Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már állok is neki.elszaladjak vele hozzád? Ne kelljen már a postára várnod.
marha inkább szed ki a kuplung lamelláidat azt küld el nékem
Ne a kuplungal baszakodjál,hanem mennyé azt vedd ki a telót!
Zoozee, Zari meg mértem a kuplung kopó lamella vastagságot 1,6-1,8mm közt van, az lehetett hogy attól fogott nagyon kint a kuplung? Mert a service manuálba 2mm ír!
Ja és nem dupla rugó van a szelepeknél hanem kúpos!
Hy.Sanyiaeros látom nyíregyházi vagy.Merre felé van az a kispálya ahol a képek készültek?elgurulnék arra
szerintem meg le se szarja mert ő csak az sx re pörög!
ezt elolvassa Viktor és konkrétan magához fog nyulni

szerintem ahogy elolvasta 5 percen belül fel is hív...
építek egy új 525 exc -t .... bevásároltam ....hiányzott már a régi
kipróbáltam már mindent közbe, ütem, köbcenti,évjárat.... de otthonra kell egy 525 ....nincs más jó megoldás...jobb a bioritmusa az embernek...ez az eljegyzés ez a szerelem....nővel én már nem megyek bele ilyen mély érzelmi kapcsolatba mint egy motorral....de emberrel se mert többnyire szarok azok is ...
megy ez neked...
Értek mindent , és ezek után már nem is fogok a 7en 70kedni , mert ugye 6ósági vagy , illetve arra fele más a számmisztika is mert a még1szer az érthetetlen módon mégöccör vagy érthetően még5ször !
Ugye nincs harag kedves csupakabrajetti gyümölcse !
A kézvédő pedig möglössz csinálva , a beigli pedig möglött éve !
Még5ször köszönöm szépen a segítséget !
Azt hallottam hogy 2014 a hegyi jeti éve lesz ! Nem semmi !
najo, de hány köbcentis a "csecse" annak a csajnak, milyen színű, van-e rajta hatnapos matrica, és lefekszik-e velem is...
tessék szépen válaszolni nem csak ugy felszinesen...

had irigykedjünk már...
hááát beszéltünk is ..nem nyom ? vagy az egy másik alkalom volt? mindenesetre bocs ha nem vettem észre ...megy a face a telomon is meg a pc -n is aztán lehet elsiklottam felette mert néha olvasottnak vesz üzeneteket egyik a másik miatt ...... vagy az eljegyzési fotó alá írtad ? ...megnézem..de bocs mindenesetre ...

amúgy persze hogy KTM az eljegyzés ...nővel én már csak kúrok...
jahh kitörlöm a picsába.. ugyse ir semmit...
Vagy te is töröld az ismerőseid közül!
nem biztos hogy veled tárgyalok... a multkor is kérdeztem a félcbukon ki az új szerelmed mesélj rola, aztán te azt se mondtad hogy ukkmukkfukk...

szoval lehet hogy jol besértődök és irigy leszek rád...
servus bálint .... wo bist du ? bei plattensee oder hitparade östereich ?
fefe.. ha személyesen ismernéd Viktort az Állat-ot, nem kérdeznél ilyet ,
mert akkor tudnád hogy ő a Chupakabra, és a Hegyi jeti szerelméböl született földi ajándék... és a sátán hozta össze a randit...
szeretünk Viktor...
morgen remélem motoroztok
ferenc..
remélem 66ós(hat-hat-ós..)azaz hathatós segitséget nyúlytottam most is..mint mindég mert a szándákomban azt lát6od hogy csak azért segitek mert egy sántánpista vagyok...
1 negativan ötcenteseket dobáló...személyiség zavaros tsóka...aki ha úgygondlja tolja az ajándékokat..aztán meg 1szer csak meggondolja magát..és akkor már mint horgot emlegeti amit beléd akasztott..és meg vagy horgozva..a rabszolgája vagy ..ahogy ő mondja!..mikor furcsa személyisége úgy fordul...akkor meg ad és ad...
hát ilyen vagyok én..tEE
lyaÚ reggelt

igy reggel..6kor. ..sátánpista
mért ha valami olyan meg-6-ó..az akkor meg-hat-ó...
az 5-let...meg ..öt-let...
motor fekete...az akkor már sátánpistás
a motorom gumilya is fekete..akkor az ..már az ördögh-hell(ez a menny ellentéte ez a hell....mÚhahaha de itt meg csak val vel hasonulásból lett hel-a dupla e-ll meg csak ..neked ) cimborál..
lyó van olyan főnököm..akinek ez a neve...és ő a nagyfőnök...
akkor ...wÁgod...
akkor én most akkor pokolian jó helyen dolgozom6om(dolgoz-hat-om)...mert a nagyfőnök az maga az ördögh..és jó párszor kerülök hullákkal is közvetlen kapcsolatba...
és az a kacaj az meg kifelyweztten anagyali

a fekete motor az is.. hát nem értelek.. a motorod gumilya fekeket nem...akkor a saját(own )logikád szerint mikor kitaposod vele a hegyet...te vagy maga a .. .sántán

feferi..most akkor jó hogy leirtam ..vagy nem ...vagy te vagy A feri..vagy te nem is a az a feri vagy feri
Kedves Zarándol ! Köszönöm a kézvédő technikai adatait , a pontos szerelési útmutatót , és a prototípus képeit ! Már csak egy kérdésem maradt ! A sok "6 "os az írásaidban , valamiféle sátánista szimpátiára utal ?! Mer ugye fekete motor , sok 6 os , meg ugye a Csanádos vontatós videón a sátáni nevetés ! Nem ezér vagy azér mondom !
MÁRHÁÁÁÁÁ!
NYihahahahahahahahahaha de geci de állat vagy haaaaaa hahahahah mindjárt bepisálok wwwááááááááááááááááááááááááá
Sheepsucker Zsír
ennyi