én is ezt néztem ki..a mol evox g30as..az 2600ft/liter..
ez az autósboltban...ez 660ft..ez is g12 szintű ha jól látom
most febi van benne ...ez a raÚzsaszin...de nem akarok 1,5 litert venni hogy 1 decit rátöltsek..3000ért..aztán meg tárolgassam..évekig..mert mióta a ventirajta van... nem fogy a hűtő wyz(viz)
Fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum. Speciálisan modern alumínium hűtőkhöz, motorokhoz kifejlesztett csúcsminőségű, hosszú csereperiódusú (3 év), kizárólag szerves adalékokat tartalmazó fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum. Hatékony védelmet nyújt a hűtőren
figyu..
ha nem akarsz menő lenni.. kivagy tagadva...
mennyé keressé másik homokozót..ez a menő ovisok homokozsólya
mert az én aputám kocsija az simán kékebb mint a tiéd
Ha nem tudsz motorozni,akkor tökmindegy mit veszel.De vegyél valamiszikdéjzet a lehető legtöbb extrával,hogy ha már motorozni nem tudsz,legalább menő lehess vagy király a többiek szemében !
Egyszer valaki azt mondta: aki tud,az nagykabátban is tud!
Csak motort lehet venni meg extra szarokat,de tudást azt nem. Vagy most megint irigy vagyok?
a motoros 3x annyi lett volna
keményen szopatják a motorosokat a "motoros" cuccokkal
mi meg hagyjuk magunkat
ez az autósboltban...ez 660ft..ez is g12 szintű ha jól látom
most febi van benne ...ez a raÚzsaszin...de nem akarok 1,5 litert venni hogy 1 decit rátöltsek..3000ért..aztán meg tárolgassam..évekig..mert mióta a ventirajta van... nem fogy a hűtő wyz(viz)
Fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum. Speciálisan modern alumínium hűtőkhöz, motorokhoz kifejlesztett csúcsminőségű, hosszú csereperiódusú (3 év), kizárólag szerves adalékokat tartalmazó fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum. Hatékony védelmet nyújt a hűtőren
pl: 7.59-nél?
ha nem akarsz menő lenni.. kivagy tagadva...
mennyé keressé másik homokozót..ez a menő ovisok homokozsólya
mert az én aputám kocsija az simán kékebb mint a tiéd
más http://youtu.be/GdFmoqYN_XU
Nézegettem videókat,és arra jöttem rá,hogy az tényleg egy nagy igazság hogy aki nemtudja az magyarázza,aki tudja az meg megcsinálja!
Csak motort lehet venni meg extra szarokat,de tudást azt nem. Vagy most megint irigy vagyok?