van hozzá egy majdnem új rekluse z start automata kuplungszett 160 ezer huf volt ..... talán 20 órát volt bent motorban ..minden patenthibátlan tokkal vonóval csomagban dobozzal... ..nem kell bele olcsón..olcsóbban ?
Persze,de csak fővesztés terhe mellett! Csak dicsérni lehet,meg teljes mértékbe egyet érteni vele mindenben.Lehetőleg nem tenni fel neki kényelmetlen kérdéseket.Vagyis lehet,de csak akkor ha töröltetni akarod magad a fészbukról.
nem ... és az már talán dupla rugós
de ha sikerül rámennem a kutyabergdealernetre megmondom
vagy szerelik az oldalakat vagy megállnak.... mi van csaknem karácsony
eárulok valamit ..tos
a bergbe..ami 3,5fél évt szolgált úgy.. hogy soha..de soha nem hagyott ott sehol..nem kellett húzni...még egyszer 0,2 dl vizzel értem haza..0,5 1 házáról.. a homokhelgyek birodalműából..szétforgatva kihajtva mindenét.......és akkor sem lett baja onnan még másfél évet ment!nálam...
szóval.abba a bergbe fc 450 a titán szelepek helyet acél volt ..és dupla szeleprugóval!
ha nekd még nem tört el.. akkor azt javaslom..cseréld ki azonnal..
nagyon nagyon sok bergről tudok amiben az kúpos szeleprugó eltört..
volt ki szerencsésen úszta meg...alapláraton ..és semit nem csináltak csak rugócsere és gó tovább de volt akinek.220 ezer volt a cekk a végén..mert menet közbe.. nem kis fordulaton tört el...és nem volt túl boldog...
lya..nem is meséltem..mert nem akartam csani szivét faÁlyditani
mikor én motoroztam az övével..és húztam a csuda gépet...amit ö lovagolt..tolt ..meg ennek a keverékét csinálta..akkor mondt a hogy tényleg milllen könnyű ez az esiksz..nem is gondolta volna
szóval..hogy tényleg de kafi is...
ugy akkor ez nem esett le...de most ..ami késik nem múlik...
virág nyelvn azt jelenti..cserljük el most egyből szőrén szőrt..igyahogyvan..nem számítmi baja is lett
csani ki kell ábrándit-salak...
nem kaphatod meg a gépet.. legközelebb még ..tolásra sem . . .
én nem tudom..nálunk ezek a kilátások..ilyen időbe ..mit is akarok csinálni ha jó lett a gép..majd 9.00 kor lesz ébresztő a nálunk a lakóparkba...
még 18 perc.. http://koponyeg.hu/f/100686254...
hát kiscsukesznak csak az hiányzik megvehetné van új mindenünk
ja nekem is csak az hiányzik de én ráérek pár napot
olyan beteg vagyok hogy beszarás ..pedig itt rendesen fasza idő van nincs hideg simán lehetne pirítani egyet kicsit később ....szerintem lesznek kint ma a crosspályán vagy a bágerbe....
nálam..ilyen nix..
én nem keverem..én nem vagyok ..szakértő...
exc..az 590.36.030..és ...031 szelepek vannak..de az esikszbe.. ott meg ...590.36.030...és 031 szelepek vannak..lya az ugyan az
és a a szeleprugó szett is már ugyan az...
remélem sok és boldog motorozásnak nézünk elébe.. mint eddig is...
figyu...felhivtam amerikát.. ott is volt.. meg kecsón is..
beugrotam a kocsiba...és akkro találtam ki hogyhonnan is hozzam..hova fektessem be ..melyik boltbaa pénzem...
szóval hogy amerikába..
vagy
kecskeméten
oszt mivel dollár nem volt nálam..csak venezuÉlylai dÍnár..ezrét..(venezuélylával a kapcsolat meg nem túl..izé
ezért a dollár hiaánya miatt(csak) maradt a kecskemét.. ésmaerikát felhivtam hogy ne várjanak.. most nem megyek ..kecsón 6ig vannak..és van is polcon..
mondom..tiszta amerika
hát én nem tudom..a hberg ..ktm számokkla blöfföltem..
de az exc sx 2004 től ughgyan azon szelepek mellé..egyik kúpFOS rugóval van ..az exc meg duplával
ami pont úgy néz ki mint a kutyabergbe..mindnek...
és pont úgy is törik
az hogy a bergbe a dupla szeleprugósnál mikor átlalakitod.. akkor ott marni kell a dekniből ..valahol..
mondták hogy azt marni kell!ennél a ktm nél meg simán elfért
zsirtélyvél kellene beszélni..
bon-tos. . ha beszélsz vele..beszéltek vele..tolmácsold már hogy mit szeretnék kérdezni.és amit mond azt ird már le ide...azt hogy a qÚrwa anyámat ..és irigy a dupla szeleprugókra azt nem ..csak azt amit a gumival kapcsolatba mond..
ja hogy millengumival...
hát ezzel: http://www.motosport.com/dirtb...
hogy ez a skórpilyon 120/100-18as egy sorban a bütykök..és a kanyarodó bütykök meg pont sorból eltolva.. az akkor milyen gumi..mert azt tudok oltsÓn...
azhttp://www.motosport.com/dirtb... jó gumi?
irigy vagy mi... gecc
remélem vazs szelepes
de ha sikerül rámennem a kutyabergdealernetre megmondom
vagy szerelik az oldalakat vagy megállnak.... mi van csaknem karácsony
szerintem titok motorozik tudod kivel
nem is próbálkozom a visszaolvasással ..ne is említsétek...szépen kimaradtam ...
merre van csika ?
a bergbe..ami 3,5fél évt szolgált úgy.. hogy soha..de soha nem hagyott ott sehol..nem kellett húzni...még egyszer 0,2 dl vizzel értem haza..0,5 1 házáról.. a homokhelgyek birodalműából..szétforgatva kihajtva mindenét.......és akkor sem lett baja onnan még másfél évet ment!nálam...
szóval.abba a bergbe fc 450 a titán szelepek helyet acél volt ..és dupla szeleprugóval!
ha nekd még nem tört el.. akkor azt javaslom..cseréld ki azonnal..
nagyon nagyon sok bergről tudok amiben az kúpos szeleprugó eltört..
volt ki szerencsésen úszta meg...alapláraton ..és semit nem csináltak csak rugócsere és gó tovább de volt akinek.220 ezer volt a cekk a végén..mert menet közbe.. nem kis fordulaton tört el...és nem volt túl boldog...
mikor én motoroztam az övével..és húztam a csuda gépet...amit ö lovagolt..tolt ..meg ennek a keverékét csinálta..akkor mondt a hogy tényleg milllen könnyű ez az esiksz..nem is gondolta volna
szóval..hogy tényleg de kafi is...
ugy akkor ez nem esett le...de most ..ami késik nem múlik...
virág nyelvn azt jelenti..cserljük el most egyből szőrén szőrt..igyahogyvan..nem számítmi baja is lett
csani ki kell ábrándit-salak...
nem kaphatod meg a gépet.. legközelebb még ..tolásra sem . . .
de remélem nem is lesz rá szükség többet
a gyereknek a 125sx-be milyen rugó lehet
engem utál
még 18 perc..
http://koponyeg.hu/f/100686254...
ja nekem is csak az hiányzik de én ráérek pár napot
olyan beteg vagyok hogy beszarás ..pedig itt rendesen fasza idő van nincs hideg simán lehetne pirítani egyet kicsit később ....szerintem lesznek kint ma a crosspályán vagy a bágerbe....
én nem keverem..én nem vagyok ..szakértő...
exc..az 590.36.030..és ...031 szelepek vannak..de az esikszbe.. ott meg ...590.36.030...és 031 szelepek vannak..lya az ugyan az
és a a szeleprugó szett is már ugyan az...
remélem sok és boldog motorozásnak nézünk elébe.. mint eddig is...
beugrotam a kocsiba...és akkro találtam ki hogyhonnan is hozzam..hova fektessem be ..melyik boltbaa pénzem...
szóval hogy amerikába..
vagy
kecskeméten
oszt mivel dollár nem volt nálam..csak venezuÉlylai dÍnár..ezrét..(venezuélylával a kapcsolat meg nem túl..izé
ezért a dollár hiaánya miatt(csak) maradt a kecskemét.. ésmaerikát felhivtam hogy ne várjanak.. most nem megyek ..kecsón 6ig vannak..és van is polcon..
mondom..tiszta amerika
de az exc sx 2004 től ughgyan azon szelepek mellé..egyik kúpFOS rugóval van ..az exc meg duplával
ami pont úgy néz ki mint a kutyabergbe..mindnek...
és pont úgy is törik
az hogy a bergbe a dupla szeleprugósnál mikor átlalakitod.. akkor ott marni kell a dekniből ..valahol..
mondták hogy azt marni kell!ennél a ktm nél meg simán elfért
bon-tos. . ha beszélsz vele..beszéltek vele..tolmácsold már hogy mit szeretnék kérdezni.és amit mond azt ird már le ide...azt hogy a qÚrwa anyámat ..és irigy a dupla szeleprugókra azt nem ..csak azt amit a gumival kapcsolatba mond..
ja hogy millengumival...
hát ezzel:
http://www.motosport.com/dirtb...
hogy ez a skórpilyon 120/100-18as egy sorban a bütykök..és a kanyarodó bütykök meg pont sorból eltolva.. az akkor milyen gumi..mert azt tudok oltsÓn...
azhttp://www.motosport.com/dirtb... jó gumi?