bolt)..na az ott vásárolt portékáért kifizetett pénzösszeg a táppénz

nincs mit..az ember ott segit ahol tud
Bejelöljelek hogy kitudj törölni,letiltani?
az a másik éned volt... amugymeg fujj, motorozás,,,fujj bulák... meg fujjj pinázás.... ááá micsoda egy fertő, kilesztekapicsábatiltvainnenis...
Ja akkor vágom amit lejattolnak nekem ... mert aznekem jár ..vagy nem
Na arra meg fel se ülnék! Elöl harap,hátul rúg,középen meg ráz!
lya.
aki motorral el-esiksz....

meggondatlan..felkészületlen...ön és közveszélyes...kerülöm az ilyen embreket

pl goldentút nem kerüli...
mikor szali havere rumci.. kilyött a hegybe.és elesett a nyomba.. ezkiabált neki lentről.. hogy állyá félr mert megyünk...
hát szegény rumcályz nem tudot még megmozdulni sem nem hogy 0,5re álni..golden meg ugye felment.. de csak a nyomba lehetett ahol ennek a mukinak a motorja volt beledőlve...
ugyhogy otisz nem kerüli az ilyen embereket..hanem átmegy rajtuk
mÁÁrhahaha
Az olyan,mint a kötelező járulék! HAHAHAHAHAHAHAHAAAAA
Fák közé? Normális vagy? Az életveszélyes! A réten még a vakondtúrásokat is kikerülöm,vagy elgereblyézem!
Mi az a táppénz? Nem vágom
amit megeszek a Mekiben?

Én még sosem voltam táp pénzen ...ja munkám sem volt sohaahahahaa
figyu..
ha ez igaz..és ti tényleg nem csak azért mentek lankáson mert a képek nem adják vissza.. hanem tényleg lankáson mentek..töröllek benetket a fészbukszról..de nem az enyémből.. úgy ámblokk a fészről..

ahol én megyek..mi megyünk.. az pont olyan meredek mint a képeken látszódik..sőt...még durvább is igy képről..mert valólyába meg csicsakcsira az összes...
mert nekem nix pénzem táppénzen itthon ülni ..ezért veszélyes szitukat..mind kerülöm
Ló fején átesve,kengyelbe akadva a lábam,rángatam szerencsétlent a szemébe nézve,majd vágtázni kezdett,hoyg lerázzon A gecik zabot tettek a nyereg alá Na az egy élmény,főleg mikor a hab a szájából a pofádba csorog
Alsóörsön a hegy tetőn egy nyaralóba volt a pi..csa azt 1x fel akartam menni azt leszakadt a bajor fél alja azt este nyáron élig be..olázva SXF fel lámpa nélkül Felsőörsön beintettem a körzetisnek KÚÚÚRVA anyádd azt haza meg 2üveg száraz fehér után éjjel készen beborultam az árokba azt hallgattam az jjeli tücskök ciripeléséét..... dejó is volt
nemáá hogy ti mindig estek... én soha nem esek el, fák közé se megyek, há nem vagyok én bolond...
Én meg még dombot se láttam sosem
régen kurvázni szoktam járni crossmotorrral .......
na az isegy szép történet..
Haveromtól is megkérdezték mikor árulta a CR-t.Estél már vele? Az is mondta hogy áááá dehogy,soha!