Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aki tudja segítsen már picit
KTM-en melyik évjárattól és milyen vezetéken kéne keresnem a gyújtás karakter választót?nincs kapcsolóm,de gondolom valahol a tank alatt csak van vmi vezeték amire dughatok egyet?
2012es blokkon elvileg lenni kéne,de 250esen van egyáltalán?
zoozee?csoki?többiek?
Főleg,ha mind 100 kiló környékén van
Nehéz a legjobbakkal is
Nem kovácsolni nehéz- hanem megtartani
higyjétek el..nehéz állandó ütős jó csapatot kovácsolni...

viszont könnyű jókat röhögni a marhákon
főleg azoknak akik egyedül motoroznak...nem kel magukat meghazuttolva valakivel együtt utazni..évekig..szegény goldentallér és bontós is ezt csinálta magával..de lehult a béklyó
látod-e?
na
eddig..mindég meg lett szervezve hogy senki-rajtam kíwül -ne maradjon itthon...
goldentallér..mindég odafigyelt hogy legyen helye...
neked is volt..nekem is .. sőt 4en metünk..mert úgy szerveztétek...mert goldentallér..úgy akarta
úgy mentünk hogy mindég hozzá mindenki..de ha épp el kelet meni valakiért..aki neki fontos volt!....akkor már jóarc srác..mondta hogy elmegyünk érte jó mert ha neked ez gond lenne..neked ez nem jó akkor sincs gond.. akkor gyere egyedül mi megyünk 3an...
ha meg olyanja volt ..mindenkit odarendelt...ami általában normális is hogy egy helyen pakolunk...
na ez jó volt..2011 szeptember közepétől...idáig...
akkor fordult a kocska..felybe lettek dolgok..onnantól..már nem jó..van ez igy..most is mondom...megyünk holnap...
ti is ott lesztek..még lehet talizunk is meg dumcsiz6unk...persze ha megengedi a fönökötök...nem akarom hogy aztán ti közületek is igy járjon valaki..mert mondjuk beszélget velem..a régi baráttal...az úly
ellenséggel..aztán azon kapja magát hogy ...hoppá..mehettek motorozni..de olyan kafin szervezitek meg magatoknak..hogy véletlenül se tudjon kivel menni.csak ha egyedül menne...figyu..ez endúró..bajtársiasság..ez amiről te beszélesz ez meg..köcsögölés

mert igen bontós mondtad mi a baj...
csak ahogy mondtad végül is kiderült ..minden...az utazás előtt.. alatt és mikor irok a fórumon..de az hogy a videók..hát az maga a katasztrófa...

ugyhogy ara kérlek.. nehogy rosszat szólj rá..mert a végén te is kiszerveződsz...mint annó a legjobb barátja...aztán atif.. aztán én ...ez van..
egy igazi szervező központi!ember...úgy alakitja a csapatot..ahogy jó neki.. és a nem szimpi arcokat..kiszórja...és igy is kell
és valjuk be ..mostanság sokat baszogatuk..a legnagyobb olóst a csapatból...hogy szarul megy..hát ez van..
de majd 4 t biztos javit rajta...
mert már csak elhitte hogy mindenkin javitott felette meg elszált a ..banda...

de mondom szivesem megyek veletek bár mikor mikor kiszervező nem ér rá..de ha megtudná hogy egyyütt mentünk.. hát ilyen nem is lehet...ugyhogy..szerintem nem is lesz

azért hidd el sajnálom..2003 dec 31 dikén ismertük meg egymást..a 4 db exc 450 iilletve 525tel jöttetek ki falvára...
és szinte napra pontossan...10 év eltetével..igy is meg a barátságunk a semmibe..ugy ahogy jött
azért még ha meglátjuk egymást biccnethetünk egymás felé?
mond hogy igen..és tedd ikszbe az ullyad
me felébrednek,azt lehet vakulásig olvasni
na mi a stájsz emberek... kapartok , kapartok...azt hiszitek ti hugyoztátok a golf áramlatot...
NAVÉGRE Ez az! Örülök hogy gyüssz azt hittem már az írásodból hogy feleslegesen beszéltünk ma! NA OK akkor hónap vagyis holnap
Szia Jódlis! Én azért nem írtam neked, mert tudod nálam ha le is van szervezve a hajtás, az utolsó pillanatban is változhat a dolog! Na most képzeld el ha én mondom neked, hogy gyere haza mert kitudok menni, és te hazajössz és véletlen közbe jön valami és nem tudok menni az GÁZ! Nem akarunk kitolni veled, mert tényleg az nem vicces, hogy 1200km-t utazol a semmiért ha nem megyünk ki! Szerintem ezért nem mert neked írni senki, mert ha mégis változik a program akkor nem vállalja senki a felelősséget! Vágod? Amúgy mizu? Nekem még a kezem gyógyul úgyhogy holnap 1 lájtos hajtás lesz nekem
qÚrwa élet.. hát megyünk.és jót is hajtunk..de nem érted..
elmagyarázom
. Nem-nem! Nem érted még mindig Viktor mi a baj?!?!?. Nem azért vagy "köcsög" mert elkéred a benzinpénzt, hanem azért mert már megint az általad kitalált és kreált faszságokat írsz ide a fórumra! Senki nem mondta hogy nem jöhetsz motorozni! Azt mondtuk hogy megyünk ki és ha van kedved és időd gyere ki te is! elmondom hogy van egy menet szervezés! Megbeszéljük 3-an hogy kimegyünk hajtani Golden, MP és én Mert így megyünk 1 kocsival 3-an! Felhívjuk pl. Csanit hogy megyünk ki szombaton, ha van kedve jöjjön ki! Erre ő mondja hogy OK kint találkozunk! Felhívjuk Ferit hogy megyünk ki szombaton, ha van kedve jöjjön ki! Erre ő mondja hogy OK kint találkozunk! És ez így történik mindenkivel még veled is! Felhívjuk Viktort hogy megyünk ki szombaton, ha van kedve jöjjön ki! Erre ő mondja hogy (idézem)OK de akkor gyertek velem, mert ha nem jöttök velem ki akkor én egyedül nem megyek ki! Vik.! Akinek szólunk mindenki Úgy jön ki ahogy tud, vagy ahogy leszervezi,ha egyedül jön Úgy is jó, ha hoz magával valakit Úgy is jó mert mindenki jöhet velünk motorozni, MÉG TE IS mert motorozni jó veled . Azért nem vonhatsz felelősségre minket, mert mi külön autóval megyünk 3-an. Úgyhogy nem beszélj már megint butaságokat mert kb. ma is 10-szer mondtam hogy gyere ki 1 jót hajtani! Ha nem jössz hajtani akkor biztosan megvan annak is az oka, de ne minket hibáztass, Nem erőszakolhatod rá az akaratodat másokra,(pl.menjünk 4-en 1 kocsival) mert ezzel csak megutáltatod magad a barátaiddal! A 4-en való 1 autóba utazás kibaszott kényelmetlen de csak nekünk utazóknak, a sofőrnek annyira nem! ezért is megyünk külön, a többi okot tudod elmondtam már azt itt nem részletezném! Még most sem változott a helyzet, gyere holnap ha tudsz! csáó
már te is ...qÚrwa élet.. úgy salynálom...
te szerncsés marha...
tök irigy vagyok..hogy 500lyurót sporolsz egy ilyen kihagyot 7végén...
bakker nem is értelek..
minek nyüszitessz itt..
inkább legyél már boldog..vagy te is olyan állandó boldogtalan vagy...mint ...nem iromideolvasó-t...mert az is irigy a valamimre...mert olyan boldogságot okozott neki az a kis kudarc...pedig ha fele annyira azt néznétek.. kinek mennve is lyobb..mint nektek..100szor boldogabak lehetnétek...csak neked is ..meg neki is.. nem a másikat kéne figyelni állan dölon...
hogy te is elmehetnél..de 500 lyuró.. amaz is elmehetne..de állandóan dolgozik...
gyerekek..ha valami nem tetszik ahaz életetkbe változtassatok...n e az nézzétek a másiknak mi van..ha nem érzed jól magad..mert túl sokat dolgoztok...dolgozzatok..kevesebbet....
figyu..ha 500lyúrót sprolsz 2 nap kihagyással.. akkor a maradék huszon nyolc nap..keresel..4ezret...
az nem elég
hát nem értek én ehhez..de ah pénz kell.. akkor hajrá..
ha motorozni akartok..hajrá..
csak hagyatok már engem békén...lyÓÓ
köszike
ezt nektek
ott a pont biztos BB kapitán is tudna jóheleket
Nemhogy vennél egy motort ide a bálinthoz,aztán akkor nem kellene csak idáig utaznod.
Mert méér?Én egész évbe azt csinálom!
lecumizhatsz te elmebeteg. azt ne hidd hogy irigyellek te szerencsétlen marha. a motorozás hiányzik nem te. mielőtt eltévednél.
lyódos..
kŰdd a pénz..és maradok
ne a fórumra irkáld már be a hülye válaszaid
na elmondok valamit...
ha holnap meg holnaputánnem megyek motorozni románba..és ezért adna valaki..500ályrót..hát biz isten..otthon maradnék
de senki sem ad..igy muszály menni..két napra is
qÚrwa élet...
te nem tud6od milyen ez..
jaja így volt. hosi dobott egy boldog kareszt én meg válaszoltam hogy mennek e? aztán írta hogy talán. én meg írtam hogy akkor üzenjenek már csütörtökön . de nem üzent. ebből gondoltam nem mennek. te sem írtál konkrétumot csak hogy csaniék mennek. nem túl rég befürdettek szegedi cimbik mikor még triállla akatam menni. hogy gyere haza megyünk ekkor meg ekkor. én be is ugrottam a kocsiba mint egy hülye és tűz. mire hazaértem már nem volt akkora tűz bennük. másnap meg üzentek hogy elhalasztották arra a napra mikor vissza fele kel már jönnöm:) így kénytelen voltam egyedül kimenni. na ezt elkerülvén most valami pontosabb ígéretre vártam és azért nem szaladtam haza a semmire.... amúgy nem gond nincs baj csak hiányzik már egy jo hajtás. de sajna most 500 jurcsim bánná azt akétnapos hazamenetelt. nem részletezem hogy mitől annyi. annyi és kész azt nem inkább bent tartom a zsebbe. azért köszi és jó hajtást!