Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

édes drága husqvarna
egy ülésrögzítő csavar nem tud ideérni kb 2 hónapja
mi lesz ha valami "nagyobb" hiba lesz
bár nagyon bízok benne hogy a tulajdonosváltás utáni mizériának csak vége lesz egyszer, utána pik-pak meg minden
Neked oda adom a belépésim,ha kell
okos gondolat
tudom hogy az
sajna 14est nem találtam sehol de a 12es is jó az alukormányba
2 réteg zsugorcsővel kellett központosítani a külső felét
hahahaha
Nálad se a szomszéd a hüle
ha megveszed a rekluse-t megmondom

szelep az vas van benne az biztos....a rugót nem tudom de megmondom ha bejutok ide csak kutyaszaroskodik a jelszavam ..... mióta idekerült a husqy azóta szar ...csak most karácsonyoznak ott is ..leszarnak
miért zsír kínai lenne?

gondolom akkor átműtette magát
aki felismeri ki van a képen kiskorában kap 5 centet!

segítségül. fiatal éveit nem Magyarországon töltötte.

https://scontent-b-vie.xx.fbcd...
inci az egy acéldübel
kézvédő rögzítése atombiztos módon:
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
http://frmpic.sportmotor.hu
/p/...

rezgések ellen is tökéletes
lehet egyszerűbben is. veszel valahol külön kapható masszív fajta kézvédő felfogató konzolt. aminek kúpos a belső kormány furata . és jo anyagból van fasza imbuszok fogják össze. én itt vettem bahnernél 20 euróért a párt. azon nem szakadnak meg a menetek és kurvajól ráfog a kormányra. alátekersz egy sor dupló ragasztószallagot mikor belőtted a pozícióját. és bivajul ráhúzod. az életbe nem tekeredik el! én 20x 10 es aluszelvényből hajlítottam az ívet. lemintáztam a rally pro acerbist. majd egy régi sérült kinder accerbist szétdaraboltam és csak a füles részt rápopszegecseltem az ív külső felére.(ez helyettesíthető ktm vagy más egyéb plastikdarabbal ,régi sárvédőből kivágva stbstb... így kaptam egy gyári kinézetű evo 3 as véglegs brutál erős kézvédőt .

gondolkodtam énis hogy középpen összekötöm. ezt úgy oldanám meg ,hogy külön közdarabot hajlítanék oda és a két szélső íves alá vagy fölé szerelném hosszabb csavarral. így ennél fogva lehetne húzni a ridert ha bajban van vagy ha rászorul.
na...
az van hogy
kell hozzá....110cm 30x8as aluminium....de lehet hogy az 100cm is elég...
kell hozzá....20x5 lapos vas...ból...
~20cm es kettő..
~10cm es kettő
a kormánybilincsből ..nagyon kafin ki kell vágni.. (vagy reszelni harapni de nagyon pontossan)azt az 5mm ami a laposvastagságú..párhuzamossan nem ferdére a sikot!
aztán a lapos vagy egyik szélébe belefúrni a két as furatot...
az nem pite..mert kb 1mm falvastagság marad.. több nem fog elférni..de minél több anyag marad a csavar mögött..annál jobb!
szóval pontossan kijeleölni(va negy mondás inkább egyszer mérly és egyszer fúrj ..ha gyorsan akarod kukázni a minta példányt
szóval körültekintően..
aztána ha kafi..berka6ó..akkor léphetsz tovább...
erre merőlegessen...a T alakot úgy alakitod ki hogy a már megfúrt laposvas a T nek a szára.. a másik darab..meg a T nek a teteje lesz...
ezr azért kell mert igaz hogy a kormány irányú erőket a másik felveszi.. de mikor elesel és csavarodik az a kézvédő..általában alá a kormánynak...akkor az a laposvas ..pontossan a leggyengébb irányből fogja wezt a csavarásból eredő erőt felvenni..és nagyon könnye elhajlik!
de ha azt a T alakot alakitasz ki akkor ez gyakorlatilag minden irányú erő felvételére képes lesz...!
utána ehez kell majd bemérned a többit..

az alu védő részébe nem célszerű..sőt kifejezetten nem jó ha őlyan dizályn alakot raksz bele mint én...
az ott pont szar...
ugy grbitsd meg az aluminiumot hogy mikor meg van görbitve...az iv akkor az egyik fel az pont a kormány végénél legyen merőlegesen...a másik fel meg a kivánt belső befogóba menyjen egyenesssen...
magyarul ztr a kis egyenes részt..amit én kialakitottam...a kuplung és a fék karok előtt..na az pont szar...
oldaldőléskor az pont azt teszi hogy a meár meghajlott aluminiumot ..engedi ott derékba rogyni ahelyett hogy az erőt tisztán a kormánybefogóig eltolja és ott vegye fel...
ez amúgy igazán csak elméleti hiba.. de az is hiba..gyakoralt azt mutatja hogy mióta ez meg van..azóta iszonyat hoy nix gondom ..mert a régi kormáényvédket állandóan csavargatni meg igazitani kellett.ezt meg..nEEm
fontos az is hogy az aul és a kormánybefogóba szerelt vas találkozása..2ttő csavaros legyen..!mert különben eleséskor az is el tud mozdulni..és a kormány védő aluminium..olyankor könnyebben lefordul!

ha ezeket megcsinálod...a büdösrot6t éltatbe nem fog elmenni a szerkezet.. csak ha már olyat esel hogy kormány t is kéne cserélned
bontós szali...ktmaki és zsÍrtélyvé aki mind mind 5letet adott ehez..azóta is hálás vagyok nekik...
bontós
az 40x10 alumÉnelyumból csinálta a védő részut és az olya erős hogy gyakorlatilag a kormányt is elgörbitette...ahylyetrt hogy kicsit deformálódott volna és elnyel erőt..amivel utána nem görbül meg a kormány...
szali
az 20x10 ből csinálta először..de mondta hogy nem jó..inkábba a 30x10..de mondt hogy ha már 30as akkor a 8as is elég jó lehet..és igaza is volt ..mert ez képes rugalmasan de mégsem alakváltoztató mód erőket is elnyelni..ezáltal végi a kormányt a halylástól...
a kézvédelem...meg egyebek már olyan szinten profi hogy azt meg le sem írtam
hát a múltkor a szuperszupernál.. neki mentem a fának....mertrt elugtottam és oldalra kicsapott a gyökér..mert lassan mentem(3 nyél gázon )
és konkrétan ezek azt hitték a 60cm átmérőlyű fát akartam kicsapni a kézvédővel...
dde végül si nem lett baja semminek...de volt ám nagy csatt...meg utána kb úgy bukfenceztem le 10m hogy azt sem tudtam hol állok meg.. lehet csak a panzió tövébe ...a kocsinál

lya a legfontosabbat meg le sem irtam.. a festést..
de majd azt egy másik regényben
át küldtem
oké küldöm tegnap este csináltuk , jó frissek , legalább látod a kis unokámat fejlődni
küldd csak el,megpróbálom megnézni
nagyon örülök , hogy fel hívtál

ha küldök képeket megtudod nézni ?
valahogy úgy.....bár még élünk,halálra nem ettük magunkat
ma cicamenhelyen voltunk,ott is karácsony van
a szomszédaink olyan aranyosak,tudják hogy egyedül karácsonyozunk idén és sorra jönnek,hoznak ajándékot,sütit,mindenfélét.megható bizony,kicsit nem érezzük magunkat annyira egyedül
úgy izgulok hogy milen a rúgó kontra szelepek lehetnek a 2006 fe 450e
feferi
szeptember 16.. a reggel 7óra .. kor..a 202797 hozzászólásban
ott is két kép...akkor már lefestve kiszerelve csak a vaskacat
de elárulok valamit...
nem lett tökéletes..mert felylesztenem kellett....
ugyanis... az a vékony kis 20x5 lapi vas.. az nAOn puhának bizonyult...
és képes volt hogy meggörbüljön...
ugyhogy arra egy másik 20x5 lposvasat is hegesztettem.....ugy hogy T alakú lett az a szelvény ami a kormány bilincsbe van belefogatva..Vágod hogy hogy let T..alak...
na az már viszont tökéletes lett..
de ha szerzel...saválló acélt..20x4..5 lemezt ..akkor nem kell a T alakú rész ott sem...akkor a képen lát6ó forma is megteszi...
ez egy 12.45 időpont...
ezután eltelt..7óra és 9 perc.. és akkor ..tadám..abban a hozzásólásban...7óra kilenc perc múlva...azaz 19.54kor
ott a fotó...
meg pár sor akézvédő elkészitési útmutatóból...
ha több kell...szólly...ir6ok még..de nem akarom feleslegessen koptatni a billentyHűt...
mert amúgy csak is a legfontosabb dolgokat irom ide.. semmi klörités.. semmi mellébeszélés.. vagy szówirágok..szóval semmi semmi ilyesmi
hály ewri bodri

ez a karácsony ..ez állat....
tegnap láttam szánkón siklott a lyézuska..de aztán megakadt a szánkólya mert a 10 fokba elolvadt a hÓ alatta..ugyhogy...

globális felmelegedés...globális időlyárás változás... ...egy lófaszt
nincs itt semmi probléma ..mondta a strucc és visszadugta a fejét a homokba

zozi...
szépek...
hol szerezted bEE őket a bÓlha pilyacon
4t 525..halyrá

még mielőtt 0,5re értés volna ..nem csak A zsirtélyvély a feri...nekem is egy helyi feri segített a szeleprugó szett beépítésében..egy nagy motoros..tőle tanultam tanulom a motocrox fortélyait...
cserébe megmutattam neki hogy mi is belülről egy illen motri...hát örült neki hogy se a szemünket nem lőttük ki a rugó tányérral.. sem az ullyunkat nem vesztettük el ... mert párszor azért volt ám mellétolás

de ügyesek vagyunk..és a kokány-kokecolt vasdarabok (célszerszámnak is csúfol6ó ...izé)végül is sikerre vitték a sx 525 úlyaélesztését

feferi...az van hogy nem fogom úlyra fényképezni..lyÓÓ
mert beirod a keresőbe..nem a gágülbe ..hanem a sportmotor forum topiklyában lévő keresőbe ..hogy :
tökéletes kézvédő
és már be is adja azt a napot mikor ez le lett fényképezve...meg vn hozzá szöveg is..ahol makinak mondok..hÁÁlaimát hogy belehajtott a tökéletes emgoldásba azzal hogy lehúzta a másik kézvédő felfogató mütttymüttyömet
szóval beütöd és ezt dobja fel a valahanyadik sorba....
zarándög irásában...2013szeptember idusán..derekán ..közepén..
http://www.sportmotor.hu/motor...
Halalra doglottem magam..Holnap megyek viszik sizni a lanyokat aztan megyek en is,legyen egy kis mozgas .Motort meg se merem nezni,elrobban az agyam.Nekem az anygyal semmi alkatreszet nem hozott...nekem Gassom van ...na jo hoz egy dugot ha lesz penze ....

remélem mostanra mindenki halálra zabálta magát minden főldi joval...
mert azt mondják erről szol a karácsony,zabálás, döglés, vagy mi...
Ha szépen megkérlek, lefotóznád a racemotoron levő kézvédőt ! Akarok olyat csinálni ,de nem látom a belső rögzítését ! Köszi !