Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

leszarom, veszek egy derbi sendát, rozsaszínűt... azt irigykedhettek..
ilyen olcsót tettem én is a huskyba
a motoros 3x annyi lett volna
keményen szopatják a motorosokat a "motoros" cuccokkal
mi meg hagyjuk magunkat
én is ezt néztem ki..a mol evox g30as..az 2600ft/liter..
ez az autósboltban...ez 660ft..ez is g12 szintű ha jól látom

most febi van benne ...ez a raÚzsaszin...de nem akarok 1,5 litert venni hogy 1 decit rátöltsek..3000ért..aztán meg tárolgassam..évekig..mert mióta a ventirajta van... nem fogy a hűtő wyz(viz)
Boldogat az uj évbe mindenkinek!...most ebredezek a szilveszteri komából,de tolom ra a sort ,...faszom se emlekszik hogy ertunk haza ...
Ilyesmi,csak nem pont Ő ,mert Ő itt felugratott.
Akkor leszarod hogy mivel motorozol.Mész a cimborákkal,aztán kész!
igen
Kösz, ezek szerint ilyen bármelyik autos boltba van
ja és a színe ilen akkor oksa
Glicosam ALU fagyálló 1 kg

Fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum. Speciálisan modern alumínium hűtőkhöz, motorokhoz kifejlesztett csúcsminőségű, hosszú csereperiódusú (3 év), kizárólag szerves adalékokat tartalmazó fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum. Hatékony védelmet nyújt a hűtőren
B U É K-mindenkinek.Tudja valaki a kocsiba való hüttőfolyadék jó a motorba is
figyu..
ha nem akarsz menő lenni.. kivagy tagadva...
mennyé keressé másik homokozót..ez a menő ovisok homokozsólya
mert az én aputám kocsija az simán kékebb mint a tiéd
és ha nem akarok senki szemében se király lenni, se menő, akkor mivaaan..?
én sem csak kérdem
más http://youtu.be/GdFmoqYN_XU
Én nem tudom.Én nem célozgattam senkire!

Nézegettem videókat,és arra jöttem rá,hogy az tényleg egy nagy igazság hogy aki nemtudja az magyarázza,aki tudja az meg megcsinálja!
van itt köztünk ilyen ?
hááááát nemtom
Ha nem tudsz motorozni,akkor tökmindegy mit veszel.De vegyél valamiszikdéjzet a lehető legtöbb extrával,hogy ha már motorozni nem tudsz,legalább menő lehess vagy király a többiek szemében !
Egyszer valaki azt mondta: aki tud,az nagykabátban is tud!
Csak motort lehet venni meg extra szarokat,de tudást azt nem. Vagy most megint irigy vagyok?
Ezt tökre nem érdekli semmi a kaján kívül!
most akkor milyen motort vegyek? segitsetek, se motorozni nem tudok, aztse tudom miaza sixixixem...
Hát akkor vigyáz rá és legfőképpen ne enged inni és a késeket is zárd el! Mert tudod kés, olló, részeg asszony kezébe nem való