meggondatlan..felkészületlen...ön és közveszélyes...kerülöm az ilyen embreket
pl goldentút nem kerüli...
mikor szali havere rumci.. kilyött a hegybe.és elesett a nyomba.. ezkiabált neki lentről.. hogy állyá félr mert megyünk...
hát szegény rumcályz nem tudot még megmozdulni sem nem hogy 0,5re álni..golden meg ugye felment.. de csak a nyomba lehetett ahol ennek a mukinak a motorja volt beledőlve...
ugyhogy otisz nem kerüli az ilyen embereket..hanem átmegy rajtuk
mÁÁrhahaha
figyu..
ha ez igaz..és ti tényleg nem csak azért mentek lankáson mert a képek nem adják vissza.. hanem tényleg lankáson mentek..töröllek benetket a fészbukszról..de nem az enyémből.. úgy ámblokk a fészről..
ahol én megyek..mi megyünk.. az pont olyan meredek mint a képeken látszódik..sőt...még durvább is igy képről..mert valólyába meg csicsakcsira az összes...
mert nekem nix pénzem táppénzen itthon ülni ..ezért veszélyes szitukat..mind kerülöm
Ló fején átesve,kengyelbe akadva a lábam,rángatam szerencsétlent a szemébe nézve,majd vágtázni kezdett,hoyg lerázzon A gecik zabot tettek a nyereg alá Na az egy élmény,főleg mikor a hab a szájából a pofádba csorog
Alsóörsön a hegy tetőn egy nyaralóba volt a pi..csa azt 1x fel akartam menni azt leszakadt a bajor fél alja azt este nyáron élig be..olázva SXF fel lámpa nélkül Felsőörsön beintettem a körzetisnek KÚÚÚRVA anyádd azt haza meg 2üveg száraz fehér után éjjel készen beborultam az árokba azt hallgattam az jjeli tücskök ciripeléséét..... dejó is volt
akkor itt a forumon mindenki kap6na..
a titokolvasók meg biztos kapnak recskapénzt különben nem figyelnének és lyegyzetelnének oly szorgalmassan
hát a takarmányboltba mikor bemész..(röviditése táp bolt)..na az ott vásárolt portékáért kifizetett pénzösszeg a táppénz
nincs mit..az ember ott segit ahol tud
aki motorral el-esiksz....
meggondatlan..felkészületlen...ön és közveszélyes...kerülöm az ilyen embreket
pl goldentút nem kerüli...
mikor szali havere rumci.. kilyött a hegybe.és elesett a nyomba.. ezkiabált neki lentről.. hogy állyá félr mert megyünk...
hát szegény rumcályz nem tudot még megmozdulni sem nem hogy 0,5re álni..golden meg ugye felment.. de csak a nyomba lehetett ahol ennek a mukinak a motorja volt beledőlve...
ugyhogy otisz nem kerüli az ilyen embereket..hanem átmegy rajtuk
mÁÁrhahaha
amit megeszek a Mekiben?
Én még sosem voltam táp pénzen ...ja munkám sem volt sohaahahahaa
ha ez igaz..és ti tényleg nem csak azért mentek lankáson mert a képek nem adják vissza.. hanem tényleg lankáson mentek..töröllek benetket a fészbukszról..de nem az enyémből.. úgy ámblokk a fészről..
ahol én megyek..mi megyünk.. az pont olyan meredek mint a képeken látszódik..sőt...még durvább is igy képről..mert valólyába meg csicsakcsira az összes...
mert nekem nix pénzem táppénzen itthon ülni ..ezért veszélyes szitukat..mind kerülöm
régen kurvázni szoktam járni crossmotorrral .......
na az isegy szép történet..