Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt....

mi sem vitázunk már régen...
de azért van az övtáskámban egy kinyomtatott írás a magánút fogalmáról....mindkét oldalon kitáblázott az önkormányzatnál bejegyzett...stb...
ha mégis nagyon okos a vadász odaadom neki hogy hagy olvassa....s se köpni se nyelni nem tud.
mondod ezt te aki a legjobban bekulázik ha zöld telepjárót lát és fejvesztve menekülsz. (velem együtt))
Én midig állnék elibe...
Konkrétan nem engedek,,,ennyi...
Nem mai gringó vagyok és ennyi..
könnyű itt keménynek lenni a fórumon... bezzeg ha meg jönnek ot pityeregtek a bozótba..hogy jaja anyu ne bántsanak ezek a tsúnya bátcshik
nem amikor téged kergetett , hanem amikor a condomot kergette.. vagy azt hiszed csak téged kergetnek pisztollyal az erdőben... kis naiv...
nem beszéltünk sokat
az titkos
tán elmesélte hogy kergette a faszi előrántott pisztolyal...az is egy vidám történet volt...
Hozzáteszem, én próbálok pozitívan hozzáállni az ilyen szarságokhoz..
Természetesen, ha rajtam múlna,,,,inkább nem írom le,,,
Inkább iszok egy finom vörös Lajvér bort....
Tied a legjobb stori
lenne nekem is mit mesélni de itt nem szabad mert a csikusz be árul multkor össze futottam condom barátodal és csapatával,picit hozzájuk csapodtam ne menjek egyedül
Jaaa volt egy kettő
sok az ilyen önkéntes barom, aki rendesen tullépi a saját kereteit...

egy napig tudnám mesélni a durva sztorikat amiket személyesen megéltem,
Mit szeretnél tudni? Itt csak hozzáértő szakemberek vannak,bármire tudnak választ adni!
Kúráson már túl vagyunk,kapáláshoz meg sötét is van meg hideg is! Na meg se földünk,se kapánk!
Technika óra régen volt itt,szeretnék szakmait olvasni
Persze hogy nincs hozzá köze,de az hiszi a barma.Na ezért nem kell nekik megállni.Ha integet,barátságosan vissza kell neki integetni,aztán otthagyni a csába!
Ki ma az ügyeletes hülye?
Látom kezditek mán megint a semmit
Mének kúrtok vagy kapáltok inkább?
Jól tettétek!
Annyi gyökér van hogy az hihetetlen, pedig aztán ha az úton mentetek semmi de semmi közük nincs hozzá merre haladsz rajta.
Erre azt szoktam mondani,beszélgetek a cimborákkal eleget,beszélgessen erdészekkel meg rendőrrel a tököm!
ennyi...

csak a naivák állnak meg győzködni egy erdészt, vadászt...
Nálatok a temető mögött, jó pár éve ,5-en ugrottak ki a kocsibol (igazi gyökerek)talán meg erdeszek se voltak,még is úgy érezték hogy nekik ott igazoltatási joguk van ,jó kiröhögtük őket