Zoozee, Zari meg mértem a kuplung kopó lamella vastagságot 1,6-1,8mm közt van, az lehetett hogy attól fogott nagyon kint a kuplung? Mert a service manuálba 2mm ír!
Ja és nem dupla rugó van a szelepeknél hanem kúpos!
építek egy új 525 exc -t .... bevásároltam ....hiányzott már a régi
kipróbáltam már mindent közbe, ütem, köbcenti,évjárat.... de otthonra kell egy 525 ....nincs más jó megoldás...jobb a bioritmusa az embernek...ez az eljegyzés ez a szerelem....nővel én már nem megyek bele ilyen mély érzelmi kapcsolatba mint egy motorral....de emberrel se mert többnyire szarok azok is ...
Értek mindent , és ezek után már nem is fogok a 7en 70kedni , mert ugye 6ósági vagy , illetve arra fele más a számmisztika is mert a még1szer az érthetetlen módon mégöccör vagy érthetően még5ször !
Ugye nincs harag kedves csupakabrajetti gyümölcse !
A kézvédő pedig möglössz csinálva , a beigli pedig möglött éve !
Még5ször köszönöm szépen a segítséget !
Azt hallottam hogy 2014 a hegyi jeti éve lesz ! Nem semmi !
najo, de hány köbcentis a "csecse" annak a csajnak, milyen színű, van-e rajta hatnapos matrica, és lefekszik-e velem is...
tessék szépen válaszolni nem csak ugy felszinesen...
hááát beszéltünk is ..nem nyom ? vagy az egy másik alkalom volt? mindenesetre bocs ha nem vettem észre ...megy a face a telomon is meg a pc -n is aztán lehet elsiklottam felette mert néha olvasottnak vesz üzeneteket egyik a másik miatt ...... vagy az eljegyzési fotó alá írtad ? ...megnézem..de bocs mindenesetre ...
amúgy persze hogy KTM az eljegyzés ...nővel én már csak kúrok...
fefe.. ha személyesen ismernéd Viktort az Állat-ot, nem kérdeznél ilyet ,
mert akkor tudnád hogy ő a Chupakabra, és a Hegyi jeti szerelméböl született földi ajándék... és a sátán hozta össze a randit...
szeretünk Viktor...
ferenc..
remélem 66ós(hat-hat-ós..)azaz hathatós segitséget nyúlytottam most is..mint mindég mert a szándákomban azt lát6od hogy csak azért segitek mert egy sántánpista vagyok...
1 negativan ötcenteseket dobáló...személyiség zavaros tsóka...aki ha úgygondlja tolja az ajándékokat..aztán meg 1szer csak meggondolja magát..és akkor már mint horgot emlegeti amit beléd akasztott..és meg vagy horgozva..a rabszolgája vagy ..ahogy ő mondja!..mikor furcsa személyisége úgy fordul...akkor meg ad és ad...
hát ilyen vagyok én..tEE
igy reggel..6kor. ..sátánpista
mért ha valami olyan meg-6-ó..az akkor meg-hat-ó...
az 5-let...meg ..öt-let...
motor fekete...az akkor már sátánpistás
a motorom gumilya is fekete..akkor az ..már az ördögh-hell(ez a menny ellentéte ez a hell....mÚhahaha de itt meg csak val vel hasonulásból lett hel-a dupla e-ll meg csak ..neked ) cimborál..
lyó van olyan főnököm..akinek ez a neve...és ő a nagyfőnök...
akkor ...wÁgod...
akkor én most akkor pokolian jó helyen dolgozom6om(dolgoz-hat-om)...mert a nagyfőnök az maga az ördögh..és jó párszor kerülök hullákkal is közvetlen kapcsolatba...
és az a kacaj az meg kifelyweztten anagyali
a fekete motor az is.. hát nem értelek.. a motorod gumilya fekeket nem...akkor a saját(own )logikád szerint mikor kitaposod vele a hegyet...te vagy maga a .. .sántán
feferi..most akkor jó hogy leirtam ..vagy nem ...vagy te vagy A feri..vagy te nem is a az a feri vagy feri
Kedves Zarándol ! Köszönöm a kézvédő technikai adatait , a pontos szerelési útmutatót , és a prototípus képeit ! Már csak egy kérdésem maradt ! A sok "6 "os az írásaidban , valamiféle sátánista szimpátiára utal ?! Mer ugye fekete motor , sok 6 os , meg ugye a Csanádos vontatós videón a sátáni nevetés ! Nem ezér vagy azér mondom !
Ja és nem dupla rugó van a szelepeknél hanem kúpos!
szerintem ahogy elolvasta 5 percen belül fel is hív...
kipróbáltam már mindent közbe, ütem, köbcenti,évjárat.... de otthonra kell egy 525 ....nincs más jó megoldás...jobb a bioritmusa az embernek...ez az eljegyzés ez a szerelem....nővel én már nem megyek bele ilyen mély érzelmi kapcsolatba mint egy motorral....de emberrel se mert többnyire szarok azok is ...
Ugye nincs harag kedves csupakabrajetti gyümölcse !
A kézvédő pedig möglössz csinálva , a beigli pedig möglött éve !
Még5ször köszönöm szépen a segítséget !
Azt hallottam hogy 2014 a hegyi jeti éve lesz ! Nem semmi !
tessék szépen válaszolni nem csak ugy felszinesen...
had irigykedjünk már...
amúgy persze hogy KTM az eljegyzés ...nővel én már csak kúrok...
szoval lehet hogy jol besértődök és irigy leszek rád...
mert akkor tudnád hogy ő a Chupakabra, és a Hegyi jeti szerelméböl született földi ajándék... és a sátán hozta össze a randit...
szeretünk Viktor...
remélem 66ós(hat-hat-ós..)azaz hathatós segitséget nyúlytottam most is..mint mindég mert a szándákomban azt lát6od hogy csak azért segitek mert egy sántánpista vagyok...
1 negativan ötcenteseket dobáló...személyiség zavaros tsóka...aki ha úgygondlja tolja az ajándékokat..aztán meg 1szer csak meggondolja magát..és akkor már mint horgot emlegeti amit beléd akasztott..és meg vagy horgozva..a rabszolgája vagy ..ahogy ő mondja!..mikor furcsa személyisége úgy fordul...akkor meg ad és ad...
hát ilyen vagyok én..tEE
igy reggel..6kor. ..sátánpista
mért ha valami olyan meg-6-ó..az akkor meg-hat-ó...
az 5-let...meg ..öt-let...
motor fekete...az akkor már sátánpistás
a motorom gumilya is fekete..akkor az ..már az ördögh-hell(ez a menny ellentéte ez a hell....mÚhahaha de itt meg csak val vel hasonulásból lett hel-a dupla e-ll meg csak ..neked ) cimborál..
lyó van olyan főnököm..akinek ez a neve...és ő a nagyfőnök...
akkor ...wÁgod...
akkor én most akkor pokolian jó helyen dolgozom6om(dolgoz-hat-om)...mert a nagyfőnök az maga az ördögh..és jó párszor kerülök hullákkal is közvetlen kapcsolatba...
és az a kacaj az meg kifelyweztten anagyali
a fekete motor az is.. hát nem értelek.. a motorod gumilya fekeket nem...akkor a saját(own )logikád szerint mikor kitaposod vele a hegyet...te vagy maga a .. .sántán
feferi..most akkor jó hogy leirtam ..vagy nem ...vagy te vagy A feri..vagy te nem is a az a feri vagy feri
Sheepsucker Zsír