Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ember...
egy pösti mondta hogy onlályn esemeseztetek...
hogy egy napra de jösz haza...
én minkor még kálypoltunk.. mondtam hogy p-sz-v jó..bár mikor max kettő napra...
mit a szeretnél még?

holnap jön gg áki meg zsirfeca...
meg norci...
meg ezek mennek...
ezek=bontós..mpi..meg goldentallér...
végül is megengedték hogyhas kimegyek..akkor mehetünk együtt...de már nem akar lyaú fel lenni goldentallér..és nem ülnek be a kocsimba hogy kihasználhassam őket ..már nem ehasznhál6om ki öket azzal hogy beülnek a kocsiba és kifizetik a rájuk eső benzinpént
ugyhogy mekkora egyköcsög vagyok...
eddig is kihasználtalak benneteket(mert mind nagy titoklyancsi )
elnézést kérek...srácok...
Valamennyit kell fizetni,de hogy mennyit azt nem tudom.Ezt a helyi crosszos srácokkal beszéld meg. Én ott csak vendég vagyok. Holnap amúgy tervezek egy év végi motorozást a simai úti lőtéren .Dél körül.Sa
kmn mindenkinek üzentem szóljanak pár nappal előtte ha megy ki valaki. senki de senki sem tudott egyetlen üzenetet sem küldeni semmijen formában. bezzeg hülye boldog karácsonyosra nem sajnálták az sms t. de egy gyere haza pénteken mert megyünk x y nap arra nem tellett. úgyhogy itt rohadok nem indultam el haza. vártam volna hogy valaki szóljon mikor mennek. még lehet elindulok de akkor éjfél előtt nem érek haza. még meglátom. kicsi az esélye.
Sokan így vagyunk vele!
Maga egy Úr
pedig elég figyelmetlen vagyok ilyen téren pl tokod enduron se találkoztunk de hát ha megismerlek természetes hogy üdvözöllek
Azért az egyike vagy azoknak akik egy versenyen 8 km-ről már megismernek Van aki még 20 centiről sem
Hát akkor ezt mög beszéltük!
számomra egy megszokás a gg fórum olvasása és nem szokásom az okoskodás se az élménybeszámoló írás és a haszontalan fecsegés se ezért nem nagyon írok de mindig itt vagyok, csak nézem és gyűjtöm be a hasznos infókat ami kb a fórum 5 %a de viszont jókat lehet röhögni a maradék 95% on szóval tiszta haszon itt lenni
csörgött a telefonod
ja gondolom meg magadnak
csak jót akarok neked
De komolyan mondom!?
ennyire útban van az a reklusz
ja ok ...megold6juk.......ocssón

+beteszek egy rekluse-t
Főleg a motorba! Se célszerszámok se típus ismert ennyi.
Semmi csak van bent van 180üó.
Én meg kisebb javításokon kívül nem nagyon akarnék belekontárkodni!
miért mi baja ?
Szerintem meg megyünk úgyis kecsora a merkedesbe dolgozni azt bédobom a kocsiba az egész motort azt megcsináltatom velük. De Zoozee ha mond nekem valami vissza utasíthatatlan ajánlatot motor karban tartásra és megtiszteltetésnek veszi a motorkerékpárom javítását akkor oda is elvihetem!
Mert ugye a suszter maradjon a kaptafánál!
Ó ..de azért meg-salynál6lak
te milliárdos...20éves kerekseggekkel lyátszó...tEE
látod tos...
titokolvasók leveszik a fon-tos infóka.. és csendben konkrétan 10ed másodpercekkel az irás megjelenése után már teszik is a dolgukat...
tudnak mindenről....1mást onlályn értesitik.. kiről ki mit írt..és hogy millen okosak is mert beszerzik dec huszon3dikán délben 1 perc alatt azt az alkatrész..amire emezek..a körül..tekintők..már régóta várnak... csak türelmessen várnak.....
azért van az hogy ktm 1szergomb az jó..de kmét.. győr is nagyon okosakok..főleg a kmétiek.. ott van polcon sok minden...
példályul.. .ez is volt
mondjuk ez szerintem kifejezeten..bélisz lyanó..bergszerelő keze van a dologban...de volt nekik más is.. pl ...aranyóra láncal
de pl öt centest nem tartanak raktáron..ugyhogy frenki azért máshova kell mennyél..
ez most friss exc projekt ez egy másik újabbkeletű vonal... vettem ill. nem is én hanem egy haverom egy hiányosat olaszból olcsón arról még lecsemegéződtek dolgok akkor már nekik ingyenbe vót ... aztán hagytam magamra melegíteni a maradékot .....szerencsém volt inkább mondhatni azt ....azért építkezek...volt is pár cuccom meg van kedvezménye is a jézuskámnak.... szerelésért meg nem kell fizetnem...talán most kész lesz ...annyi hogy én ha újitok akkor csak gyári minden meg minden ami forgott pörgött stb...ilyen félmunkáknak kinai hajtókar bulgár csapágyak neki se állok... inkább beülök a presszóba...ez is lassít...hát még a pénztelenség....
itt is meglepően jó idő van süt a nap ezerrel...gondolom mindenki motorozik... szilveszteri motoros évzáróbulira legyen jó idő....